Ahojte,
mam dost iritujuci problem...
Mam turbo2plus od magenty. Ide vsetko v pohode, az kym nezapnem torrenty. So stahovanim nie je problem, lenze ked stahujem, tak mi proste nejde prezerat stranky. Najhorsie je, ze aj ked uz torrenty vypnem tak dlho potom sa mi proste neotvoria stranky.
Je problem v mojom pocitaci, to viem, ale neviem ako ho odstranit.
Torrent vs. browser
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Torrent vs. browser
Tento isty problem mam aj ja. Mam windows XP SP3, utorrent ale ESET nemam.. odinstaloval som ho a robi to stale.. ked mam zapnuty utorrent neni sanca prehliadat web.. kde mam co mam nastavit?
vdaka
Re: Torrent vs. browser
Schelmy: V nastaveniach uTorrentov mas pocet spojeni (peerov) pre stahovanie a odosielanie. Nastav si to napriklad na skusku na 30 spojeni na torrent, 120 spojeni celkovo. Pre upload daj napriklad 3-5 spojeni. Maximalnu rychlost downloadu a par KB/s zniz, ak mas napriklad 10mbit linku a taha ti 1,2MB/s, tak to nastav napriklad na 1,15MB/s a podobne. To iste aj v pripade uploadu, podla skusenosti a diskusii z roznych for bolo pri ADSL hlavne dolezite o par KB/s znizit maximalny upload, aby to nerobilo problemy. Ale mozno je to uz vyladene, nesledujem to uz.