Agresivita v PC herni (video)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
malyivko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa malyivko »

pozri sa ja sa tu hadam jedine pre to,ze niekto nepochopil ako som to myslel nehadam sa ako to bolo,sam to neviem
si už druhy čo nečita
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no možno chalan nanho podal sťažnosť a policajti potom zobrali kamerovy zaznam a otial to už ukradne hocikto :D ..........

dalšia vec tiež som za to že to bol veduci herne alebo teda majitel a toho prveho možno vyhodil lebo robil bordel a ten druhy no moj nazor je taky že vydel že ma zbran tak rýchlo niečo robil ja by som sa tiež asi nespital je to skutočna zbran a na čo ti je ?? kym by som dopovedal buc by namna mieril alebo niečo horšie radšej rýchlo zneškodniť :D ............
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Iron-Eddie napísal:Gangy, to nemyslíš vážne!? :shock: :lol:
True story :D
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

zomrem lol no nasmial som sa ale tak fuu necel by som nic take zazit :D ale cho us zazil som aj horsie hh napr. ma f**** hodil o zem rostal som si ruku a skoro dolama nohu bol som 3 tyzne na marodke thak mi kupil pc a bike za 1000eur. + mesacne mi dava 50eur aby som nepodal nanho trestne :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Lol eureka posli mi adresu aj ja sa pridem nechat vyplieskat :D
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Ako to s tým videom (resp. jeho obsahom) bolo naozaj nevie nikto z nás, len 2 hlavné postavy
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa brendnpeto »

malyivko napísal:ked tam robi prečo by o nej nevedel? jaj sice on nemusi byt veduci,,no mne sa zda ze to je veduci herni ked tam ostal sam :D
tvaril sa že veduci je,už len preto že tma všetkych bil,asi sa nespravali slušne,no dovod prečo to všetko vzniklo sa presne nedozvieme asi
Máš pravdu, bol to vedúci tej kaviarne... Ale iba na tu chvílu, čo to tam vyčistil :D A podla mňa o tej kamere určite nevedel, vizeralo to tak, že sa prišiel proste pobiť a bolo mu jedno s kým... Možno bol aj nafetovaný, alebo čo...
Napísať odpoveď