joejoe napísal:keby som to tam nasiel tak to tu nepisem
keby taka hra bola zivotaschopny projekt tak by to uz asi niekto davno vydal imho moc hracov by to nehralo, jedine nejaki nadsenci by urobili nieco zadarmo alebo za par centov/eur
SchYzo napísal:keby taka hra bola zivotaschopny projekt tak by to uz asi niekto davno vydal imho moc hracov by to nehralo, jedine nejaki nadsenci by urobili nieco zadarmo alebo za par centov/eur
takto podobne vlastne vznikol LFS a co je stoho teraz svetoznama hra a naj sim
DAMON88 napísal:takto podobne vlastne vznikol LFS a co je stoho teraz svetoznama hra a naj sim
myslis live for speed? sak pochopitelne zavodnych hier mas pokkt ale vymenuj mi jednu hru kde hras chirurga....isto viac ludi radsej zavodi s autami nez picha injekcie a operuje ludi
SchYzo napísal:myslis live for speed? sak pochopitelne zavodnych hier mas pokkt ale vymenuj mi jednu hru kde hras chirurga....isto viac ludi radsej zavodi s autami nez picha injekcie a operuje ludi
napr by sa to mohlo vyuzit na skolach velky dotykovy displej a tam so stylusom rezes ktovie kolko ludi by to bavilo.....mozno by sme sa cudovali...
joejoe napísal:napr by sa to mohlo vyuzit na skolach velky dotykovy displej a tam so stylusom rezes ktovie kolko ludi by to bavilo.....mozno by sme sa cudovali
to uz by nebola pc hrale nejaky vyukovy program...taky mozno na druhu stranu zas existuje, sak skus googlit
myslis ze ked ludi bavi simulacia zivota ,riadenia auta,vojny etc nemohlo ich bavit simulacia operacie a podobne veci ? podla mna by sa to dalo nejako skomolit s dr.house ako si pisal ze tych automobilovych hier je po kkt ,vojnovych hier je po kkt atd. ale kedze takato hra zatial nieje mozno to ludia vyskusaju mozno aj kupia xD
joejoe napísal:myslis ze ked ludi bavi simulacia zivota ,riadenia auta,vojny etc nemohlo ich bavit simulacia operacie a podobne veci ? podla mna by sa to dalo nejako skomolit s dr.house ako si pisal ze tych automobilovych hier je po kkt ,vojnovych hier je po kkt atd. ale kedze takato hra zatial nieje mozno to ludia vyskusaju mozno aj kupia xD
tak to by museli mat fakt dobry napad ako by to zaujimavo urobili mozno pomocou nejakych minihier logickych alebo co....ale to proste cloveka omrzi aj tak len odrezat nejaku cast a zosit to apod....to je dost stereotyp lebo vnutornosti ma kazdy clovek rovnake to nejak zmnohotvarnit sa ani neda....
Teraz nedavno vysla hra Grey´s Anatomy... normal PC hra na lamkach je... celkom som cumel, imho to bude uber hovadina ale ako "hra za doktora" by to celkom mohlo stacit
co ste pisali ze vsetko minihry rovnake....podla mna by sa mohli nejako stahovat z netu pripady take nieco ... taka blbost ma napadla neviem ako by to ficalo ale aj tak sa mi to paci
Omg...ved z tych minihier mas tolko zabavy, co by ti poskytla nejaka budgetovka. Navyse nemusis nic stahovat, staci len kliknut. Podla mna nic lepsie nenajdes. A nauc sa vazit si cudziu pomoc, odo mna ju uz nedostanes.