nehame sa prekvapit ale pochybujem toto bude podla mna najhorsia sezona McLarenu za posledne roky, ved testuju uz blbosti pneu na rok 2010 stare zadne kridlojohny_sk napísal:neverim tomu, ze by aerodynamiku zvladli horsie ako Force India alebo RB, ktory este musel prispobovat monopost na Mercedes miesto Hondy...
Takze realny obraz to urcite nie je.
F1 2009
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
t0m4s3
Admin
2008 vs 2009
Pekne video s najdolezitejsimi zmenami do novej sezony
http://rozzlobenimuzi.com/?linkid=16062
Pekne video s najdolezitejsimi zmenami do novej sezony
http://rozzlobenimuzi.com/?linkid=16062
-
Mateq
Medium Professional
Neviem no...
Na jednej strane to podporí boj až do posledného kola, pretože pôjde len o víťazstvo, na druhej strane body naďalej rozhodujú o ďalších miestach, trochu nelogické riešenie... Taktiež to zo šancí na titul vykopne tímy typu BMW minulý rok, ktoré síce tak často nevyhrávajú, ale vďaka konzistentnosti si dokázali držať teoretickú šancu na titul veľmi dlho. Teraz sa naopak môže rozhodnúť už v polovici roka. Nepáči sa mi to moc.
-
MP4-27
Guru wannabe
ja si myslim absolutne to iste sa bojim aby nebolo rozhodnute uz po 8 pretekochMateq napísal:Neviem no...
Na jednej strane to podporí boj až do posledného kola, pretože pôjde len o víťazstvo, na druhej strane body naďalej rozhodujú o ďalších miestach, trochu nelogické riešenie... Taktiež to zo šancí na titul vykopne tímy typu BMW minulý rok, ktoré síce tak často nevyhrávajú, ale vďaka konzistentnosti si dokázali držať teoretickú šancu na titul veľmi dlho. Teraz sa naopak môže rozhodnúť už v polovici roka. Nepáči sa mi to moc.Ale uvidíme, čo to spraví v praxi.
Predstavme si situáciu - niekto by vyhral 2 - krát za celý rok a v ostatných pretekoch by vypadol. Ostatní by mali všetci po 1 víťazstve, ale napr. 6 druhých miest atď. Vyhrá to niekto, komu sa podarilo náhodne vyhrať 2 Veľké ceny...Zdá sa mi to dosť nelogické, ale takáto situácia kľudne môže nastať 
-
hojko
Site Admin
Pilifo: Nelogicke, dost nerealne, ale pravdive. Osobne sa mi tento system vobec nepaci, takto to bolo zaujimave neraz v tom, ze sa bojovalo do poslednej VC, ci uz terajsie suboje Hamilton, Alonso ci Raikkonen, v minulosti napriklad Hakkinen vs Schumacher a ine. Takto to podla mna strati caro. Mozno by bolo zaujimavejsie, ak by sa zmenilo bodove hodnotenie.
Pilifo: velka cena sa neda vyhrat nahodne 
Ale to ber len ako pripomienku k tvojej teorii, inak sa mi tento system tiez velmi nepozdava, podla mna by toto bolo najlepsie vyriesene dostatocnym bodovym odstupom medzi vitazstvom a druhym miestom. Napriklad 15, 10, 8,6,5,4,3,2,1. No ale to sme tu uz preberali a bohuzial s tym teraz nic nenarobime.
Ale to ber len ako pripomienku k tvojej teorii, inak sa mi tento system tiez velmi nepozdava, podla mna by toto bolo najlepsie vyriesene dostatocnym bodovym odstupom medzi vitazstvom a druhym miestom. Napriklad 15, 10, 8,6,5,4,3,2,1. No ale to sme tu uz preberali a bohuzial s tym teraz nic nenarobime.
no co si mozme povedat...
"Zboooohom bud..."
F1 mozno tuto sezonu prinesie viac predbiehania, mozno zaujimavejsie preteky, ale pochybujem o tom, ze titul ziska najlepsi jazdec, ktory sa bude celu sezonu umiestnovat vpredu... Nelogicke, ale je to tak.
Naco si vlastne spravili FOTA, ked na nu potom takto seru a tak ci tak si presadia svoje?
"Zboooohom bud..."
F1 mozno tuto sezonu prinesie viac predbiehania, mozno zaujimavejsie preteky, ale pochybujem o tom, ze titul ziska najlepsi jazdec, ktory sa bude celu sezonu umiestnovat vpredu... Nelogicke, ale je to tak.
Naco si vlastne spravili FOTA, ked na nu potom takto seru a tak ci tak si presadia svoje?
čaro to stratí, a začne sa moc taktizovať, a začnú byť velké rozdiely medzi jazdcami, najťachšie to budú mať podla mňa vo Ferrari, lebo neviem koho budú tlačiť dopredu viac.. v McLerene to je jasné. Ale môže to mať aj jedno pozitívum, že sa zviditelnia aj ostatné tímu ktoré budú máť možnosť sa ukázať ked tí najlepší zaváhajú...
FIA poľavila - nový systém až od roku 2010!
Do roku 2010 snad vo FIA zvitazi zdravy rozum, resp. Maxa klepne a tento ultranezmyselny navrh Bernieho zapadne prachom.
Do roku 2010 snad vo FIA zvitazi zdravy rozum, resp. Maxa klepne a tento ultranezmyselny navrh Bernieho zapadne prachom.
-
PAIN
Light Professional
Tak páni (a dámy), v nedelu o 08:00 sa nam to zasa rozbieha tak nezabudnite nastavit budika. Navrhujem resetnut anketu a doplnit do nej cele štartove pole kedze sa zda, ze adepti na titul budu v inej zostave ako po minule roky. Fakt som zvedavy, ako na tom budu majstrovske teamy. Ferrari v testoch koncilo vacsinou 3. za BrownGP a Williams. McLaren este horise az v druhej polovici startoveho pola a naopak, Toyota prekvapuje rychlostou. Dufam, ze nas caka minimalne tak dobra sezona ako vlani. Osobne by som bol rad, keby titul ziskal Barrichello. Velmi mu to prajem a zda sa, ze konecne ma konkurencieschopne auto a team v ktorom ma rovnake sance ako kolega a na skolnku kariery by to bola parádna bodka. 
vyzera to, ze tymi, ktore podali protest nepochopili, alebo necitali pravidla, alebo nemaju takych vynaliezavych ludi, kedze auta Brawna Toyoty a Williamsu su podla pravidiel legalneMP4-24 napísal:skutocna sila sa objavi az po 1 pitstopov ale tak co je zaujimave ze na cele su tie tymi proti ktorim bol podany protest