Ventrilo

Informácie o software, ankety...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Ventrilo

Príspevok od používateľa Johnnny »

Zdravim

Kedsom prestupil na iny VT server ostatny sazacali stazovat ze im to huci ked chcem nieco povedat.Ztoho co som pocul im to proste sumi atrha bubienky :) Nastavenia sutieiste ako predtym.... Kde mozebyt chyba ?

Momentalne som na e-sports
saldir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa saldir »

to musis nastavit kusok inak ako na predchadzajucom servery...kazdy server pouziva ine nastavenie zvuku a ty to musis nastavit tak aby to bolo dobre akurat na ten dany server...ako 1 by som ti odporucal urobit si 2 nicky a na kazdy nahodit jeden server a nastavenie na neho... a ake ventrilo pouzivas???
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

2,1,4 myslim, nie som doma, ale myslim ze tuto verziu.... no dobre, ale co ked mam nastvanie skopcene od kamosa ktory bezi na rovnakom servery ?
saldir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa saldir »

radsej si urob vlasne nastavenie moze sa to lisit napr. v jednom jednom subore ja nwm t registroch...urob si vlasne tak znie moja rada nespoliehaj sa na komosove a ak ani to nepomoz oscreenuj nastavenie a posli IP na server
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

no, takze nastvail som to, bezi to super asi 5 min, potom im to zase robi bordel.....teraz tomu uz fakt nechapem ze chvilu to ide apotom skolabuje
Napísať odpoveď