sanyika napísal: no tak to hej....len by som potreboval aby pri zmene obsahu stranky bol ten blok stale v tom rohu...
alebo tam daj hodnotu v % nie v px a bude to ok vždy
......tak ja by som to este vyriešil tým že by som si spravil ešte jeden div ktory by som umiestnil na koniec stranky a footer .. je to asi najrýchlejši a najjednoduchši sposob
OT: dufam, ze nechces naozaj polovicu stranky zatrepat len tym, ze tam das menu... inak sa mi paci design ako taky (cierna s cervenou). a ten copyright by som spravil radsej aako footer a dal ho pekne dole.
no tak to hej...ale ked zmeni zakaznik obsah toho spodneho bloku tak bude potrebne prepisovat parametre v css....nejake univerzalnejsie riesenie neexistuje???
ja by som to urobil vo Wordpresse nasiel nejaku podobnu temu a prestaval ju na tuto a nemal by si problem...ale ked to nechces robit tak tak si iba stahni topstyle nastav parametre div a potom uz to len umiestni do stranky a nikzo ti to nejako neposunie a vopred ti odporucam prestudovat si: http://programujte.com/index.php?akce=c ... ayout-1-3-to je take zakladne telo a do neho uz len povkladaj svoje veci a tak
sanyika napísal:no tak to hej...ale ked zmeni zakaznik obsah toho spodneho bloku tak bude potrebne prepisovat parametre v css....nejake univerzalnejsie riesenie neexistuje???
neexistuje ziadny magicky layout ktory sa zakaznikovy bude prisposobovat podla myslienky ... ak zakaznik dokaze menit html, zvladne zmenit aj css ...