Problém s X1950Pro
Problém s X1950Pro
Pred dvomi týždňami som nainštaloval VGA X1950Pro. Odvtedy sa mi pár krát stalo, že sa mi na monitore zobrazili chyby grafiky. Všetko sa napraví až po reštarte PC. Je to ovládačmi, alebo môže byť niečo s kartou, ktorú som kúpil už používanú? Vďaka za pomoc.
Presne toto robí táto karta aj mne.. Más AGP verziu?? Ja som ju kupil novu pol roka fungovala v poho a potom zacala robiť toto, ale iba pri graficky narocných aplikaciach...tu je moja tema:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=112132
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=112132
Pilifo, iné ovládače som zatiaľ neskúšal, nainštaloval som najnovšie zo stránky výrobcu.
Brian, áno, je to AGP-čka a tiež to robí iba v hrách (za dva týždne tretí krát).
Ak to teda neskončí ani po preinštalovaní ovládačov, je to podľa vás chybná grafika? Poraďte mi ešte niekto, kde stiahnuť nejaké staršie ovládače. Díky
Brian, áno, je to AGP-čka a tiež to robí iba v hrách (za dva týždne tretí krát).
Ak to teda neskončí ani po preinštalovaní ovládačov, je to podľa vás chybná grafika? Poraďte mi ešte niekto, kde stiahnuť nejaké staršie ovládače. Díky
Zbytocne.. ovladace nepomozu skusal som.. ale mierne mi pomohlo ked som prerobil chladenie v bedni (neposerie sa to za 15 min ale drzi aj tristvrte hodky) takze skus rozobrat PC vycistit chladice hlavne pasiv na grafike lebo ak je tam naj*bany prach tak to zle chladi... bude to v prehrievani.Brzd@ napísal:Pilifo, iné ovládače som zatiaľ neskúšal, nainštaloval som najnovšie zo stránky výrobcu.
Ja mám tiež podobný problém,síce mám kartu ATI HD 3650 512MB,ale niekedy pri spustení pc mi tiez skocia také kocky na obrazovke,a musím surovo rr pc,nic iné sa nedá,alebo niekedy mi nacíta windows,a proste musím cakat asi 1minutu kým mi naskocí plocha,alebo niekedy sa mi dokonca prepne monitor do spánku.
To budú problémy asi z kompatibilitou dosky a grafickej karty,alebo ja uz nvm cím to može byť.
To budú problémy asi z kompatibilitou dosky a grafickej karty,alebo ja uz nvm cím to može byť.
Neviem, ale ohľadom môjho problému s ATI X1950 som si mimo fóra zistil, že takto sa správa grafika, keď jej odchádza čip alebo pamäte.SSemteXX napísal:Ja mám tiež podobný problém,síce mám kartu ATI HD 3650 512MB,ale niekedy pri spustení pc mi tiez skocia také kocky na obrazovke,a musím surovo rr pc,nic iné sa nedá,alebo niekedy mi nacíta windows,a proste musím cakat asi 1minutu kým mi naskocí plocha,alebo niekedy sa mi dokonca prepne monitor do spánku.
Heh, no o tom ja nemám zatiaľ žiadne znalosti. Niečo sa mi marí, že je na to akýsi softík, ale to je asi tak všetko čo o tom viemThroniX napísal:Skus ju trocha podtaktovať. Známy mal podobný problém a potom už fičala.
Ale to je momentálne vedľajšie, lebo mám už kúpenú inú VGA. Nemá niekto skúsenosti, či mi bude k tej ATI HD 3850- AGP, stačiť 400W zdroj?
Cez Ati Tray Tools si možeš jednoducho pretaktovať grafickú kartuBrzd@ napísal:Heh, no o tom ja nemám zatiaľ žiadne znalosti. Niečo sa mi marí, že je na to akýsi softík, ale to je asi tak všetko čo o tom viemIné by bolo, ak by mi to aspoň raz niekto predviedol
Ale to je momentálne vedľajšie, lebo mám už kúpenú inú VGA. Nemá niekto skúsenosti, či mi bude k tej ATI HD 3850- AGP, stačiť 400W zdroj?