joejoe napísal:bolo to v novom case ale naozaj neviem ci to bola chyba
chystá sa dobYť česko
ja neviem co tam ma byt osobne si myslim ze makke
Dobit sa pouziva pri fyzickom nasili. Pokial ide o situaciu ako si sem dal, dobyt Cesko, dobyt mesto, dobyt stat... dava sa "y". Takze to bolo napisane spravne.
Vigor napísal:Dobit sa pouziva pri fyzickom nasili. Pokial ide o situaciu ako si sem dal, dobyt Cesko, dobyt mesto, dobyt stat... dava sa "y". Takze to bolo napisane spravne.
mcgangster napísal:dobry den, chcel by som sa opytat ci sa to da, pretoze na xp mi to ide podla navodu : c:\windows\system32\drivers\etc\hosts ...
ale na viste mi to nejak nechce ulozit a pyse mi tam ze to nemozem ulozit ... za odpoved veeeelmi dakujem
Pravdepodobne iba preklep, ale ak nie, tak je to riadny extrém
Mosko napísal:no ja som ju hladal tiez na inom fore a chalan mi napisal citujem "Tú peničku robyli špeciálne pre tú reklamu mislím ak sa nemílim ale je to tak"
triple napísal:dnes si uvedomujem že veľa záleží od pevnosti vzťahu.. ak by ma podviedlo dievča, s ktorým to nemyslím vážne by to bolo určite iné ako keby to spravilo dievča ktoré fakt mylujem....
IvanSk zo slovenskeho hnutia odporu k slovenskej gramatike napísal:Mne je šuma fuk či si to písal ako iróniu, žart alebo satyru, podstata je, že odvádzaš diskusiu od podstatných vecí, to radi robia aj Slay a iní. Zjavne nemáš argumenty, keď sa púšťaš do osobných komfrontácií, na to samozrejme reagovať nebudem a na takejto prízemnej hre sa neúčasním. Téma je jasná. Zabávaj sa, sranduj, ironizuj, ja budem rozprávať k veci.
Čo sa týka Gazy, opakujem čo je podstatné a síce ešte raz že židovský problém nieje problémom 20 storočia. takže sa zobuť a prsetaň zavádzať!
vzdy ma potesi kazdy hejslovak, ktory verny sebe - svorne napred dokaze napisat nieco taketo Len tak dalej, slovenske hnutie odporu k slovenskej gramatike z teba musi mat radost
bordel...fasisti, anarchisty ,sa radsej netlcte tolko a serte na to nespominajte vojnu aby neprisla dalsia!
//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 5:26 )
incestak napísal:skusaly ste uz je*at svoju mamu? ja som to uz skusal a je to uplne super odporucam viskusat a aj sestru som uz preje** aspon som sy zasukal
Nielen, že nezmyselný príspevok, vyzerá to, že mladý je zvrátený ale ešte to ani gramatiku nepozná.
aswer napísal: nezvyknem opravovať ľudí, ale toto je fakt pecka
hh viem že som vždy diktát napísal na 4-5 ale nikdy som si nemyslel, že si nájdem môj príspevok v tomto topicu
pryja napísal:Niekto to tu uz raz vysvetloval, ze myluje zasadne s tvrdym, sa mi zda, ze to bol prave triple.
pryja - máš 100 % pravdu - proste sa mi to viacej páči s y a zásadne to tak píšem .. i ked som zo začiatku mojej polovičke písal "i" ale to len do doby, kým sme sa lepšie nespoznali a nevysvetlil som jej že ked napíšem m"y"lujem tak to nie je dôsledok mojej debility