pozri sa ja sa tu hadam jedine pre to,ze niekto nepochopil ako som to myslel nehadam sa ako to bolo,sam to neviem
si už druhy čo nečita
Agresivita v PC herni (video)
no možno chalan nanho podal sťažnosť a policajti potom zobrali kamerovy zaznam a otial to už ukradne hocikto
..........
dalšia vec tiež som za to že to bol veduci herne alebo teda majitel a toho prveho možno vyhodil lebo robil bordel a ten druhy no moj nazor je taky že vydel že ma zbran tak rýchlo niečo robil ja by som sa tiež asi nespital je to skutočna zbran a na čo ti je ?? kym by som dopovedal buc by namna mieril alebo niečo horšie radšej rýchlo zneškodniť
............
dalšia vec tiež som za to že to bol veduci herne alebo teda majitel a toho prveho možno vyhodil lebo robil bordel a ten druhy no moj nazor je taky že vydel že ma zbran tak rýchlo niečo robil ja by som sa tiež asi nespital je to skutočna zbran a na čo ti je ?? kym by som dopovedal buc by namna mieril alebo niečo horšie radšej rýchlo zneškodniť
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
brendnpeto
Medium Expert
Máš pravdu, bol to vedúci tej kaviarne... Ale iba na tu chvílu, čo to tam vyčistilmalyivko napísal:ked tam robi prečo by o nej nevedel? jaj sice on nemusi byt veduci,,no mne sa zda ze to je veduci herni ked tam ostal sam
tvaril sa že veduci je,už len preto že tma všetkych bil,asi sa nespravali slušne,no dovod prečo to všetko vzniklo sa presne nedozvieme asi