Sedem s r. o. sa vracia
Plateni su za to vsade.
Myslim ze si tu relaciu odsudil nepravom. Mas pravdu, obcas tam bolo sucho a nebolo to vtipne aj ked sa akokolvek snazili ale niekedy sa clovek fakt mohol popukat. Ide o to ake mali temy, kto vsetko tam bol a vlastne x dalsich veci. Nevravim ze sa na tom dalo vzdy zasmiat, ale ked si sa uz smial tak poriadne.
Myslim ze si tu relaciu odsudil nepravom. Mas pravdu, obcas tam bolo sucho a nebolo to vtipne aj ked sa akokolvek snazili ale niekedy sa clovek fakt mohol popukat. Ide o to ake mali temy, kto vsetko tam bol a vlastne x dalsich veci. Nevravim ze sa na tom dalo vzdy zasmiat, ale ked si sa uz smial tak poriadne.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
kinjeril: Markovic je este ten lepsi pripad, ale co tam robi okrem Feldekovej este aj Filan, tak to nechapem. Videl som dost casti, aj ked za posledny rok by som ich zratal na jednej ruke a ten predosli mozno na dalsej, ale v minulosti som to dost sledoval, pripadne pozeral na internete v archive.
Jednoznacne pre mna najlepsim je Lasica, nema konkurenciu. Druhe miesto by som tazko daval, pamatam si Satinskeho, Radica, Banasovu..., asi skor nebohemu Radicovi by som dal to druhe miesto. Na opacnom konci rebricka je spomenuta Feldekova s Filanom, odpad pre mna je aj Gaisberg, ktory tam toho vela nenahovori. Celkom som si vsak oblubil Leska, casom som dosiel jeho humoru a sarkazmu na chut, aj ked zo zaciatku ma natahovalo pri TV, ked som ho musel pocuvat. Danciak, Labuda ci Skrucany bol priemer, obcas sa dalo zasmiat na Danciakovi, ked zacal trepat, najma ked sa na jeho kecoch smial Lasica a obcas hodil vtipnu poznamku.
Som vsak zvedavy s cim pride Jojka, kto sa tam z hlavnych ucinkujucich zmeni, aku dlzku bude mat relacia a najma v aku vysielaciu hodinu to bude vysielane.
Jednoznacne pre mna najlepsim je Lasica, nema konkurenciu. Druhe miesto by som tazko daval, pamatam si Satinskeho, Radica, Banasovu..., asi skor nebohemu Radicovi by som dal to druhe miesto. Na opacnom konci rebricka je spomenuta Feldekova s Filanom, odpad pre mna je aj Gaisberg, ktory tam toho vela nenahovori. Celkom som si vsak oblubil Leska, casom som dosiel jeho humoru a sarkazmu na chut, aj ked zo zaciatku ma natahovalo pri TV, ked som ho musel pocuvat. Danciak, Labuda ci Skrucany bol priemer, obcas sa dalo zasmiat na Danciakovi, ked zacal trepat, najma ked sa na jeho kecoch smial Lasica a obcas hodil vtipnu poznamku.
Som vsak zvedavy s cim pride Jojka, kto sa tam z hlavnych ucinkujucich zmeni, aku dlzku bude mat relacia a najma v aku vysielaciu hodinu to bude vysielane.
Je tam ista elita na ktorej sa maximalne bavim aj ja. Ale ked tam pridu tie ine pripady tak to neni az take good. No napr ten filan ako hojko hovoril. Tie jeho trapne prihody. No comment. Alebo este ta jedna zenska z rozhlasu. Ta je tak sucha ze az. Na nej sa smeju zo sucitu. Dangl sa celkom da. Proste ked su v zakladnej zostave original 7 sro tak to je ina supa. Vzdy ma mandle bolia od smiechu ked nato kukam 
-
Shark NX
Addict
Hlavne dufam ze to JOJka neposere jak sa jej to uz par krat podarilo s prebratymi relaciami.
Za to musim pochvalit markizu ze ma dokazali skvelo rozosmiat.
Markiza to mala skvele pokial nezacali rapidne presuvat Broadcast time.
Z osadenstva ...
1. Vyhraval jednoznacne uz bohuzial zosnuly Stano Radič ... Ten ked strelil tak to stalo za to.
2. Lasica
3. Labuda
4. Banasova
5. Lesko
... A dalej len Spomalena Feldekova a Filan
Za to musim pochvalit markizu ze ma dokazali skvelo rozosmiat.
Markiza to mala skvele pokial nezacali rapidne presuvat Broadcast time.
Z osadenstva ...
1. Vyhraval jednoznacne uz bohuzial zosnuly Stano Radič ... Ten ked strelil tak to stalo za to.
2. Lasica
3. Labuda
4. Banasova
5. Lesko
... A dalej len Spomalena Feldekova a Filan
-
audiotrack
VIP
ono je to vec vkusu, každému sedí iný humor. Mne sa napríklad páči aj markovičov humor (len keby vedel rozprávať plynulo a nie ako pokazený bu*erant). A tak sa teda niekomu môže páčiť aj humor feldekovej a filana. Preto je celkom dobré že je tam viac ôsob s rôznym typom humoru. Osobne by som sa viac bavil keby tam spomínané osoby neboli, ale potom by to už nebolo to pravé orechové
-
Hotwire
Addict
prave ta markovicova artikulacia apod to dotvara a preto je to take vtipneaudiotrack napísal:ono je to vec vkusu, každému sedí iný humor. Mne sa napríklad páči aj markovičov humor (len keby vedel rozprávať plynulo a nie ako pokazený bu*erant). A tak sa teda niekomu môže páčiť aj humor feldekovej a filana. Preto je celkom dobré že je tam viac ôsob s rôznym typom humoru. Osobne by som sa viac bavil keby tam spomínané osoby neboli, ale potom by to už nebolo to pravé orechové
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
pravi humoristi ako napriklad kto? andy kraus a peter marcin a ich stiahnute vtipy z internetu? noze povedz nejakeho ineho slovenskeho humoristu, ktory je originalny?Cyrus666 napísal:nesledoval som to a ani nebudem....bohovsky humor...pred sebou maju tie zelene A4 a tam maju napisane co maju hovorit....to moze kazdy si dopredu pripravit co bude vraviet...pravi humoristi hadzu hlasky z hlavy a nie s papiera
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
A človek si myslel, že už táto plytká relácia s "intelektuálmi" skončila nadobro.....
http://www.hojko.com/post1059234.html#1059234
http://www.hojko.com/post1059234.html#1059234