Core2 Duo 3 GHz ale Phenom II X4 2,5 GHz?
Core2 Duo 3 GHz ale Phenom II X4 2,5 GHz?
Aký je váš názor na procesor, ktorý by bol lepší na hranie, ale aj na celkový výkon PC - dvojjadrový Core2 Duo 3 GHz alebo štvorjadrový Phenom II X4 2,5 GHz?
nehovorim ze intel je horsi vyber, ale uz od cias duronov a pentii (mozno odjakziva) nieje AMD-MHz to iste ako Intel-MHz tak na to nezabudajte, takisto ako synteticky benchmark nieje herny vykonmoosha napísal:83% (E8400 3,0GHz) a 87,3% (Phenom II X4940 3,0GHz). Viem, ze chce 2,5GHz, ale tu vidno ze Intel válí aj s dvojjadrami konkurencne stvorky. Cize - E8400!
Ale tá tabuľka je reálny výkon v týchto hrách - Průměrný výkon v Call of Duty 4, Crysis, Unreal Tournament 3 a World in Conflict - nie syntetický test.
Celý článok - http://www.extrahardware.cz/test-30-pro ... i?page=0,4 .

Celý článok - http://www.extrahardware.cz/test-30-pro ... i?page=0,4 .
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vsetko je o vyske taktov a technologii...
ja by som na stvorjadro uz nedal dopustit..
mne staci moje Q6600 na 3Ghz.. skoda ze nemam lepsiu dosku, isiel by aj na 3.4 
v kazdom pripade E8400 je velmi vydareny kusok (cena/vykon) a ma obrovsky taktovaci potencial... ale tych par Mhz ti vytlaci fps mozno o 1-3.. velku rolu hraje graficka karta (sice nie v GTA IV, ale to je len jedna hra, kde aj tak by ten phenom rozbil E8400 na zakladnych taktoch
)
ja by som na stvorjadro uz nedal dopustit..
v kazdom pripade E8400 je velmi vydareny kusok (cena/vykon) a ma obrovsky taktovaci potencial... ale tych par Mhz ti vytlaci fps mozno o 1-3.. velku rolu hraje graficka karta (sice nie v GTA IV, ale to je len jedna hra, kde aj tak by ten phenom rozbil E8400 na zakladnych taktoch
-
kore
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mas pravdu, ale tak ci tak, viac v dnesnej dobe vyuzije dvojjadro na hry, jedina hra ktora vyuzije stvorjadro je GTA4. A to nie este na plno. Myslim.Šu-Do napísal:vsetko je o vyske taktov a technologii...
ja by som na stvorjadro uz nedal dopustit..mne staci moje Q6600 na 3Ghz.. skoda ze nemam lepsiu dosku, isiel by aj na 3.4
v kazdom pripade E8400 je velmi vydareny kusok (cena/vykon) a ma obrovsky taktovaci potencial... ale tych par Mhz ti vytlaci fps mozno o 1-3.. velku rolu hraje graficka karta (sice nie v GTA IV, ale to je len jedna hra, kde aj tak by ten phenom rozbil E8400 na zakladnych taktoch)