Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Sparko
-
xH4wK
to warez nie je... tu mas link na DL: http://vvoody.mine.sk/MLS/InstallWoW.exeH@wk napísal:warez nevedem.
ak chces funko tak ti doporucujem http://wowczechfun.ic.cz/ hram tam aj ja ak chces blizz tak asi anthoria je to dobry server tak nwm co sa ti na nom nepaciCalligen09 napísal:Mal by som 2 otazky...
1. Poradte nejaky dobry Sk (pripadne Cz) server na 3.0.9 okrem Anthorie!
2. Da sa nejako degradovat verzia? Teda myslim z novej verzie na starsiu?
Vopred diky
a co si sa pytal za 2 da sa downgrade alebo reinstal hry inak sa to asi neda ked mas wotlk
-
Royalflush
Guru wannabe
Ak chces napr. z 3.0.9 na 3.0.3 tak daj Repair, hra ti automaticky hodi patch 3.0.1 a potom len opatchujes vyssie. A ak chces napr. z Wotlk na BC tak jedine reinstal.
Kolko tam hra asi hracov ? na tom wowczechfun ?kostak napísal:ak chces funko tak ti doporucujem http://wowczechfun.ic.cz/ hram tam aj ja ak chces blizz tak asi anthoria je to dobry server tak nwm co sa ti na nom nepaci![]()
a co si sa pytal za 2 da sa downgrade alebo reinstal hry inak sa to asi neda ked mas wotlk
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak ja viem paradny server, pre tych co sa nechcu trapit s dlhym expenim, je tam Blizzlike 14x na normalnych serveroch je asi 1 neviem. Byva tam okolo 250 ludi online cez den, DK je aktivny, je tam vymyslenych par questov ktore tam dali admini, robia sa eventy a vseliake sutaze, je to tam proste dobre spravene. teraz je tam
Wotlk patch 3.0.9
www.wow.mfsoft.sk
ODPORUCAM
Wotlk patch 3.0.9
www.wow.mfsoft.sk
ODPORUCAM
je to shit hral som tam dlho a expi tam pomaly zadny 14x raty ale tak 3-4 raty eventy no commentShamanko napísal:Tak ja viem paradny server, pre tych co sa nechcu trapit s dlhym expenim, je tam Blizzlike 14x na normalnych serveroch je asi 1 neviem. Byva tam okolo 250 ludi online cez den, DK je aktivny, je tam vymyslenych par questov ktore tam dali admini, robia sa eventy a vseliake sutaze, je to tam proste dobre spravene. teraz je tam
Wotlk patch 3.0.9
www.wow.mfsoft.sk
ODPORUCAM
PRANDUR MA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TY KOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROFL ROFL ROFL
(sry za zachvat...ale je to pecka)
velka K+ kamo
edit: Inaksie to ze predaval goldy
bolo nieco ako sucast legendy o nom
proste vedel to uplne kazdy kto pocul o mighty prandurovi, a som prekvapeny ze trvalo tak dlho kym to niekto nahlasil
rofl
"... Nezucastnim se vsech raidu, ... jestli usnu" to je dement omg
(sry za zachvat...ale je to pecka)
velka K+ kamo
edit: Inaksie to ze predaval goldy
rofl
"... Nezucastnim se vsech raidu, ... jestli usnu" to je dement omg
-
Lord PROXI
King
njn je to zakazane, ale minimalne 1/3 ludi goldy predava ... ved len enchantingcz lvl2 troll ma z AH cez 160k G ( aspon co som si inspectol jeho achiev minule ) ... pochybujem ze lvl 2 tolko goldou potrebuje ...
Ano predaval, ale zasa ak sa mu acc nepodari odbanovat DT pride o najlepsieho hraca aky tam bol/je/bude ... hodne ludi ho nema v laske, ale za co ? ze ma chrobaka ? ze vie otocit goldy ? Prandur ostane vzdy TOP hrac DT, TOP GM naj guildy na DT. Bol som snim dakych par BG ( asi sa nudil alebo co ) a ownil tam kadekoho ... podla mna poho clovek, len to uz trocha s goldamy prehanal no
Storm Keeper: hmm nechapem preco nik prandura nema rad ... vari spravil nieco zle ? oj*baval ludi ? kradol acc ? nie ... len vedel otocit goldy.
To ze bol drahy to jo, ale aspon u neho bola istota ze nikoho neoklame ... nie ako par jedincou co napr. zoberu matros a ignore/logout ...
Dufam ze sa mu to podari dako spojazdnit, a ze dostane rozum a bude predavat G. ako ostatny ... z druhych acc
Ano predaval, ale zasa ak sa mu acc nepodari odbanovat DT pride o najlepsieho hraca aky tam bol/je/bude ... hodne ludi ho nema v laske, ale za co ? ze ma chrobaka ? ze vie otocit goldy ? Prandur ostane vzdy TOP hrac DT, TOP GM naj guildy na DT. Bol som snim dakych par BG ( asi sa nudil alebo co ) a ownil tam kadekoho ... podla mna poho clovek, len to uz trocha s goldamy prehanal no
Storm Keeper: hmm nechapem preco nik prandura nema rad ... vari spravil nieco zle ? oj*baval ludi ? kradol acc ? nie ... len vedel otocit goldy.
To ze bol drahy to jo, ale aspon u neho bola istota ze nikoho neoklame ... nie ako par jedincou co napr. zoberu matros a ignore/logout ...
Dufam ze sa mu to podari dako spojazdnit, a ze dostane rozum a bude predavat G. ako ostatny ... z druhych acc
-
Royalflush
Guru wannabe
ZavisťLord PROXI napísal:njn je to zakazane, ale minimalne 1/3 ludi goldy predava ... ved len enchantingcz lvl2 troll ma z AH cez 160k G ( aspon co som si inspectol jeho achiev minule ) ... pochybujem ze lvl 2 tolko goldou potrebuje ...
Ano predaval, ale zasa ak sa mu acc nepodari odbanovat DT pride o najlepsieho hraca aky tam bol/je/bude ... hodne ludi ho nema v laske, ale za co ? ze ma chrobaka ? ze vie otocit goldy ? Prandur ostane vzdy TOP hrac DT, TOP GM naj guildy na DT. Bol som snim dakych par BG ( asi sa nudil alebo co ) a ownil tam kadekoho ... podla mna poho clovek, len to uz trocha s goldamy prehanal no![]()
-
Hotwire
Addict
ked bol taky drahy ako to ze mu to niekto kupoval?Lord PROXI napísal:njn je to zakazane, ale minimalne 1/3 ludi goldy predava ... ved len enchantingcz lvl2 troll ma z AH cez 160k G ( aspon co som si inspectol jeho achiev minule ) ... pochybujem ze lvl 2 tolko goldou potrebuje ...
Ano predaval, ale zasa ak sa mu acc nepodari odbanovat DT pride o najlepsieho hraca aky tam bol/je/bude ... hodne ludi ho nema v laske, ale za co ? ze ma chrobaka ? ze vie otocit goldy ? Prandur ostane vzdy TOP hrac DT, TOP GM naj guildy na DT. Bol som snim dakych par BG ( asi sa nudil alebo co ) a ownil tam kadekoho ... podla mna poho clovek, len to uz trocha s goldamy prehanal no![]()
kamos kupuje pravidelne goldy od cinskych farmarov a este ho nikdy neoklamali
-
Lord PROXI
King