Je to ozaj všetko v poriadku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
stevers
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Je to ozaj všetko v poriadku?

Príspevok od používateľa stevers »

zdravim....vcera vecer som si vypil a priatelku som siel odprevadzat domov, cestou som povedal rozne hluposti, typu ze "myslel som ze sa to bude vyvijat inym smerom", ziarlil som na chlapov co jej pisali smsky, vycital som jej rozne veci prehnal som to a konal som uplne na kkt, videl som jej na jej tvari, ociach ze som ju ranil, urcite ju to bolelo, už mnoho veci mi odpustila, a tak som sa snazil vsemozne ospravedlnit, je mi to opat silno luto, pisanim sprav, volanim, jej odpoved na to vsetko bolo ze "mojko, vsetko je v poriadku" myslite si ze jej city ostali nezmenene? teda ze vazne je vsetko v poriadku? lebo nie vzdy to tak je, moze to hovorit, pisat ale co je vnutri, to nezistim.....myslite si ze mi to dokaze plne odpustit? nezazili ste nieco podobne?
Innocence
VIP
VIP

Re: Je to ozaj všetko v poriadku?

Príspevok od používateľa Innocence »

Alkohol je metla ľudstva, nie nadarmo sa hovorí.. Spravil si strašnú chybu, že si si vypil, a potom si išiel s priateľkou, povedal si jej rôzne veci, ktoré by si za triezva nepovedal.. Neviem či Ti to odpustí, to je ťažko povedať.. písal si, že Ti odpustila už veľa vecí, buď bude táto vec len ďalšia odpustená, alebo to bude tzv. posledný klinec do rakvy. Mal by si porozmýšľať o všetkom, či ju ešte ľúbiš (predsa len, po alkohole je človek niekedy až veľmi pravdovravný, a keď si jej to vyčítal, možno je to aj pravda), poprípade sa s ňou porozprávať..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

stevers zalezi na tom co si hovoril. Je samozrejme mozne ze jej to Mohlo byt/bolo neprijemne a doslo jej to luto.
Ale nenechaj to na tom ze ti povedala to je v pohode mojko ... Tak je to v pohode.
Neohlas sa ... povedz ze ides niekam s rodicmi a dobehni ku nej pod dom a s ruzou zazvon.
Povies jej ze ti to je velmi luto. Uvidis ako zareaguje pripadne sa vyrozpravate :) ... Skus to.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

myslim, ze to nebolo uplne naskodu.... ak si jej totiz povedal veci co ti na vasom vztahu nevyhovuju, pripadne na nej a ona reaguje tak ze je to vporiadku tak to mohlo este viac vas vztah posilnit kedze ona uz vie co ta trapilo a co by si jej normalne nepovedal a dusil v sebe....
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Suhlas, ono je NIEKEDY dobre byt "alkoholovo uprimnejsi", pretoze skor ci neskor by si jej povedal, ze sa ti nieco nepaci a resili by ste to. Takto si to moze vysvetlovat rozne - napr. aj tak, ze si bol opity a povedal si nieco, co by si za normalnych okolnosti nepovedal, resp. ze si to vlastne myslel inak. takto si jej to asi uz vysvetloval, ale kludne to mozes niekedy vo vhodnej chvili opat nahodit. Ale nie prilis natvrdo, napr., ze prides a padnes na kolena a budes si sypat popol na hlavu. Napr. ked bude rec o alkohole, tak povies, ze ti matie hlavu a ze by ta vtedy mala brat trochu s rezervou - a koniec, ak to nezacne nejak viac rozoberat. To si spoji s tym, ako to medzi vami je a nebude to snad brat uplne smrtelne vazne.
Samozrejme druha vec je, co si jej vlastne "vytaral" a akym sposobom. Dalej je dolezite aj to, ci uz je na teba "zvyknuta", ked si trochu vypijes = ci uz ta tak videla a komunikovali ste. Vseobecne mam totiz skusenost, ze mlade zeny su v tomto vcelku tolerantne - uz ked ked vidia, ze ich mily si pripija az prilis velakrat, tak zacnu..namietat (tu sa hodi iny vyraz, ale ten sa len hovori pri pive, nepise sa do slusneho fora, hehe)..zacnu namietat, ze by si nemal tolko pit, lebo budes taky a onaky a to sa jej nepaci. Napaci sa, ale odtrpi si to...
Urcite by som to zatial nebral nejak tragicky, len netusim nic o okolnostiach, o vztahu, takze maj oci a usi na stopkach a podla jej reakcii to ries :wink:
stevers
Medium Expert
Medium Expert

Shark NX napísal:stevers zalezi na tom co si hovoril. Je samozrejme mozne ze jej to Mohlo byt/bolo neprijemne a doslo jej to luto.
Ale nenechaj to na tom ze ti povedala to je v pohode mojko ... Tak je to v pohode.
Neohlas sa ... povedz ze ides niekam s rodicmi a dobehni ku nej pod dom a s ruzou zazvon.
Povies jej ze ti to je velmi luto. Uvidis ako zareaguje pripadne sa vyrozpravate :) ... Skus to.
správna voľba ;)

