Odchod z partie "kamarátov"
Odchod z partie "kamarátov"
Odišli ste niekto z Vás zo svojej partie kamarátov respektíve známych s ktorými ste chodili von, na akcie, ...? Ak áno, prečo?
A odchod z partie myslím nastálo poprípade na dlhý čas, nie že na týždeň či mesiac.
A odchod z partie myslím nastálo poprípade na dlhý čas, nie že na týždeň či mesiac.
Ak za to nie si platený, nie je dôvod sa niekoho držať ako kliešť. Je fajn spoznávať novích ludí, však to sa deje pravidelne,že sa menia partie. Niekto pribudne -odbudne od tej vojej, alebo si to ty sám,čo zmení kolektív, s ktorým sa chodí baviť. Väčšinou sa to deje so zmenou partnera, ja to berem ako súčasť fungovania spoločnosti, nemôžeme si predsa zaškatulkovať svoj mini svet a čakať,že sa v nom bude každému páčiť,po čase možno ani nám nie, teda mne isto, mám rád zmeny. 
ked pride nova skola,tak aj novi ludia a kamarati a na tych starych uz moc casu neostava...ja s tym ale moc problem nemam,lebo na strednej som nemala nikoho,len 3 spoluziacky,s ktorymi sa teraz obcas stretavame..no s tymi ostatnymi vobec nie som v kontakte,nevidela som ich od maturity
a ani mi nechybaju.. ale toto sa neda povazovat za nejaky odchod z partie,lebo my sme nou nikdy ani neboli 
Re: Odchod z partie "kamarátov"
Ja som svojho casu zdrhol z rodneho mesta...draco napísal:Odišli ste niekto z Vás zo svojej partie kamarátov respektíve známych s ktorými ste chodili von, na akcie, ...? Ak áno, prečo?
A ci sme chodily na akcie?
Keby telo vedelo rozpravat...Aj toto bolo jednym z dovodov,preco som zdrhol-asi pud sebazachovy...
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nieco velmi podobne som zazil aj ja par krat a na taketo priciny som myslel, ked som zakladal temu. Ten odchod zo skoly a tak to je samozrejme viac menej, no odchody z partie koli nejakemu problemu to je to co ma zaujimamalyivko napísal:ano odisiel
1raz koli fetactvu
2demencia a ludska kk*nost
3 za velku loz
4,uz sa drzim a myslim ze nezradia
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mal som partiu s ktorou som travil cas pocase zakladnej skoly a potom aj cast strednej asi dva roky ,no potom sa to vsetko nejako posralo a uz vyse dva roky sa ani nezdravime ,nejako mi to je jedno ,bolo to kvoli priatelke a zle pochopenym niektorym veciam, teraz mam uplne inu partiu v uplne inom okrese a je mi dobre ,