No ja neviem, no, mas byt na co hrdy? Kolko krat ti pomohla tvoja rodna krajina, teda Slovensko? Ked sa tak Slovenska zastavas, tak aspon sa vyjadri co sa ti tam tak paci...teda debata je hlavne o politike a o systme.Fabo napísal:Lubos ty mi pripominas ako ti zahranicni "Slovaci" ktori sa biju do hrude, ze nezabudli odkial prisli, a ze ako sa zaujimaju ako to funguje "doma", ale akonahle sa im nieco nepaci tak to je "tam u vas". IMHO ked sa ti tu tak nepaci, ze si musel odist do UK, tak nekomentuj diane na SK.
Podla mna si vedieme v ramci moznosti celkom dobre. Uvedom si, ze Slovensko este nie je mimo Madarskeho jarma ani sto rokov, a samostatne je sotva 16, takze ako ma byt na urovni trebars tej tvojej Britanie, ktora dokaze dlhodobo tazit z bohatstva ktore ziskala v kolonialnom obdobi...
Jozef Tiso a Slovensky stat
Staci asi najznamejsi citat, mozes si precitat alebo vypocut aj dalsie prejavy.Ujo Marky napísal:Aryan:
"Vraj, či je to kresťanské, čo sa robí. Je to ľudské? Nie je to rabovka? Ale pýtam sa ja: Je to kresťanské, keď sa národ slovenský chce zbaviť svojho večného nepriateľa, Žida? Je to kresťanské? Láska k sebe je príkazom božím, a tá láska k sebe mi rozkazuje, aby som od seba odstránil všetko to, čo mi škodí, čo mi ohrožuje život. A že Slovákovi židovský živel ohrožoval život, myslím, o tom nikoho netreba presvedčovať... A urobili sme tak podľa príkazu božieho: Slovák, choď, zbav sa svojho škodcu!"
Nikde netvrdim ze bol v zidovskej otazke specialne tvrdy, ano bol to krestan, neslo ale o teraz tak rozsirene zido-krestanstvo a socialne narodny program ktory zastaval bol silne pro-narodny, cize uz zo svojej podstaty proti-zidovsky.
Pomohol nejakym zidom, v poriadku, ja takisto netvrdim ze vsetci zidia su problem, niektorych ako Benjamin Freedman alebo Israel Shahak respektujem, takisto Tiso mohol rozmyslat podobne (suhlasim aj s tym ako to napisal IvanSk), ale zidovsky vplyv ako celok spravne videl ako hrozbu.
Inak, http://beo.sk/reportaze/901-14-marec-v- ... mo-naivity z clanku: "nestačí mať Slovenský štát, ale musíme mať aj slovenskú vládu"
(chyba fora, v prilohe sa nezobrazuje)Suvisi to aj s tym o com prave diskutujete. Na webe nezavisle.info je zaujimavy obrazok.
- Prílohy
-
- nezavisle_info.gif
- http://nezavisle.files.wordpress.com/2008/11/nezavisle_info.gif
- (484.96 KiB) 438 stiahnutí
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ujo Marky, na zaklade ktoreho zakona? no a k tomu X. niektori z vas nemaju problem chodit po vonku s napisom drug free youth. nemam problem s legalizaciou drog, ale som proti tomu aby boli zadarmo a hlavne nie tym, ktori si na ne ani nie su schopni zarobit.
btw. co dalsie z "bozich" prikazani
?
...No Booze, No Smoking, and No Pre Marital Sex.
Lub0$ mozno len vdaka tisovi sa tu mozes teraz rozpisovat. tak na to sme hrdy. bez teba by tu bolo smutno
.
tiez pridam jeden obrazok:
btw. co dalsie z "bozich" prikazani
...No Booze, No Smoking, and No Pre Marital Sex.
Lub0$ mozno len vdaka tisovi sa tu mozes teraz rozpisovat. tak na to sme hrdy. bez teba by tu bolo smutno
Tak prepac, ze vyjadrujem svoj nazor.....krija napísal: Lub0$ mozno len vdaka tisovi sa tu mozes teraz rozpisovat. tak na to sme hrdy. bez teba by tu bolo smutno.
Ten obrazok....trapnucke....niet co dodat...tak sa tu vsetci zastavate tych nackov...ako keby to boli nejake neviniatka...a verim tomu, ze chodia na kazde podobne kacie po Slovensku a skoro vsade sa pobiju a spravia bordel kde sa da....
