Agresivita v PC herni (video)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

jj aj ja ked som to pozeral tak som si vsimol tie kopance ...
pinco napísal:sa zastaneš a dostaneš po hube. Myslíš, že tí chlapci by na to mali odvahu? Ten chlap by rozhádzal všetkých aj keby sa vrhli na neho všetci. Vechtiaci...
Ver tomu , ze keby niekto trieskal stolicku mojmu kamaratovi o hlavu tak sa zastanem aj keby som dostal aj ja :) no kazdy sme iny , ale cele je to nejake cudne .... mozno tam ten typek viedol aj kurz kick boxu :D
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

tak mu treba sopliakovi so zbranou chodit
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

ako nechapem tomu, ze hodinu sa na to vsetci pozeraju a zrazu sa vsetci naraz postavia a odidu .. este k tomu henten kkt co sedel najblizsie pri tej bitke sa vratil pre nejaku vec .. a aj ten koho mlatil mal niekolko prilezitosti odist .. btw kde bol majitel ?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

jj a on tu pistol mal za opaskom a ani ju nebolo vidno pod trickom resp. ju na neho nevytahoval , cize cele to je nejake cudne ....
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No podľa mňa to bola "prepnutá" reakcia od toho agresora. Hneď ako prišiel do tej herne si tam kopol do 2 sopliakov, čo vychádzali. Potom si začal do toho, čo sa na neho pozeral. Kukal som ako nemý, že mu tí ostatní vôbec nepomáhali a ďalej iba sedeli pri PC. Toto mi nejde do hlavy a asi sa to ani racionálne vysvetliť nedá. Pokiaľ by sa niečo takéto stalo, to by tam nebol nikto, kto by vstal a pomohol mu? Oni sú asi padnutí na hlavu...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

R1k1nko napísal:aj mne sa dost pozdava ta varianta ze chceli mat hernu pre seba spravili divadlo a bolo :) :)
Ano, presne, a hrali by len dvaja, sak pointa herne je, ze mas s kym hrat nie? :D

Patjo kkt o tom vies tak klud....
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Stretol som sa s podobnym pripadom kedy dosli do herne cigani a zacali si tam riesit svoje komplexy. Mal som strach aby som si to nezlizol aj ja. Nastastie sa mi nic nestalo.

A ktomu co tam ostatny robili ze sa pozerali sa ani nedivim. Nasrat takeho agresivneho debilka nemusi dopadnut dobre. Mali vsetci zdrhnut aj ten co dostaval. Chvilku som mal pocit ze kladie odpor.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

*****HERO***** napísal:ako nechapem tomu, ze hodinu sa na to vsetci pozeraju a zrazu sa vsetci naraz postavia a odidu .. este k tomu henten kkt co sedel najblizsie pri tej bitke sa vratil pre nejaku vec .. a aj ten koho mlatil mal niekolko prilezitosti odist .. btw kde bol majitel ?
mozno hento bol majitel a mal problem ich dostat od tych pc lebo nezaplatili :D
ale inak...podla mna bezpredmetna tema lebo nevieme o co tam ide
edit:tak pozrel som este raz a zda sa mi ze ten typek siel presne po nom lebo na zaciatku sa rozhliada akoby ho hladal :wink: + vsimnite si jedneho kktka, co vsetci kukaju na bitku a jeden tam je otoceny a veselo hra dalej asi to chcel vyuzit a nazbierat co najviac fragov :lol:
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Schyzo mas bod :D asi tak, nazbierat fragy. Pekne ze to beres s humorom. Ved nam sa nic nestalo. :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

GothaR napísal:brm: tiez ma to zaujalo, ale pripisujem to skor tomu, ze ludia sa nechcu bit, mozno mlady dufal, ze ked dostane zopar ran a ostane sediet, tak to utocnika prestane bavit.
Jop, ja som tak dostal prvu nakladacku za mlada. Tiez to bolo v herni, sli sme si dat dotu a po mne skocil taky velky tucny neger (znamy fetak) tak ma tam zacal je*at o steny, kopat etc. Tak som ho nechal a ked skoncil tak som sa postavil a siel dohrat dotu :) Sice po ceste domov som kulhal ale inak som to vtedy celkom zvladol :D

