Topolcany - coo neska buchlo???
-
Smajlo55
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Topolcany - coo neska buchlo???
citily stee ten zachvev pody??? jaa hej neviete co to boloo??? 
-
Shark NX
Addict
Az na to ze to Lietadlo by muselo letiet nadzvukovou rychlostou (Co je mimochodom nad EU zakazane) a muselo by preletiet max 2km nad zemou aby si to ucitil. Inak to je len podobne uderu blesku.SchYzo napísal:tak to nebolo nic dolezite ak sa o tom nikde nepise....inac aj ked lietadlo prelietava tak ta vlna tlakova ked dojde k povrchu tak to tak buchne jak keby daco vybuchlo, az okna sa trasu, nepomylili ste si to s tym? ale to ma len tak na okraj napadlo ako moznost..
-
Fabo
Hardcore addict
Nie tak celkom pravda Shark, kazda krajina, resp. vzdusne sily maju definovane svoje tzv. rozhonove trate, co su trate, kde piloti lietaju nadzvuk. U nás sú to trate Liptovský Mikuláš - Kysak - Košice a tá istá v opačnom smere. (po SS ti môžem poslať bližšie údaje, neviem či to je to OK dávať na net len tak) - a aj sa využívajú, ešte keď som bol doma v lete, tak mi občas napísal kamarát technik zo Sliača, že budú rozhony, že mám počúvať buchot, ale predsalen to je od Hlohovca dosť ďaleko.Shark NX napísal:Az na to ze to Lietadlo by muselo letiet nadzvukovou rychlostou (Co je mimochodom nad EU zakazane) a muselo by preletiet max 2km nad zemou aby si to ucitil. Inak to je len podobne uderu blesku.
to si kde nasiel ze je to zakazane? na sliačom a okoli bezproblemov na 29nkach si davaju dva machy.... to je iba ticho.... sum... ohniva ciara... a nenormalny rachot......Shark NX napísal:Az na to ze to Lietadlo by muselo letiet nadzvukovou rychlostou (Co je mimochodom nad EU zakazane) a muselo by preletiet max 2km nad zemou aby si to ucitil. Inak to je len podobne uderu blesku.
davaju sa stale? lebo viem o tom, ze z druhej strany - nad Radavanou to je na 100% zakazane a moze sa to robit len nad neobyvanou zonou...sebci napísal:to si kde nasiel ze je to zakazane? na sliačom a okoli bezproblemov na 29nkach si davaju dva machy.... to je iba ticho.... sum... ohniva ciara... a nenormalny rachot......
-
pryja
Darca
Ja som pisala najprv ze podvecer, ale fakt to bolo nieco okolo 15:00. Este som hovorila, ze ci zase nejaky manzel nahana po vonku svoju manzelku s buchackou v ruke, ako pred par dnami ten taxikar
Hrom to nebol, to znelo ako rana z dela.
//ked hrmi, tak sa ludia nikdy tak necuduju, ale vcera boli fakt vsetci hned na balkone
//ked hrmi, tak sa ludia nikdy tak necuduju, ale vcera boli fakt vsetci hned na balkone