Pozdrav na stráž je bežný pozdrav a nieje trestný tak ako nieje trestné hlásenie sa k 1SR. Pozdrav na stráž ako tu Krija spomenul ani trestný byť nemôže, tento pozdrav bol len zámienkou na vzatie Kotlebu do väzby. Keby nebol povedal na stráž vzali by ho za niečo iné, čo by si vymysleli. V demokratickom štáte je nemysliteľné aby bol človek štátnou mocou prenasledovaný za myšlienky či slová. Pretože to by Chmelár a jeho banda mali sedieť v Leopoldove na dožvotie za hanobenie rasy, národa, presvedčenia a historických udalostí. Takéto počínanie Chmelára a iných, ktorí hanobia slovenské historické udalosti je v trestnom zákonníku kvalifikované ako trestný čin. Hanobenie presvedčenia, rasy a názorov, neplatí len vzťahom k menšinám. Aj my sme rasa, sme biela rasa a tá je tiež hanobená. Problém je v tom, že týmto servilným svetoobčiasnkym liberálom sa všetko prepečie pretože sú krytí peniazmi a svojimi papalášmi. Podľa mňa by bolo voči nim treba začať postupovať razantnejšie a podávať jedno trestné oznámenie za druhým aby sa spamätali. Poviem to tvrdo ale tí ktorí si nevážia svoju vlasť a domovinu, tu nemajú čo hľadať. Keď sa vám tu nepáči - hranice sú otvorené len potom nekritizujte čo sami zmeniť nedokážete a nechcete.
Myslím si, že Kotlebovi nakoniec nič nedokážu. Podľa mňa by bolo na mieste keby sa mu PZ ešte ospravedlnil a finančne nahradil ujmu.
Čo sa týka židovstva netreba to globalizovať, nie každý žid je zloduch.
//autoeditácia príspevku ( 16 Mar 2009, 20:20 )
Príbeh mladého nacionalistu, ktorý dostal po orechu od "humanistov".
ZROZENVOHNI (17 hours ago) Show Hide
tento koment bude asi na dost dlho-jeho cielom je podat informacie z prvej ruky ze heslom policie nie je pomahat a chranit ale buzerovat,mlatit a v tomto pripade urazat,vysmievat a nerobit si svoju robotu kde sa da.....
uz na zhromazdenie som dosiel s mensou trznou ranou na hlave (tymto vzdavam poklonu udatnej antife v pocte 8 primitivov za napadnutie zozadu dvoch chalanov s obuskami a botami a ocenujem vasu odvahu ze ked som sa postavil po bitke a siel za vami a krical-ko*ot POD SEM tak
jedine co ste mi dokazali ukazat bol vas chbat ked ste utekali prec:-) )
na namestie som prisiel zozadu ale este som siel pockat znamych na stanicu-aby nedostali aj oni.musel som prechadzat okolo busu pred ktorym sa obliekali korytnacky a pocuvat ich posmesky ze uz som stihol dostat a pod..
a pri navrate spat to iste-tak to uz ma nastvalo, tak som sa obratil k nim a pytam sa ze co je na tom smiesne ze dakto ma rozbitu hlavu.
Ich odpoved-to je smiesne ze si sprosty!
Vzdy mi pripadali vtipy o blbych policajtoch za trapne-bral som ich ako ludi ktori si robia svoju pracu a pri nej rozmyslaju aby sa chovali k ludom co najlepsie.
Osobne poznam aj kuklaca,aj vysterovatela kriminalky a aj radoveho policajta a navyse s policiou casto do styku neprichadzam-nebol dovod menit to co som si myslel.
teraz vsak mam pocit ze policajtom sa moze stat len psychicky naruseny clovek,ktoreho v skole sikanovali a on si chce dokazat ze ked si oblecie vystroj bude chlap
a bude sikanovat a deptat tak ako aj jeho deptali a sikanovali a pomsti sa celemu svetu!
akoby tam brali uz len ludi bez citu a bez charakteru,ludi bez vlastneho myslenia ktori len budu sadisticky sirit teror vzdy ked sa im povie a nebudu ani omylom premyslat o tom co sa im kaze,ale to poslusne spravia!
Lebo vidiet policajta ako sa smeje tomu ze bol spachany trestny cin-to uz za zamyslenie stoji!!!
teraz vynecham vsetko to co sa stalo za pochodu-na to sa najde dost ludi aby to popisali
a prejdeme k udalostiam ktore sa stali po pochode.
opat v ulickach stareho mesta sme pocitili prijemnu tvar antifasistickej tolerancie(opat musim pochvalit udatnost a cestnost chlapcov-tento krat uz som stal za pozornost aj ceskym bojovnikom za mier vsade vo svete:-) -z antifa ze mali tolko statocnosti v sebe a 15-ti sa dali bit 2 mladych a urcite nebezpecne vyzerajucich muzov s pouzitim metrovych zeleznych tyci)
Som naozaj rad ze dakto sa tak o mna stara:-)
sanitke to trvalo dobre cez 20 minut-tak som mal dost casu popri sedeni na zemi urobit si krasne krvave jazierko:-)
po asi 10 minutach sa zjavilo prve policajne auto,pomaly si to k nam mieri predpisanou 40,kazdu chvilu cakam ze kedy spusti sireny a snad sa aj opyta aspon zo slusnosti ci neumieram!
ale pani policajti asi sli prave na veceru,pomalicky presli okolo,len troska na nas pozreli cez okno ale necheli si zrejme kazit chut dakou krvou co bola vsade okolo a ani nezastavili!
ale inak su policajti dosledni-kazdeho bezdomovca co najdu na zemi opileho lezat tak pri tom sa pristavia-ako som neskor videl ked som cakal na zasitie rany:-)
Osobne som nikdy policajtov o pomoc neziadal a vidim ze som usetril vela slov ktore aj tak tych na ktorych platy ide aj z mojich dani stejne nezaujimaju!!!
a takisto by som rad vyzdvihol ochotu posadok dalsich dvoch hliadok ktore prisli o dalsich 10 minut a ich zodpovednost a ochotu pomahat ked odmietli odviezt 2 studentov a jedno
dievca autom 4 minuty ale radsej ich nechali ist pesi samych aj ked vedeli ze tych ferovych bojovnikov ani len neskusali hladat!
asi uz aj oni meskali na veceru:-)
Ale my vam stejne dakujeme ako ste chranili zivot a majetok obcanov a vyzdihujem snahu a charakter fsetkych muzov zakona s ktorymi som prisiel do styku!!!
