Poliaci (Stara a Stredna generacia), Cesi, Islandania, Chorvati Romovia (Romales, Cigosi ... Ti trvale "pracujuci"), Rakusaci, Rumuni, Mlada Polska Generacia (od 16 po asi 20 60% Pozna jedno Flasu, Travu a Bitky ... Hlavne ti co su z Vidlakova ...)
ades napísal:original cigani, aborigeni ani inuiti nie su kulturne zdegenerovani. to, ze nechodia do opery a necitaju knihy neznamena, ze nemaju kulturu. kulturne su vyspeli rovnako ako hociktory iny narod. ku kulture sa totiz rataju aj veci ako legendy, ludove pribehy, piesne, ritualy atd. ak to mam zvulgarizovat, tak my mame akurat dobsinskeho rozpravky, par dedinskych povedaciek a legendu o sitne. mas potom zaujimavy rebricek hodnot, lebo pod slovom kultura si asi predstavujes to, ak niekto neflusne na ulici na chodnik
edit: tie narody boli na svete omnoho skor ako sa zacali pisat nase dejiny, takze o mnozstve nazbieranej "kultury" nemoze byt v porovnani s nami ani rec
Oni kultúrne zdegenerovaný proste sú. Ako môžeš vidieť tak som mal v plusoch Mongolov, kočovné kmene, mne sa práve taká kultúra páči, ale tí civilizáciou nedotknutí.
Väčšina aborigénov v Austrálii už svoju starú kultúru nemá (nie že by som ich zato obviňoval) sú to ožrani spodina snad ešte väčšia ako naši cigáni, posledná vec ktorá takých zaujíma sú niake legendy a rituály, životnosť 40 rokov a pečienka vidá.
joejoe napísal:pekne ked nemas rad sam seba ja by som nosil aj tricko kde by bolo napisane " JA SOM ZO SLOVENSKA - I m from SLOVAKIA" po celej amerike
To že mi sú Američania atď nesympatický neznamená že ich neznášam.
Key5ers0ze napísal:asi budes mat v UK skusenost najma s pristahovalcami, Welsania, ktori ziju vo Walese su v pohode.. To iste sa stalo mne so Skotmi, ktorych milujem..Ked som stretol skotov co zili v Manchestri bol som zhrozeny
Keby som mal skusenosti s pristahovalcami tak sa neozyvam
Rec bola o Welsanoch.....tak tym som aj Welsanov myslel.......na starsiu generaciu welsanov nemozem povedat ani slovo....babky a dedkovia sa udrzuju, su mily a podobne.....ale nove generacie.....a hlavne teda, ta s ktorou vyrastam aj ja, je strasna.....nehovorim, ze vsetci, to nie, ale dost vela ich je drbnutych.....
Európania všeobecne... (okrem Maďarov) akože dík za k- ... však tu majú také práva a aj tak nie sú spokojní... toto som mal na mysli slovenskí Rómovia (postarajte sa o nás), Američania (do všetkého sa starajú), Madari (všetci vieme prečo)
swollo napísal: Európania všeobecne... (okrem Maďarov) akože dík za k- ... však tu majú také práva a aj tak nie sú spokojní... toto som mal na mysli slovenskí Rómovia (postarajte sa o nás), Američania (do všetkého sa starajú), Madari (všetci vieme prečo)
starovekí Egypťania, pred-uhorskí Slovania na našom území, Japonci (a len hudobníci Angličania) Rómovia na známy spôsob, Američania, Arabi (keby sa neurážali zakaždú kravinu a neohrozovali okolie bombami a niekoľko iných vecí, tak by som ich sem nedal), NS Nemci