mna zaujima ci niektori ludia co tu maju ako avatarov ludi ako che guevara tupac a podobny uzasny ludia ze ci vobec vedia kto to boli?minule som cital zaujimavy clanok na sme.sk hitlera si na tricko nedame ale takeho che guevaru kludne a tiez napr tupac ktory che guevarove kvality nedosiahol ale tiez to nebol cisty chlapik... chcete byt ako oni?obidvujete ich?
aby som nebol uplne ot tak vzory nenam. mam urcitu skupinu ludi ktorych obdivujem a ktori nieco aj dokazali
twardykamen napísal:mna zaujima ci niektori ludia co tu maju ako avatarov ludi ako che guevara tupac a podobny uzasny ludia ze ci vobec vedia kto to boli?minule som cital zaujimavy clanok na sme.sk hitlera si na tricko nedame ale takeho che guevaru kludne a tiez napr tupac ktory che guevarove kvality nedosiahol ale tiez to nebol cisty chlapik... chcete byt ako oni?obidvujete ich?
aby som nebol uplne ot tak vzory nenam. mam urcitu skupinu ludi ktorych obdivujem a ktori nieco aj dokazali
venujem sa rapu a neviem kto to je... (v mojom pripade snoop dogg) ano a obdivujem aj snoopyho aj tupaca aj dr.dre
erytrocyt napísal:Mojim idolom sú moji rodičia. Pretože ma s trpezlivosťou a láskou vychovali, ctím si ich a mám ich rád. Ak by som tu napísal niekoho iného, v sebe samom by som ich urazil.
Naozaj nechápem, ako môže mať niekto za idol Mojseja, Slotu alebo Rytmusa.
K téme: idol nemám, len ľudí, z ktorých si v niečom beriem príklad.
Napr. z rodiny: neriešiť konflikty násilím (aj keď aj u nás občas nejaká facka padne). Ale som sám sebou.