A.C.A.B.!
FUCK ANTIFA!
Ps-omluvam sa za chyby-s 18 cm ranou na hlave a opuchutou rukou sa umelecke dielo malokomu podari:-)
Myslím si, že Kotlebovi nakoniec nič nedokážu. Podľa mňa by bolo na mieste keby sa mu PZ ešte ospravedlnil a finančne nahradil ujmu.
Čo sa týka židovstva netreba to globalizovať, nie každý žid je zloduch.
//autoeditácia príspevku ( 16 Mar 2009, 20:20 )
Príbeh mladého nacionalistu, ktorý dostal po orechu od "humanistov".
ZROZENVOHNI (17 hours ago) Show Hide
tento koment bude asi na dost dlho-jeho cielom je podat informacie z prvej ruky ze heslom policie nie je pomahat a chranit ale buzerovat,mlatit a v tomto pripade urazat,vysmievat a nerobit si svoju robotu kde sa da.....
uz na zhromazdenie som dosiel s mensou trznou ranou na hlave (tymto vzdavam poklonu udatnej antife v pocte 8 primitivov za napadnutie zozadu dvoch chalanov s obuskami a botami a ocenujem vasu odvahu ze ked som sa postavil po bitke a siel za vami a krical-ko*ot POD SEM tak
jedine co ste mi dokazali ukazat bol vas chbat ked ste utekali prec:-) )
na namestie som prisiel zozadu ale este som siel pockat znamych na stanicu-aby nedostali aj oni.musel som prechadzat okolo busu pred ktorym sa obliekali korytnacky a pocuvat ich posmesky ze uz som stihol dostat a pod..
a pri navrate spat to iste-tak to uz ma nastvalo, tak som sa obratil k nim a pytam sa ze co je na tom smiesne ze dakto ma rozbitu hlavu.
Ich odpoved-to je smiesne ze si sprosty!
Vzdy mi pripadali vtipy o blbych policajtoch za trapne-bral som ich ako ludi ktori si robia svoju pracu a pri nej rozmyslaju aby sa chovali k ludom co najlepsie.
Osobne poznam aj kuklaca,aj vysterovatela kriminalky a aj radoveho policajta a navyse s policiou casto do styku neprichadzam-nebol dovod menit to co som si myslel.
teraz vsak mam pocit ze policajtom sa moze stat len psychicky naruseny clovek,ktoreho v skole sikanovali a on si chce dokazat ze ked si oblecie vystroj bude chlap
a bude sikanovat a deptat tak ako aj jeho deptali a sikanovali a pomsti sa celemu svetu!
akoby tam brali uz len ludi bez citu a bez charakteru,ludi bez vlastneho myslenia ktori len budu sadisticky sirit teror vzdy ked sa im povie a nebudu ani omylom premyslat o tom co sa im kaze,ale to poslusne spravia!
Lebo vidiet policajta ako sa smeje tomu ze bol spachany trestny cin-to uz za zamyslenie stoji!!!
teraz vynecham vsetko to co sa stalo za pochodu-na to sa najde dost ludi aby to popisali
a prejdeme k udalostiam ktore sa stali po pochode.
opat v ulickach stareho mesta sme pocitili prijemnu tvar antifasistickej tolerancie(opat musim pochvalit udatnost a cestnost chlapcov-tento krat uz som stal za pozornost aj ceskym bojovnikom za mier vsade vo svete:-) -z antifa ze mali tolko statocnosti v sebe a 15-ti sa dali bit 2 mladych a urcite nebezpecne vyzerajucich muzov s pouzitim metrovych zeleznych tyci)
Som naozaj rad ze dakto sa tak o mna stara:-)
sanitke to trvalo dobre cez 20 minut-tak som mal dost casu popri sedeni na zemi urobit si krasne krvave jazierko:-)
po asi 10 minutach sa zjavilo prve policajne auto,pomaly si to k nam mieri predpisanou 40,kazdu chvilu cakam ze kedy spusti sireny a snad sa aj opyta aspon zo slusnosti ci neumieram!
ale pani policajti asi sli prave na veceru,pomalicky presli okolo,len troska na nas pozreli cez okno ale necheli si zrejme kazit chut dakou krvou co bola vsade okolo a ani nezastavili!
ale inak su policajti dosledni-kazdeho bezdomovca co najdu na zemi opileho lezat tak pri tom sa pristavia-ako som neskor videl ked som cakal na zasitie rany:-)
Osobne som nikdy policajtov o pomoc neziadal a vidim ze som usetril vela slov ktore aj tak tych na ktorych platy ide aj z mojich dani stejne nezaujimaju!!!
a takisto by som rad vyzdvihol ochotu posadok dalsich dvoch hliadok ktore prisli o dalsich 10 minut a ich zodpovednost a ochotu pomahat ked odmietli odviezt 2 studentov a jedno
dievca autom 4 minuty ale radsej ich nechali ist pesi samych aj ked vedeli ze tych ferovych bojovnikov ani len neskusali hladat!
asi uz aj oni meskali na veceru:-)
Ale my vam stejne dakujeme ako ste chranili zivot a majetok obcanov a vyzdihujem snahu a charakter fsetkych muzov zakona s ktorymi som prisiel do styku!!!
