Pomoc z Wifi sietou

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mathes535
Novice
Novice

Pomoc z Wifi sietou

Príspevok od používateľa mathes535 »

Zdravim...
Potrebujem pomoc. Sused ma wifi, nema ju zaheslovanu ale pocas dna ked sa pripojim tak mi net nejde pakety prijmam ale neodosielam, a zase niekedy mi to ide, pritom mam signal 60-70 percent.
Mam pocit ako keby mi net isiel iba ked ma zapaty comp, uz som skusal aj z psp sa pripojit ked som mal 100 percent signal a nic...nada sa to nejako obist alebo neco aby mi isiel net aj ked nema zap. comp?....vdaka
kiosque
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kiosque »

tak mu povedz že nech nevypína comp... :D
saldir
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa saldir »

akou formou mate robenu siet? ide to od pevnej linky kabel do routeru a odtial si to delite alebo z jeho PC?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

OMG, alebo ma sifrovanie MAC adresy a DHCP tiez mozno nema nastavene na automatic..... :wink:
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

nemusí to byt vypnutim PC moze mat router a vypína ho...
mal som taky prípad napíš nieco viac o tej sieti.....a skus sa prihlást na ten router takým sposobom že v adrese ip na konci daj 1
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

drewodrewo--Keby mal vypnuti router tak ako by potom prijmal pakety.? :wink:
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

nebude tam ziaden MAC ani nic ine si myslim povedal by som ze router je nastaveny defaultne a on asi nebude vediet blizsie specifikovat siet kedze sa pripaja nacierno ak som spravne pochopil a bude to asi nejak tak ze ma modemovy net a modem vypina preto je pripojeny ale net mu nejde.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Nj nato som myslel aj ja, ale ked nabuduce budes mat pristup na jeho net tak sa kukni do nastavenich routra, urcite tam najdes nieco uzitocneho.. :wink:
mathes535
Novice
Novice

Takze aby som konkretizoval moj problem.
Mam 24 hodin denne signal asi 35 percent(od oka).Proste som sa nastahoval na privat a jedina nezaheslovana wifi je smc s ktorou mam tento problem.Net mi ide od poobedia do jedenastej vecer...proste je to evidentne ze net mi ide len ked ma zapaty comp..Uz som skusal aj s notasom sa pripojit pri jeho byte(signal 100 percenr) ked mi nesiel net a nic. skusal som zi ci to neni len silou signalu ale neni....a do rootru pristup nemam...keby hej tak uz to nejako poriesim, len nemam skusenosti z wifi, ak mate niekto podobne skusenosti bol by som rad keby ste mi helply.Neviem ci je to mac adresou alebo cim ale som v koncoch...este tu mam aj dalsiu siet co ma WEP key sifrovanie a vsade citam ze je to jednoduche ale mne sa to tak nevidi...mozno stym by mi niekto vedel viac help....Dik vsetkym za ochotu- 8)

//autoeditácia príspevku ( 19 Mar 2009, 18:48 )
este som zabudol dodat ze to je rooter od smc networks :D takze ak niekto poznate zakladne heslo tak pls napiste skusim ho..(skusal som admin a user a nic)
Tom1622
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Tom1622 »

Zkus

Kód: Vybrať všetko

http://www.cirt.net/passwords?criteria=SMC
mathes535
Novice
Novice

No vcera mi to nedalo spat tak som to skusal, dostal som sa do rootru a uz to frci...Takze vdaka vsetkym.
Napísať odpoveď