Schody na stavebnom vykrese
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Schody na stavebnom vykrese
Nazdar,
nevie niekto ako sa kreslia schody na stavebnom vykrese? pls helfnite mi
čiarami
ale záleží, v ktorom to je podlaží. na poslednom sú všetky stupne plnou hrubou čiarou. v iných podlažiach sú nad rovinou rezu už hrubou dvojbodkočiarkovanou, ak sa neprekrývajú stupne v tom podlaží so stupňami v podlaží pod ním. potom budú všetky plné. výstupová čiara je tenká v strede ramena, nepatí pre točité schody, kde je to 1/3 zo šírky ramena. hádam som to popísal správne a čosi pochopíš 
-
nejakymarko
Addict
Re: Schody na stavebnom vykrese
podla toho aky druh schodov a co vlastne chces kreslit ?zelovoc napísal:Nazdar,
Re: Schody na stavebnom vykrese
Tak najcastejsie je to zobrazene,ako na projekte v prilohe-vid modry kruh.Par projektov mi uz rukami preslo a nespominam si na ine znazornenie-pravda je,ze som to nejako specialne nesledoval..zelovoc napísal:Nazdar,
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
keby ste mali dake stavebne vykresy rodinnych domov, poslete mi to na mail? potrebujem to na diplomku kvoli energetickemu auditu a certifikacii.
mail: [email protected]
mail: [email protected]
Súhlasím s názorom skolacik-a. Ani ja som sa doteraz nikdy nestretol s tým, že by sa stupne kreslili hrubou, teda v pôdoryse...Curuj napísal:Skolacik: tak som to kreslil doteraz a tak nás to naučili a nikto neprotestujeaj keď sú normy totožné. a okolie mi to potvrdilo, tak neviem. chcelo by to názor tretieho