A.C.A.B.!
FUCK ANTIFA!
Ps-omluvam sa za chyby-s 18 cm ranou na hlave a opuchutou rukou sa umelecke dielo malokomu podari:-)
Kazdy vie co znamena demokracia....pisal som svoj nazor v inej teme....tak s anebudem opakovat, iba ho skopirujem:
K tomu nackovi...ospravedlnovat ho nebudem...nemam s podobnymi dobre skusenosti...v tom clanku pise ako keby bol uplne neviniatko, co mu neuverim ani keby som mal kefu zjest...a Afaci by a tiez mohli spravat hrdinsky a bit sa jeden na jedneho, nie partia na jedneho...
Toto je moj nazor, taktiez nemam rad fizlov, tu v UK sa tiez raz ukazali ako necitny blbci...ked odmietli v noci kamarata zobrat do nemocnice....ale co uz...nic sa neda robit, teda neda sa nic robit pokym si to neuvedomi viacej ludi.......vies ta slavna 'demokracia' je o tom ,ze niekto nam urci co mame robit, ako sa mame spravat, co robit nemame, uplne nas zoskatulkuju, ohranicia ako sa len da....a nahustia nam do hlavy, ze toto je ten rezim, po ktorom tak vsetci 'letia' a ze je to uzasne a povyzdvyhuju to do nebies, ako sa mame dobre, a ty im to vsetko poslusne spapas....a su spokojny 'oni' a ocividne aj ty....
K tomu nackovi...ospravedlnovat ho nebudem...nemam s podobnymi dobre skusenosti...v tom clanku pise ako keby bol uplne neviniatko, co mu neuverim ani keby som mal kefu zjest...a Afaci by a tiez mohli spravat hrdinsky a bit sa jeden na jedneho, nie partia na jedneho...
1. Na zaklade toho, ze policajt Ta moze vziat do vazby na 48 hodin aj preto ze sa mu nepacie Tvoje fuzy. Mozu Ta obvinit z toho ze propagujes fasizmus aj ked si nic nespravil, to ci si ho propagoval alebo nie dokazuje sud nie policia. Preto ak ho nepropagoval, nema sa coho obavat.krija napísal:Ujo Marky, na zaklade ktoreho zakona? no a k tomu X. niektori z vas nemaju problem chodit po vonku s napisom drug free youth. nemam problem s legalizaciou drog, ale som proti tomu aby boli zadarmo a hlavne nie tym, ktori si na ne ani nie su schopni zarobit.
btw. co dalsie z "bozich" prikazani?
2. Pre mna zamna kazdy nech si nosi napis na tricku aky chce... Nech si nosia aj Combat 18 a Blood and Honor, mne to nevadi. Vadi mi ked niekto otvorene klame ze s takymi skupinami nic spolocne nema pritom tricka s ich motivmi predava na svojej stranke.
3. Zaklad je: Ziadne drogy, alkohol, cigarety. Niektori ludia este su vegetariani alebo vegani, nepiju kavu, caje, energeticke napoje. Neuznavaju "vztah" na jednu noc, ale o sexe pred svadbou som nic nepocul.
V Amerike uz su z toho sfanatizovni ludia napr. v Chicagu su bandy ludi ktori ked Ta vidia fajcit v ich klube tak Ti dolamu hnaty...
Aryan: doslovne citujem pana Ludovita Tatrana, ziaka Jozefa Tisu:
Za tento vyrok, ktory tam povedal bol velmi kritizovany. Pri jednej prilezitosti, to bolo asi o 10 dni ako toto povedal, bola politicka skola na Sliaci a na tej politickej skole na Sliaci, zhodou okolnosti som bol v izbe doktora Tvrdeho. Doktor Tvrdy bol poslanec, bol to inac Zilinsky mestanosta a bol poslancom HSLS pre okres Bytca. Pri tejto prilezitosti, ked bol doktor Tiso na Sliaci, prisiel odpoludnia, ked bolo trosku volna prisiel do izby doktora Tvrdeho, pretoze v jeho izbe, izbe doktora Tisa prestala tiect voda. A pri tejto prilezitosti, ako som tam aj ja bol nahodov, tak hovori doktor Tvrdy: "Pan prezident, z Londyna som pocuval vysielanie, kde Vas velmi kritizovali zato, co ste povedali v Holici." Doktor Tiso zareagoval: "Toto nebola rec pre tych ludi ktori tam boli, toto bola rec pre Nemcov, na adresu Nemcov a spiclov. Pretoze zacal tu na mna utok ze ja Zidom v mnohych veciach ulahcujem a tym to mohlo za nasledok ze Nemci by si zacali dovolovat niaku akciu proti mne a tym aj proti Slovensku. Vzhladom nato, ze Madari striehnu na vsetko, tak by sa i to mohlo stat, ze sa niakym sposobom prejavujem ako ich priatel zeby si mohli so Zidovskou otazkou robit co chceli."... Doktor Tiso "Ja verim, ze tymto Zidom pomozem, a pomohol som."
