Lebo fakt nwm.
Ako zistim ci sa pacim dievcatu?
Ako zistim ci sa pacim dievcatu?
Prosim vas ako zistim ci sa pacim dievcatu? Lebo ona sa mi hrozne paci dokonca sa aj na vsetkom zhodneme a tak
.Bohuzial pochadza z druhej strany mesta kde nikoho ineho nepoznam cize cez kamaratky sa to neda.tak poradte lebo fakt nevem chodime spolu do suboru a vzdy ked sa na seba pozerame tak sme ako priblbli a tak.Tak pls. poradte.
Lebo fakt nwm.
Lebo fakt nwm.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nepytaj sa a konaj, pozvi ju niekam von. Ked sa jej bude stretnutie pacit, tak jej na konci povies ze to bolo fajn ze si to mozte niekedy zopaknut, ak sa ti potom zacne vyhybat, tak sa jej to nepacilo, alebo ti na rovinu povie ze nie... alebo sa jej to apcilo a rada pojde aj nabuduce... tym padom si za vodou a pacis sa jej aj ty...
nho hh aj to robim thak azvolam kamosom kamosi zavolaju kamoskam (napr. tu partiu kde je divca co sa mi paci) pojdeme von vipijeme par poharikov dievcata su potom odvaznejsie + ja este viac hh thak si snou pohovorim ked vsetko klapne ako ma je to super.
ked stebou holka che vypiect moze sa polait aj sa :
Thak jedna somnou asi chcela vydrba ked jej moja byvala povedala ako balim holky (dievca chudak nevedelo asi ze viem co ona ma rada) thak s flase nepila iba si ju prilozila k ustam a predstierala to ja som si ju zavolal vedla zacal snou kecat balit ju ajk sa len dalo nic nepomahalo as som si spomenul ze nanu trba ist drsnejsie thak som ju pobozkal kedze sa nebranila bolo to super zacal som pomali vyzliekat a skoclili sme pri *** potom som ju isiel odprevadit domou ke dsme boli pred jej domom dostal som asi najsilnejsiu facku od holky s najvtipnejsim okomentovanim MNA NEDOSTANES!!! ( nebola blond) thaze thak lol som sa ale rozpisl hh
ked stebou holka che vypiect moze sa polait aj sa :
Thak jedna somnou asi chcela vydrba ked jej moja byvala povedala ako balim holky (dievca chudak nevedelo asi ze viem co ona ma rada) thak s flase nepila iba si ju prilozila k ustam a predstierala to ja som si ju zavolal vedla zacal snou kecat balit ju ajk sa len dalo nic nepomahalo as som si spomenul ze nanu trba ist drsnejsie thak som ju pobozkal kedze sa nebranila bolo to super zacal som pomali vyzliekat a skoclili sme pri *** potom som ju isiel odprevadit domou ke dsme boli pred jej domom dostal som asi najsilnejsiu facku od holky s najvtipnejsim okomentovanim MNA NEDOSTANES!!! ( nebola blond) thaze thak lol som sa ale rozpisl hh
To kolko mala rokov ? 12 ? Vies o tom, ze sex pod 15 je trestny ? Ze mna nedostanes..... to mala si z nejakeho filmu nie ?eureka napísal:
Sakra, Eureka, ty mas riadne bujnu predstavivost
Si uz jak qwerty...si mozte ruky podat co sa tyka tychto vasich bajok, ale on aspon vie pisat gramaticky spravne....
Co sa tyka temy: Myslim, ze sa to zistit neda v podstate nijak inak, ako opytanim sa...Prosto zatni zuby, zadrz dych a skus sa jej to nejakym sposobom naznacit. Urcite nie: Hej, pocuj, pacim sa ti???...skus na to navest nejaku temu a potom to nejak naznac...
Co sa tyka temy: Myslim, ze sa to zistit neda v podstate nijak inak, ako opytanim sa...Prosto zatni zuby, zadrz dych a skus sa jej to nejakym sposobom naznacit. Urcite nie: Hej, pocuj, pacim sa ti???...skus na to navest nejaku temu a potom to nejak naznac...