Maki napísal:myslim, ze to nebolo uplne naskodu.... ak si jej totiz povedal veci co ti na vasom vztahu nevyhovuju, pripadne na nej a ona reaguje tak ze je to vporiadku tak to mohlo este viac vas vztah posilnit kedze ona uz vie co ta trapilo a co by si jej normalne nepovedal a dusil v sebe....
presne ;) dakujem moc pekne za vsetky nazory ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Pomohlo alebo si este neskusal??
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No v prvom rade si musis premysliet ci to bolo az take hrozne co si jej povedal. Na jednej strane je dobre ze si to tak spravil a mozno ona trochu porozmysla co v tom bolo ale isto by pomohlo nejake to ospravedlneni s tym tu uz spomenutym kvetom ... :wink: no daj jednoznacne vediet ako to dopadlo
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ano, alkoholova "uprimnost" nieje obcas od veci... ALE! Pokial ma clovek posilneny nejakym tym promile tendenciu opakovat viackrat po sebe, citi sa prehnane ukriveny aj nepodstatnymi vecami, alebo dokonca pridava aj fakty ktore niesu len pre to, aby to malo "grady", tak to je potom uz dost od veci... Zalezi od pripadu.
stevers
Medium Expert
Medium Expert

Shark NX napísal:Pomohlo alebo si este neskusal??
skusil, velmi pomohlo :)opat skvely tyzden no posledne dva dni su akesi cudne, komunikacia medzi nami upada, nezdviha, nezavola, neprezvoni, nenapise, a ak napisem ja odpise v kratkosti, ziadne mile slovicko nič, akoby ma mala na salame, chcem sa stretnut no vraj nemoze, pravdepodobne sa jej nechce, radsej pojde pozerat serial...no neviem ako si mam toto vysvetlit
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

v prvom rade by si mal prestať chlastať a časom uvidíš či to malo význam alebo nie
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

1) je pre nu mozno unavne ked chces stale riesit nieco co povazuje za OK (mozno je chapava a vie ze ked si bol opity tak si povedal rozne blbosti a neberie ich vazne)
2) mal by si sa s nou porozpravat ci vidi problem v tom ze mozno vela pijes
3) tie smsky od kamaratov by ma mozno zaujimali... :)
4) povedal si nam dost malo na to aby sa to dalo hlbsie analyzovat :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Loomy napísal:1) je pre nu mozno unavne ked chces stale riesit nieco co povazuje za OK (mozno je chapava a vie ze ked si bol opity tak si povedal rozne blbosti a neberie ich vazne)
2) mal by si sa s nou porozpravat ci vidi problem v tom ze mozno vela pijes
3) tie smsky od kamaratov by ma mozno zaujimali... :)
4) povedal si nam dost malo na to aby sa to dalo hlbsie analyzovat :)
a máme tu nového experta na vzťahy
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

zazil somn nieco podobne, nie neodpusti ti plne a tymto si ju len od seba odhrnas,povedz ze si zalubeny este a je vsetko jasne,takymto spravanim,robil som presne to iste no nevedel som to zmenit,choval som sa sproste,,,na zaciatku citila nieco viac potom menej menej menej,zacali sme sa hadat,teraz uz niesme skoro ani kamarati...
čiže nikdy toto nerob,aj ked mas holku viacej ako rad,a ona teba nie,,nedavaj to na javo lebo to len tym poseries,,mozes jej dat o tom vediet,ale nestar sa do nej,
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

podobna story:
moja expriatelka bola hrozne fajn holka, ale predsa len zopar veci co mi vadilo sa naslo...raz ked som mal trochu uhnute ma vytocila svojou neopodstatnenou ziarlivostou (to ma asi vytacalo najviac), tak som ju vzal na bok a povedal som jej par veci, co by som jej asi s cistou hlavou nepovedal..potom asi 3-4 dni sa so mnou nebavila, potom prisla sama sa ospravedlnit, za veci ktore som jej vycital,asi sa uvedomila...chvilu sme pokecali a bolo vsetko tak ako ma byt..
btw, ospravedlnil som sa jej iba za to, akym sposobom som jej tie veci povedal, nie za to, co som povedal...ak by sa urazila na to, co je pravda, tak neviem... :/ sak ked mam vztah, tak nerobim veci, ktore sa priecia druhej osobe
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

V poriadku to nie je :) A nikdy nebude pokial nevynajdes stroj casu. Minimalne si mozes tresnut hlavu o kredenec, a ako tu uz bolo spomenute prestat chlastat. Alebo aspon nechlastat v pritomnosti svojho dievcata...vyhnes sa tym podobnym situaciam. A teraz co? Struhaj dobrotu :wink:
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

ak ti povedala,ze vsetko je v poriadku,tak to tak je,len si ju velmi ranil a a to sa da odpustit, no zabudnut je velmi tazke a boli to...laska to vsak znesie
Nika777
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika777 »

tak ja som zažila niečo podobné, chalan mi ublížil a neuveriteľne to bolelo, hoci sa ospravedlnil, ja som sa cítila stále zle,....chvíľu trvalo kým som sa preniesla nad všetko, mala som zmiešané pocity, aj som mu poväčšine odpustila, no nevdela som, či som urobila dobre, bola som smutná a pohľad na neho mi všetko pripomínal, ale po niekoľkých dňoch, čo som sa mu vyhýbala, ma to postupne prešlo a tým, že ma on ubezpečil o tom, ako veľmi ho to mrzí a vravel, že ma miluje bolo čo chvíľa všetko také ako predtým a doteraz sme spolu... jednoducho my baby sme dosť citlivé a veci nás vedia dosť bolieť, lenže ak niekoho ľúbime tak mu odpustíme a po čase to prebolí a my sa môžeme opäť usmievať....... to ale neznamená, že sa babám môže stále ubližovať, mne osobne ak by niekto neustále ubližoval, tak by som ho poslala k vode...
Napísať odpoveď