Ak je to tak bolo to z jeho strany vcelku prezierave a potvrdzuje to co o nom napisal IvanSk. Boli to celkom tvrde vyjadrenia na katolickeho knaza, co by potrvrdzovalo tebou citovany text.
Nemeni to ale vela o jeho vztahu k zidovskej otazke o ktorej sa zmienil uz v prejave o vzniku Slovenskeho statu alebo v prejave o volbach do slovenskeho snemu z 1938.
"Prestali vládnuť strany, začína vládnuť národ. Strany slúžili niekoľkým vyvoleným, ktorych komandovali centralistické peňažné kruhy a rozličné protislovenské a protikreťanské pokútne tajné spoločnosti. Národ bol ich otrokom s ktrorým kupčili a ho predávali. Ľud im bol hlasovacím materálom, ktorý zavádzali ničobnými sľubmi a nízkym judášskym grošom."
Zeby bol Tiso "konspiracny teoretik" ktorych mas tiez urcite rad?
"Toto nové Slovensko v pomere k zahraničiu bude vystupovať ako štát suverénneho slovenského národa, ktorý chce s každým susedom a s každým kresťanským štátom mať najlepšie styky. V duchu Žilinského manifestu a v duchu Hlinkovho programu chce stáť po boku najmä tých štátov a národov ktoré začali a vedú boj proti žido-marxistickej ideológii."
Som si isty ze je toho viac a konkretnejsie, ak si myslis o nom opak klames sam seba, Tiso poznal problem.
Nemeni to ale vela o jeho vztahu k zidovskej otazke o ktorej sa zmienil uz v prejave o vzniku Slovenskeho statu alebo v prejave o volbach do slovenskeho snemu z 1938.
"Prestali vládnuť strany, začína vládnuť národ. Strany slúžili niekoľkým vyvoleným, ktorych komandovali centralistické peňažné kruhy a rozličné protislovenské a protikreťanské pokútne tajné spoločnosti. Národ bol ich otrokom s ktrorým kupčili a ho predávali. Ľud im bol hlasovacím materálom, ktorý zavádzali ničobnými sľubmi a nízkym judášskym grošom."
Zeby bol Tiso "konspiracny teoretik" ktorych mas tiez urcite rad?
"Toto nové Slovensko v pomere k zahraničiu bude vystupovať ako štát suverénneho slovenského národa, ktorý chce s každým susedom a s každým kresťanským štátom mať najlepšie styky. V duchu Žilinského manifestu a v duchu Hlinkovho programu chce stáť po boku najmä tých štátov a národov ktoré začali a vedú boj proti žido-marxistickej ideológii."
Som si isty ze je toho viac a konkretnejsie, ak si myslis o nom opak klames sam seba, Tiso poznal problem.
Ja nevravim ze nie.
Je mi jasne ze Zidia ovladali neadekvatny majetok voci ich zastupeniu. Aj ja to povazujem za zle.
Len som obhajoval to ze Tiso nebol zastanca "konecneho riesenia", ake vytvorili a praktikovali Nemci.
Taktiez nieje mozno dokazat kolko Zidov bolo vyvezenych, a kolko tu zostalo, kedze:
Je mi jasne ze Zidia ovladali neadekvatny majetok voci ich zastupeniu. Aj ja to povazujem za zle.
To ze ovladali take mnozstvo majetku, je znama vec, nieje to ziadna konspiracna teoria.“V priemyselnych odvetviach bolo k 14.3.1939 v zidovskych rukach
21% zivnostenskych koncesii, takmer 50% druzstevnych a 100% priemyselnych liehovarov, 38% pil; obchod s drevom bol na 78% a vyvoz dreva na 80% v zidovskych rukach. ” (R. Letz: Pomoc prenasledovanym Zidom na Slovensku v rokoch 1939-1945 In: Viera a Zivot, IX c. 3 1999, str. 181) (pozn. Zidia tvorili max. 4% obyvatelov Slovenska)
Len som obhajoval to ze Tiso nebol zastanca "konecneho riesenia", ake vytvorili a praktikovali Nemci.
