Topolcany - coo neska buchlo???
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ano ... armada si robi co chce ... Videl si niekedy Concorde letiet nad EU nadzvukom??sebci napísal:to si kde nasiel ze je to zakazane? na sliačom a okoli bezproblemov na 29nkach si davaju dva machy.... to je iba ticho.... sum... ohniva ciara... a nenormalny rachot......
Spravili to raz a Aerolinky mali problem zaplatit pokutu.
Ked mas ticho potom sum a az potom rachot tak to nieje Nadzvuk.
Pri nadzvuku je uuuuplne ticho ... Ani nevies ze leti a potom z nicoho nic Rana.
-
Shark NX
Addict
Je to dost neprijemne ...
Ked ti preleti MIG nadzvukom vo vyske 1km tak je to rana jak z dela ... A ked si v Byte alebo Dome tak to s nim dost zatrase a moze to vybijat okna.
A predstav si ze Concorde letel pri nadzvukovej rychlosti (2,04Mach) vo vyske 18000m a bola to tiez dobra sleha.
Polska armada tiez skusala Svoje Migy ... a Lietali vo vyske asi 5km nad zemou v rychlosti cca 1,9Mach a ked som sedel doma tak som mal pocit ze drbla bomba pred domom.
Ked ti preleti MIG nadzvukom vo vyske 1km tak je to rana jak z dela ... A ked si v Byte alebo Dome tak to s nim dost zatrase a moze to vybijat okna.
A predstav si ze Concorde letel pri nadzvukovej rychlosti (2,04Mach) vo vyske 18000m a bola to tiez dobra sleha.
Polska armada tiez skusala Svoje Migy ... a Lietali vo vyske asi 5km nad zemou v rychlosti cca 1,9Mach a ked som sedel doma tak som mal pocit ze drbla bomba pred domom.
-
Hotwire
Addict
tak hovorim ze u nas aj normalne lietadla robia taku vlnu jak rana z dela a az okna drncia....tak asi mas pravdu pri nadzvukovych rychlostiach by ich najskor vybiloShark NX napísal:Je to dost neprijemne ...
-
Hotwire
Addict
opakujem uz treti krat ze u nas to bucha aj od civilnych lietadiel....Shark NX napísal:V kazdom pripade zalezi na vyske ... Ked ti preleti cca 1km tak moze bezproblemu vyrazit okna.
Od 2km do 5km ... To je len strasna sleha ktora ti zatrase aj vnutornostami Nad 5km dost silna rana ... Je to doslova jak zvuk Bomby.
Civilne leti do 890km/h tam pocujes len sum turbin ...
-
audiotrack
VIP
-
Smajlo55
Zablokovaný
neska som sa dozvedel ze niekto v bani zee volaco odpalovaly:d aa bol to strasny buch a ze to bolo dost ocut:D noo nwm neoverene zdroje...cizee nwm ci to je prvada:D alee ze by buch v bani bol az takyto silny:d sak o dedinu dalej cca 10 km od domu je bana a v nej pravidelne odpaluju aa ke aj odpaluju nist nepocujem:D este nie ze citim:D hh takzee moc tomu neverim:D alee nwm:D
cavte vsetci
aj ja som pocul tu supu...zrazu pirsiel vietor a vybuch..nevedeli sme co to bolo...ale mne sa zda ze niekto sa tu snazi nieco utajit...hovori sa ze dopadol niekam pri povazsky inovec ulomok meteoritu, pretoze v radiu hlasili ze v to popoludnie sa k zemi priblizi velky meteor...takze je mozne ze dopadol ulomok...no neviem...alebo sa tu nieco skusa...je to kazdopadne zahadne pretoze to poculi az pri trnave a potom az v novakoch, teda obrovsky okruh...co si o tom este myslite?
mihalswk: netrep
Pocul si v TV slovo stihacka a Hlohovec a hned z toho si si domyslel, ze islo o havariu? Nie je to tak, ze ked havaruje lietadlo tak je z toho aj dost vela dymu?
Otrasy spôsobilo vojenské lietadlo
Pocul si v TV slovo stihacka a Hlohovec a hned z toho si si domyslel, ze islo o havariu? Nie je to tak, ze ked havaruje lietadlo tak je z toho aj dost vela dymu?
Otrasy spôsobilo vojenské lietadlo
Otrasy a tlakovú vlnu, ktorá takmer povyrážala okná, spôsobil prelet lietadla Mig 29 nad územím Trnavského kraja. Lietadlo prekonalo rýchlosť zvuku a letelo jedenásť kilometrov nad zemou.
TRNAVA. Pôvod otrasov objasnil pre MY Trnavské noviny v piatok popoludní hovorca Ministerstva obrany, Vladimír Gemela. „Preverili sme všetky prelety lietadiel nad týmto územím. Otrasy spôsobil prelet lietadla Mig 29. Stíhačka letela vo výške 11 km a prekonala rýchlosť zvuku. Podľa fyzikálnych zákonov vyvolá vtedy lietadlo buchnutie," povedal. Takéto prelety predtým uskutočňovali ozbrojené sily nad letiskom Sliač, ktoré sa ide opravovať. Lety budú preto dislokované na vojenskú leteckú základňu na Záhorí.
„Neznamená to, že sa situácia bude pravidelne opakovať. Preletov, pri ktorých lietadlo prekoná rýchlosť zvuku sa uskutoční približne pätnásť za rok. Nehrozí žiadna mimoriadna udalosť, ani porucha. Je to štandardný fyzikálny jav," dodal Vladimír Gemela.