NEXT GAME SERVER hojko.com
-
lekoklatik
VIP
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Prečo len hojkáci ?Určite by sa našlo veľa ďalších ľudí čo by tu hrali ... Lebo Team Fortress 2 ma málo kvalitných CZ/sk serverovCocotko napísal:hlasoval som za tf2 server aj ked myslim ze neni sanca aby sa rozbehol,pretoze je dost cz/sk serverov na tak malu komunitu ako je na tfku.a pochybujem ze by ho hojkaci zaplnili.
-
lekoklatik
VIP
-
DeJF
Addict
JA nepíšem že im chcem obmedziť prístup na server...(alebo som to zle pochopil čo píšeš ty?)lekoklatik napísal:DeJF... Hojkáči je len na začiatok. Ako kceš nehojkáčom obmedziť prístup na server? Samozrejme že nie len pre hojkáčov. Pridú ďalší hráči a možno z nich tiež budú hojkáči
//500. príspevok =)
-
lekoklatik
VIP
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
DeJF
Addict
áno, ale ja som nemyslel že by tam nehojkáči nehrali...kolega cocotko písallekoklatik napísal:Citujem ťa. "Prečo len hojkáci ?Určite by sa našlo..."
Neber si to v zlom. Len som narážal na ten tvoj post...
Mne tá posledná veta vyznela ako by tam podla cocotka hrali len hojkáči...tak ja som reagoval "Prečo len hojkáci ?Určite by sa našlo..." , a to bolo myslené tak že tam určite nebudú hrať len hojkáči ale aj ostatný hráči ( tzv. nehojkáčiCocotko napísal:hlasoval som za tf2 server aj ked myslim ze neni sanca aby sa rozbehol,pretoze je dost cz/sk serverov na tak malu komunitu ako je na tfku.a pochybujem ze by ho hojkaci zaplnili.
/Možno som to už úplne poplietol ale hádam to pochopíš
-
lekoklatik
VIP
Páni ma nepochopili. DeJF sa pýtal prećo len pre hojkáčov. Ja som v mojom poste napísal že to nebude len pre hojkáčov...
Čítajte pomaly
CS 1.6 s módom HnS (HidenSeek)
Myslím že 12 slotov by staćilo keďže ten server by zaťažoval viac než by si Čakal.
Čítajte pomaly
A Core k môjmu návrhu si sa stále nevyjadril...lekoklatik napísal:DeJF... Hojkáči je len na začiatok. Ako kceš nehojkáčom obmedziť prístup na server? Samozrejme že nie len pre hojkáčov. Pridú ďalší hráči a možno z nich tiež budú hojkáči
Myslím že 12 slotov by staćilo keďže ten server by zaťažoval viac než by si Čakal.
-
kore
Light Professional
No HNS by to neviem ci bol, zbytocne robit dalsi jednasest server ak uz jeden existuje, zvolte inu hru ako jednasest.lekoklatik napísal: A Core k môjmu návrhu si sa stále nevyjadril...
Mate tam aj ine na vyber, tak jednu z nich.
Nebol to zly napad, ale zbytocne dalsi rovnaky server na hru.