Taktiez nieje mozno dokazat kolko Zidov bolo vyvezenych, a kolko tu zostalo, kedze:
To co v tomto ohlade citil Dr. Tiso, ze potreboval vratit Slovensko do ruk Slovakom je uplne prirodzena vec. Nema to nic spolocne s narodnym socializmom, a preto si stale stojim za nazorom ze Tiso nebol nakloneny narodnemu socializmu a neuznaval tuto myslienku.“Cielavedome a mlcky pracovali tito nasi muzovia na falsovani statistik, na zatajeni skutocneho poctu Zidov a na jeho postupnom odstranovani. A tato vytrvala ticha systematicka praca bola korunovana uspechom. Ani jedna zo statistik, ktore sa v uradoch museli zakazdym na poziadanie predlozit, nezodpovedala skutocnosti a ani neposkytovala jasny obraz; iba Zidov postupne ubudalo. (…) Falsovali doklady, casto na pravych odcudzenych formularoch, opeciatkovane pravymi, takisto odcudzenymi uradnymi peciatkami, pocnuc od rodneho listu po maturitne vysvedcenie, od obcianskeho preukazu, policajneho prihlasovacieho listka a dokladov o bydlisku az po osvedcenie o statnom obcianstve, krstne listy ba dokonca aj pasy.” (vtedajsky predseda Ustredne Zidov a tzv. “tienovej vlady” Dr. Jirmejahu Oskar Neumann – Im Sachatten des Todes. Ein Tatsachenbericht vom Schicksalskampf des slowakischen Judentums. Tel Aviv 1956, str. 187.)
Prosím vás ujo marky kto je tu zástanca konečného riešenia?
Ja som zástanca slovenského stanoviska, ktoré jednoznačne zneje - v našej vlasti všetko naše byť musí. Prestaňme sa ohlupovať sprostosťami vychádzajúcich z liberalizmu, humanizmu a iných hlúpostí, povedzme konečne, že toto je náš štát a chceme tu vlastnú vládu, vlastné pravidlá, komu sa nepáči má hranice otvorené. Keď sa vám nepáčia pravidlá, ktoré my určujeme máte možnosť od nás odísť.
Vo svojom dome má tiež vlastné pravdilá a keď ich návšteva nerešpektuje môžu sa pakovať. O svoj dom sa starám sám o svoju záhradu tiež, žnem to čo som zasial a nik mi to nemá právo zobrať ani mi do toho hovoriť. Pestujem vlastnú pšenicu, ktorú v prvom rade rozdeľujem medzi vlastných až potom nasledujú cudzí.
Ja som zástanca slovenského stanoviska, ktoré jednoznačne zneje - v našej vlasti všetko naše byť musí. Prestaňme sa ohlupovať sprostosťami vychádzajúcich z liberalizmu, humanizmu a iných hlúpostí, povedzme konečne, že toto je náš štát a chceme tu vlastnú vládu, vlastné pravidlá, komu sa nepáči má hranice otvorené. Keď sa vám nepáčia pravidlá, ktoré my určujeme máte možnosť od nás odísť.
Vo svojom dome má tiež vlastné pravdilá a keď ich návšteva nerešpektuje môžu sa pakovať. O svoj dom sa starám sám o svoju záhradu tiež, žnem to čo som zasial a nik mi to nemá právo zobrať ani mi do toho hovoriť. Pestujem vlastnú pšenicu, ktorú v prvom rade rozdeľujem medzi vlastných až potom nasledujú cudzí.
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Oprávnenie na zaistenie osobyUjo Marky napísal:1. Na zaklade toho, ze policajt Ta moze vziat do vazby na 48 hodin aj preto ze sa mu nepacia Tvoje fuzy. Mozu Ta obvinit z toho, ze propagujes fasizmus aj ked si nic nespravil, to ci si ho propagoval alebo nie dokazuje sud nie policia. Preto ak ho nepropagoval, nema sa coho obavat.
Policajt je oprávnený zaistiť osobu,
ktorá svojím konaním bezprostredne ohrozuje svoj život alebo svoje zdravie alebo život a zdravie iných osôb alebo majetok,
pristihnutú pri páchaní priestupku, ak je dôvodná obava, že v ňom bude pokračovať, alebo ak je to nevyhnutne potrebné na riadne zistenie alebo objasnenie veci,
ktorá sa pokúsila o útek pri predvedení, a dôvodná obava z jej úteku trvá,
ktorá na útvare Policajného zboru uráža policajta alebo inú osobu alebo sa správa inak agresívne,
na ktorú bolo vyhlásené medzinárodné policajné pátranie,
ktorá sa nachádza na mieste trestného činu bezprostredne po jeho spáchaní a je potrebné zistiť jej súvislosť s trestným činom,
pred zistením jej totožnosti, ak sa nachádza v priestore, v ktorom sa zakročuje pod jednotným velením za stanovených podmienok proti nebezpečnému páchateľovi a použitie výzvy na preukázanie totožnosti môže ohroziť
život alebo zdravie zakročujúceho policajta alebo osôb nachádzajúcich sa v tomto priestore.
http://www.portal.gov.sk/Portal/sk/Defa ... 1&aid=1625
kotleba neurobil nic v rozpore s tymito bodmi!
