4x17 - Uzasna epizoda, moment kedy Marshall prezleceny za chewbaccu prejavuje lutost nad Tedovym rozchodom vyhlasujem za najvtipnejsi moment tejto serie, skoro som zdochol A daddy Marshall rozpravajuci rozpravku o stastnych manzeloch na dobru noc Barneymu bola tiez supa. Skvela epizoda, tak trocha vo mne znova prebudila vyhasinajuci zaujem ho HIMYM.
Tiez sa hlasim k tomu, ze toto bol nadpriemerny diel
Velmi dobre som sa pobavil a zacinam mat pocit, ze tieto diely naozaj tocia teraz, lebo Lily vzdy sedela alebo stala za niecim
najlepsie bolo, ked uz si dal taku nocnu koselu ako ma marshall a nad tym vetrakom sa tak pohupovali podla mna tato cast a naked man su zatial jednoznacne najlepsie casi v 4. serii a su urcite v top 5 najlepsich casti vobec
tak čakal som, že bude lepšia časť.. ako dalo sa na tom pobaviť, ale tento týždeň vyhráva u mňa BBT. Dúfam že to nabere grády.. jediním pozitívom na tejto časti boli Marshall a Barney/N.P. Harris je borec/, zbytok bol taký nudný, ešte aj Robin v TV bola celkom sranda...
Ja len cakam , kedy sa uz Barney odhodla nieco povedat Robinm. Uz sa to natahuje ako gma v trenkach....
K poslednej epizode - no az tak skvela nebola. Zatial sa mi asi najviac ratalo ako Barneyho mamca hovorila o svojej minulosti a ako Barney hodnotil tie filmy, za ako plakal ked zabili Terminatora
To este nikto nepozrel novy diel?
Lily opat sikovne skryvala tehotenstvo, ale celkovemu deju to vobec nevadilo.
Diel bol myslim v ramci serie zas trochu nadpriemerny, cize som spokojny
Pacilo sa mi vysvetlenie Robin k pojmu, ktory sa tykal rolby
Sranda to je, ale z takeho globalnejsieho pohladu sa v prvych troch seriach aspon nieco dialo, toto je totalne varenie z vody.
Nic len foriky, ak nemaju nic vymyslene tak sa tesim na tie dalsie dve serie ci kolko ich to ma byt...