necakane stretnutia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Gangy napísal:Ja som tak minule sral, cital som straznu vezu, vytrem si rit, ako vzdy sa pozriem na papier ze kolko bodov mam dneska a ked som otocil hlavu spat tak BUM!!!! Stal tam moj pes. Chapes to? :smt037
Mal by si bud zatvarat dvere alebo srat len na toalete. :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

mi-chau ok. Tak má teda zatvorené dvere, zo sracáku pozbiera dneskajšie body, otvorí dvere a je*** ho aź vtedy. 5 sekúnd života navyše. Ale predsa :smt037
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mi-chau napísal:Mal by si bud zatvarat dvere alebo srat len na toalete. :)
Mame odstavenu vodu a ked sa vyseriem do serbla tak to mozem proste slahnut von z balkona.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ale budeš mať prehľad. A sadni si k stene.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Gangy napísal:Ja som tak minule sral, cital som straznu vezu, vytrem si rit, ako vzdy sa pozriem na papier ze kolko bodov mam dneska a ked som otocil hlavu spat tak BUM!!!! Stal tam moj pes. Chapes to? :smt037
boha a to podstatne si vynechal....kolko bodov si mal????
inac qwerty si mal skor pisat ze si z vranova teraz ti uz rozumiem o nieco viac! :lol:
tema ako vzdy od teba totalne mimo misu, pochybujem ze ta to az tak trapi ze stretavas takto ludi skor si to videl zas ako napat na "totalbrutalsupermegagangsta temu"
ale aby som nebol mimo misu aj ja tak k teme napisem ze ja som raz stretol svojho byvaleho profesora chemie z gympla na chorvatskej dialnici...som sa kukol do lava a TAAAK som sa strhol ze som skoro skrutil volant zvodidiel....spokojny? :roll:
Zamknuté