Dnes ked pridem domov tak sem dam aktualny rozpis PLAY OFF ale necakajte tam nejake velke zmeny alebo tu mame vela bubakov ktory sa stale vyhovaraju ze im daco......(ved viete)
Fuha. dos´t málo odohraného.
Ja a Blazer čakáme na Toho Káčera Maroša. milan dead by uź aj hral mno ale Maroš mi už druhý deň neodpísal na ICQ. Mňa to už nebaví. Ak to do soboty večer neodohráme, chcem zápas kontumova´t v náš prospech. Potom budeme riešiť prečo...
tak toto je fakt dobre mi sme prehrali s pegasusom a neviem jak sak sme hrali jeden zapas a karamba mi napisal ze sme prehrali a nevie preco sak mi sme na nich museli cakat az do pondelka preco neprehrali oni kontumacne toto je sila
Prve kolo zapasov PLAY OFF musi! byt odohrane najneskor do konca piatka. Druhe kolo do konca soboty. tretie kolo a finale v nedelu. Kto sa nedostavi tak bude nasledne kontumacia
Vsetko bolo vecou dohody minko. Mali ste casu ze az. Co je natom zle ze ste museli cakat. ved ste hrali. Su tu taky co vobec nehrali a predpokladam ze ani hrat nebudu a dostanu kontumaciu. Ved uvidis.
Preto je lepsie ked hrate na nasich serveroch, potom mame prehlad o tom kto s kym kolko hral. server.gaspo.sk:27015 (84.245.74.30:27015)
ten je napr. k dispozici (skoro) kedykolvek.
Defeat! niekolko stran dozadu som pisal ze ak sa zapasy nebudu hrat tak budu riesene kontumaciou. Dal som tam aj termin. Kingstreer destoyer ani ty ste si nenasli tu zasranu chvilku aby ste si precitali spravy o hojko cupe.