Európsky dohovor sa pre Slovenskú republiku stal záväzným 1. januára 1993
http://www.radaeuropy.sk/?928
podla hnupa chmelara vyslovil po prvy krat verejne andrej hlinka tieto slova "Na stráž" na pribinovych oslavach v nitre v auguste 1933. pani, ako je potom mozne, ze sa "fasista" dostal dokonca na bankovku narodnej meny???
je naozaj cas, zacat konecne rozmyslat nad tym, ci to co sa v sucasnosti deje, ako su nam postupne odoberane zakladne slobody nespeje k sofistikovanemu fasizmu...k naplnaniu ideii takych borcov ako boli:
„Niet slovenského národa, to je výmysel maďarskej propagandy.“
(T.G. Masaryk 14.9.1921 v rozhovore pre francúzsky denník Le Petit Parisien)
„Hej, hej, opakujem vám to, že nikdy ani vo sne neexistoval nejaký slovenský národ.“
(Ľudovít Košút, maďarón, 26.6.1842 pre noviny Pesti Hirlap)
Myslim ze im toto staci.
c) zákonné zatknutie alebo iné pozbavenie slobody osoby za účelom predvedenia pred príslušný súdny orgán pre dôvodné podozrenie zo spáchania trestného činu, alebo ak sú oprávnené dôvody domnievať sa, že je potrebné zabrániť jej v spáchaní trestného činu alebo v úteku po jeho spáchaní;
to Krija: odoberane zakladne slobody? Co mas namysli? Predsa existuje len urcita sada pravidiel, ktore sa naoko dodrziavaju a ktore moze porusit len policajt s odovodnenim, ze si tu sadu vysvetlil sposobom, ktory ho k tomu poruseniu, vynimke z pravidiel, opravnoval.
Inak povedane - to, co sa stalo je prejavom obycajnej policajnej buzeracie, ktora bola, je a bude odjakziva. Ked sa to niekomu nebudeme pacit, posle na nas policajtov a vyvedu nas od pocitaca prave vo chvili pisania prispevku. Tak to fungovalo za Uhorska, za 1.CSR, za "zlateho" Slovenskeho statu, za "socializmu" a aj teraz.
Navyse treba trocha pomasirovat verejnu mienku, urobit par dramatickych fotografii pre media, nahodit na web tlacove prehlasenie... A to plati ako pre statny aparat, tak aj pre Kotlebu & co.
Nechcem to nejak zlahcovat, ale vyvodzovat z tohto nejake dalekosiahle dosledky sa mi zda byt trochu prisilna kava.
Inak povedane - to, co sa stalo je prejavom obycajnej policajnej buzeracie, ktora bola, je a bude odjakziva. Ked sa to niekomu nebudeme pacit, posle na nas policajtov a vyvedu nas od pocitaca prave vo chvili pisania prispevku. Tak to fungovalo za Uhorska, za 1.CSR, za "zlateho" Slovenskeho statu, za "socializmu" a aj teraz.
Navyse treba trocha pomasirovat verejnu mienku, urobit par dramatickych fotografii pre media, nahodit na web tlacove prehlasenie... A to plati ako pre statny aparat, tak aj pre Kotlebu & co.
Nechcem to nejak zlahcovat, ale vyvodzovat z tohto nejake dalekosiahle dosledky sa mi zda byt trochu prisilna kava.
No presne tieto zasahy policajtov tu boli za akejkolvek ery. Sranda, ze dnes to volaju ,,Extremizmus" - to mi pride ako synonymum pre to, co bolsevik nazyval protistatna nesocialisticka cinnostzmija1313 napísal:to Krija: odoberane zakladne slobody? Co mas namysli? Predsa existuje len urcita sada pravidiel, ktore sa naoko dodrziavaju a ktore moze porusit len policajt s odovodnenim, ze si tu sadu vysvetlil sposobom, ktory ho k tomu poruseniu, vynimke z pravidiel, opravnoval.
Si si isty?ujo marky napísal:To co v tomto ohlade citil Dr. Tiso, ze potreboval vratit Slovensko do ruk Slovakom je uplne prirodzena vec. Nema to nic spolocne s narodnym socializmom, a preto si stale stojim za nazorom ze Tiso nebol nakloneny narodnemu socializmu a neuznaval tuto myslienku.
http://sk.wikisource.org/wiki/Ohlas_slo ... _manifest)
Slovenský národný socializmus a jeho uplatňovanie u nás znamená organické pokračovanie v rozvíjaní slovenských národných síl v duchu našich tradícií. Národný socializmus je sústava, ktorá najlepšie vyhovuje potrebám slovenského života, lebo umožňuje plné rozriešenie všetkých problémov politických, hospodárskych, sociálnych a kultúrnych.
Ty zjavne ani nemas ponatia co to narodny socializmus je. V tej dobe bol NS dost odlisny od toho dnesneho kde sa doraz kladol najma na narod, rasa tak dolezita nebola lebo vtedy nebol ziaden problem s multi kulti a nieco take ze rasova "cistota" sa povazovala za uplne normalnu vec (vid aj USA v tej dobe postavenie cernochov)
A ten tvoj nacionalizmus a nazory su dost smiesne a dokopi absolutne nic neriesia. Sam si uvedomujes to ze zidia disponuju s velkou politickou mocou ale aj napriek tomu svojim narodovectvom proti tomu nic nerobis naopak este to aj podporujes. Tvoj nacionalizmus je ovplyvneny predsudkami a strachom zo zidovstva samotneho, stale na teba ma vplyv nabozenstvo holokaustu a medialneho ociernovania praveho nacionalizmu. Ty so svojim nacionalizmom zijes len v minulosti a pripominanim si roznych narodnych pamiatok a osobnosti narodu nepomozes a uz vobec nie ked sa postavis na stranu tych ktori narodne principi a priority likviduju (antifa a spol.). Jednoducho chces sa pacim obom stranam a hrat sa na najobjektivnejsieho a pri tom sa ale od kazdeho odlisovat s tym pravymi cool nazormi.
