Päťdesiat nových slovenských filmov

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Ved v podstate to som napisal aj ja :)
Ale vystihol si to s tym, ze nasa filmova tvorba sa takmer nevyvija, za co urcite moze aj nedostatok ludi, lebo ak si porovname dva slovenske filmy, kde jeden bude zo zaciatku 90tych rokov a druhy z poslednych 2-3 rokov, tak tam bude rozdiel akurat v kostymoch, ale ak si porovname dva filmy z Hollywoodu, tak mozeme vidiet velky rozdiel v kvalite zvuku, obrazu a ak su efekty tak aj v kvalite efektov. Sice Hollywood v poslednych rokoch tiez zaziva tak trochu upadok v tom, ze robia remake skoro vsetkeho, co bolo dobre a vzniklo za hranicami USA. (japonske horory, spanielsky [Rec], atd.)
Nechcem nejako ospevovat hollywood, lebo aj tam sa najde dost dementnych filmov, ale chcem poukazat na to, ze tam je pozorovatelny urcity vyvoj dopredu zatial co u nas to stoji na jednom bode.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

uplne si dokazem predstavit paradnu jednoduchu komediu z prostredia zivota na VS, na ktoru by som do kina isiel velmi rad :D hlavne by sa to odohravalo na konci letneho semestra pocas zapoctov a skusok..
tych situacii a problemov, co by sa dalo vyuzit (ist chlastat miesto ucenia, kriza vo vztahu s frajerkou, ktora panikari, ze ju vyhodia zo skoly, etc etc...)to neberiem z mojich skusenosti
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

vidis, ked sme u tych vysokoskolakov...
ja by som si rad pozrel nejake komedialne pribehy doktoratov (najlepsie MATFYZ :D ) po vzore Big bang theory
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No tak mame tu cosi ako trailer na novy slovensky velkofilm o Janosikovi:
http://www.cas.sk/clanok/109847/video-e ... nosik.html
Vyzera to slubne, pretoze to reziruju poliaci a nie Jakubisko, tak snad to dopadne lepsie ako velkofilm Bathory.
Napísať odpoveď