Nakoniec sme sa skamaratili a predavali spolu kradnute cigarety... Ach to boli casy.
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Gangy napísal:Nakoniec sme sa skamaratili a predavali spolu kradnute cigarety... Ach to boli casy.
Gangy, to nemyslíš vážne!? :shock: :lol:

K téme - ak to je naozaj, tak je ten chalan ozaj dement, keď si príde do PC herne a začne tam niekoho mlátiť. Ak to bolo len divadlo, tak existujú aj iné (a vhodnejšie) spôsoby, ako dostať mládež pod 18 rokov z PC herne.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Ja mam pocit, ze ten ktoreho potom zacal mlatit (je*al o neho stolicku) bol majitel herne, alebo proste "predavac". Lebo si vsimnite. Agresor dosiel do herne, vykopol typkov a potom isiel von. Bolo to stopnute az do kym znova nedosiel. A tam uz ten "predavac" bol. Potom ho zacal bit. A vsimnite si ze on im nieco povedal, pravdepodobne ze maju vypadnut, a potom sa vsetci zdvihly a isli prec... Podla mna on ho najprv hladal, nebol tam. A potom jak tam dosiel znova tam uz bol (ten "predavac").
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

pozrite ale nikto tu nenapisal to podstatne,,,kto to mohol tocit na kamere? jedine majitel herni a on to dal na net,pochybujem ze kebyze je to velmi realne tak to da na net,mal by z toho problemy sam..
podla man divadielko :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

malyivko napísal:pozrite ale nikto tu nenapisal to podstatne,,,kto to mohol tocit na kamere? jedine majitel herni a on to dal na net,pochybujem ze kebyze je to velmi realne tak to da na net,mal by z toho problemy sam..
podla man divadielko :)
jasne, chlapika priviazali lepiacou paskou do rohu steny a on to tocil :D Vsak bezpecnostna kamera snad nie ? :)
malyivko
Star
Star

teraz si urobil zo seba pekneho dementa
niekto to tu nepochopil,,,ano je to na skrytej kamere ale točil to predsa ten veduci co ich tam bil ne omg? ci ti nedochadza? si aj domysli troška nie?
či si mysliš že niekto hocikto si tam dal tu kameru a ono sa to toči same aj sa to same pošle na internet ?:D
btw uklada sa to cez nejaky soft do pc,,a pochybujem ze keby toto urobil ten chlap tak by to urcite vymazal,takže ako sa to na internet dostalo
urcite o tej kamere vedel cize pochybujem ze by toto robil
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

malyivko napísal:teraz si urobil zo seba pekneho dementa
niekto to tu nepochopil,,,ano je to na skrytej kamere ale točil to predsa ten veduci co ich tam bil ne omg? ci ti nedochadza? si aj domysli troška nie?
či si mysliš že niekto hocikto si tam dal tu kameru a ono sa to toči same aj sa to same pošle na internet ?:D
btw uklada sa to cez nejaky soft do pc,,a pochybujem ze keby toto urobil ten chlap tak by to urcite vymazal,takže ako sa to na internet dostalo
urcite o tej kamere vedel cize pochybujem ze by toto robil
odkial beries istotu ze ten co ich mlati je ten veduci? :roll:
malyivko
Star
Star

avšak nemusi byť,no ale určite o tej kamere vedel ,pochybujem že by toto robil
edit:samozrejme že som dostal K- od dementa ktory si to nevie domyslieť,,a dal si si K- sebe za to aky si nechapavy:)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

malyivko napísal:avšak nemusi byť,no ale určite o tej kamere vedel ,pochybujem že by toto robil
odkial beries istotu ze o tej kamere vedel? :roll:
malyivko
Star
Star

ked tam robi prečo by o nej nevedel? jaj sice on nemusi byt veduci,,no mne sa zda ze to je veduci herni ked tam ostal sam :D
tvaril sa že veduci je,už len preto že tma všetkych bil,asi sa nespravali slušne,no dovod prečo to všetko vzniklo sa presne nedozvieme asi
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

nemas ani sajnu otom a vymyslas si...takychto dedukcii moze byt plno, kludne to mohla byt normalna bezpecnostna kamera o ktorej utocnik nemusel vediet (alebo mu to bolo jedno), ktora stale nahrava video a uklada ho na hdd, a na net to mohol hodit niektory zo zamestnancov herne.....proste ked nevies naisto ako to bolo tak sa tu nehadaj :evil:
Napísať odpoveď