//raz som si tiez myslel, ze mam pruh, lebo pod "pupkom" som si vzdy nieco nahmatal, nieco ako zily proste, a tak som siel k deckej doktorke a ta mi povedala, ze ano, mam pruh a poslala ma teda za chirurgom a ten mi povedal, ze nic nemam... ze mam presilene brusne svaly ci co... dodnes neviem, ci ho naozaj mam alebo nie
svalovica alebo pruh
kamarat dostal pruh v posilke, ked robil pullover s tazkou jednoruckou.. zil s tym 6-12 mesiacov , v slabinach si normalne nahmatal "tretie vajce" .. potom siel na operaciu, necvicil niekolko mesiacov a teraz cvici opat... hej a nic ho nebolelo...
//raz som si tiez myslel, ze mam pruh, lebo pod "pupkom" som si vzdy nieco nahmatal, nieco ako zily proste, a tak som siel k deckej doktorke a ta mi povedala, ze ano, mam pruh a poslala ma teda za chirurgom a ten mi povedal, ze nic nemam... ze mam presilene brusne svaly ci co... dodnes neviem, ci ho naozaj mam alebo nie
hele nwm preco pises ako magorwinni napísal: takze nwm co tu hovorite ze pruh bo to by si inak skoncil tak ti poviem, ani by si domov neodkracal...
s pruhom bez problemov odkracas, je malo pripadov, kedy to skonci az tak komplikovane ako si povedal.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no moj zlaty. Ja ked som robila v nemocnici, tak operacia pruhu bola jedna z najcastejsich, skoro rutina. Jeden den sa operovalo a na druhy den domov. A po par hodinach deti behali po oddeleni a aj zabudli, co im bolo. Ja mam tiez jazvy tam, kde ty a su take tenunke, ze ich skoro neni vidiet. Tvoj kamatar mal zrejme nejake komplikacie, ktore sa mozu vyskytnut pri ktorejkolvek operacii a preto to dlhsie trvalo. A ty si mal asi len 'stastie' na mantaveho chirurga, ktory to zasil, ako to zasil.winni napísal:hele nwm co riesite ja mam kamarat ktory pruh mal, teda aj ja som mal asi 3 krat po sebe ale to ked som bol uplne maly... proste to som mal koli tomu ze som velmi plakal, teda tak mi to opisala mamka, a cize ked places napinas svaly na bruchu a neustaly plac to moze sposobit u malych deti... ja som to mal a kedze to bolo davno moc sa na to nepametam, ale ostala mi tam jazva, dost velka niekde nad... rozkrokom heh a este su tam vidiet aj stopy po chirurgickej niti, ale s5 k tomu kamaratovi, on to prezil dajako pred 2ma rokmi a hovoril mi len tolko ze to bolo naozaj neprijemne a ze vtedy ked sa mu to stalo stratil dost krvi a ptm ze ked ho dako ukludnili a zasili abo co mu to robili tak ze asik 2tyzdne lezal na posteli pretoze jeho kazdy pohyb palil.. doslova palil on sa nemohol naciahnut ani po vodu, ani nic proste to palilo velmi tak 2tyzdne nic nerobil len sedel a cakal.. dokedy sa uzdravi... neprijemna predstava sam neviem ako som to prezil ja![]()
Takze zbytocne neprehanaj
tam su zilne pletene, zazil som operaciu tu v brne, kedy sa davala tzv sietka, to je normalna siet z nejakej pevnej plastickej latky, ktorou sa uzavrie ten otvor, ktorym crevo vyhrezlo. to sa potom "pripaja" takymi kovovymi skrutkami, ktore su tam doslova nastrelene a navrtane. no a ten chirurg trafil prave tu zilovu pleten, zena stratila za MINUTU asi 3 litre krvi, kym sa to podarilo zastavit. je teda mozne, ze prave nieco podbne sa stalo aj u tvojho kamosa