Ale mohol by si sa rozpisat vlastne co ty pod tym svojim nacionalizmom rozumies, co by si zmenil aky rezim by si zaviedol. Vyhral si volby co urobis?
Lub0$ tvoje nazory su dost ovplivnene hlavnym medialnym prudom a su takmer take iste ako kazdeho radoveho nevedomeho cloveka ktory v danej oblasti nema absolutne ziadny prehlad. Nechapes suvisloti a to je tvoj problem.
Kali ja by som trochu rozlišoval medzi vyhláseniami a skutočnými pocitmi Dr. Tisa. Vyhlásania mal často tvrdé ale sám ich nedodržiaval veď sa osobne vyjdaril, že reči si pripravuje pre Nemcov aby nebol za "židomila" a mohol niečo ovplyvňovať.
Niesú dôležité slová ale skutky. Skutky hovoria jasnou rečou. Problém je, že on otvorene nemohol hlásať veci, ktoré konal pretože by si vynútil zásah z Nemecka.
Radšej sa opýtajme čo také dobré nacizmus spravil? Holokaust? Ktorý je dnes bičom na zdravý rozum a európske národy?
Podľa mňa na Slovensku také extrémy nepotrebujeme. Potrebujeme len z politiky a vysokých pozícií vyhodiť smetie.
Niesú dôležité slová ale skutky. Skutky hovoria jasnou rečou. Problém je, že on otvorene nemohol hlásať veci, ktoré konal pretože by si vynútil zásah z Nemecka.
Radšej sa opýtajme čo také dobré nacizmus spravil? Holokaust? Ktorý je dnes bičom na zdravý rozum a európske národy?
Podľa mňa na Slovensku také extrémy nepotrebujeme. Potrebujeme len z politiky a vysokých pozícií vyhodiť smetie.
Ivan.sk mne je to jasne. Ja som len reagoval na markyho ktory odmieta narodny socializmus a uznava Tisa, pri tom faktom ostava ze narodny socializmus na slovnesku bol, akurat s tym rozdielom ze mal krestansku podobu.Ivan.sk napísal:Kali ja by som trochu rozlišoval medzi vyhláseniami a skutočnými pocitmi Dr. Tisa. Vyhlásania mal často tvrdé ale sám ich nedodržiaval veď sa osobne vyjdaril, že reči si pripravuje pre Nemcov aby nebol za "židomila" a mohol niečo ovplyvňovať.
Preto sa ho pytam na jeho nazor aky rezim si on predstavuje pod tym svojim nacionalizmom.
Dalej, jedna vec je narodny socializmus a jeho teoreticka podoba a druha vec je jeho prakicka podoba ktora ako vidiet sa lisila v podani Hitlera a Tisa. Tiso ako krestan nemohol dopustit zabijanie, ale aj napriek tomu si uvedomoval nebezpecenstvo zidovstva a potrebu sa tohto nebezpecenstva zbavit.
Kali:
Ten citat co tam mas je uplna hovadina. Vypovedna hodnota o tom "Slovenskom narodnom socializme" je nulova. Ved to o nicom nehovori, to ze sa bude pokracovat v duchu tradicii a ze je najlepsi pre Slovensko hovori aj pan Gasparovic v prezidentskej kampani a k tomu este vystizne heslo:
Toto je ovela lepsie ako niaky narodny socializmus:
Ten citat co tam mas je uplna hovadina. Vypovedna hodnota o tom "Slovenskom narodnom socializme" je nulova. Ved to o nicom nehovori, to ze sa bude pokracovat v duchu tradicii a ze je najlepsi pre Slovensko hovori aj pan Gasparovic v prezidentskej kampani a k tomu este vystizne heslo:
Kód: Vybrať všetko
„Myslím národne, cítim sociálne!“Celkovo kniha Slovanstvo a svet buducnosti ma velmi dobre myslienky."Národ, v ktorého duši je hlboko zakorenená úcta k právam každého človeka a pre ktorého je samozrejmosťou, že všetci sú si rovní, nosí v srdci lásku k človeku a nerobí medzi ľuďmi rozdiel a navyše sa aj sám spravuje - len takýto národ môže byť úprimným, otvoreným a čestným národom."
(Slovanstvo a svet budúcnosti. Bratislava 1993, s. 122)
"Preto nech neprejde jediný deň bez toho, aby ste vy, Slovania a synovia týchto kmeňov nevykonali jediný dobrý skutok pre svoj kmeň, obraňujte jeho právo, vzdelávajte ho a nestaňte sa nikdy služobníkmi jeho cudzích vládcov."
(Slovanstvo a svet budúcnosti. Bratislava 1993, s. 140)