Nudite sa v skole?
-
Iron-Eddie
Light Professional
na chémii sa strašne unudím k smrti, ale snažím sa dávať pozor
literatúra podobne
fyzika - tam väčšina z nás aj spí (doslova)
konverzácie - je to dosť neskoro a nechce sa mi tam byť
matika - na tej sa nudím (krem fyziky) asi najviac, ale nie je to vidieť (tvárim sa, že počítam, niekedy aj, že ma výklad zaujíma)
inak sa v škole nenudím, najmä na dejepise nie, lebo tam je sranda
literatúra podobne
matika - na tej sa nudím (krem fyziky) asi najviac, ale nie je to vidieť (tvárim sa, že počítam, niekedy aj, že ma výklad zaujíma)
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja podobne ked máme chémiu to je taká nuda alebo matematika. Mám rád ked je na hodine sranda vtedy sa nenudí nikto. Horšie to je ked sa začnú dávať zápisy.
//autoeditácia príspevku ( 18 Mar 2009, 15:37 )
//autoeditácia príspevku ( 18 Mar 2009, 15:37 )
Na dejepise je sranda aj u nás aj ked dajaký učiteľ odíde zo školy tak príde opäť nejaký ale furt taký že si robíme čo chceme.Iron-Eddie napísal:na chémii sa strašne unudím k smrti, ale snažím sa dávať pozor
literatúra podobne
-
crazylucy222
Amateur
Ako kedy...
Podla toho ze aka je hodina:D..potom ze jako sa vyspim :DDD...a aku mam naladu ..tak ale v poslednej dobe sa nenudim co je len dobre
:DDDD... 
-
Iron-Eddie
Light Professional
to hej, každá sranda má svoje hranice, a bolo by zrejme vrcholne drzé, keby som ja (alebo hocikto zo spolužiakov) nášmu chemikárovi napr. začal priamo na hodine skákať do výkladu a nadávať mu do buzíkov a pod...
no ale nuda na hodine, to je strašné, čudujem sa, že to viem prežiť, lebo je to maximálne hrozné. Na spomenutých hodinách som k hodine sústredený 100% len vtedy, ak sa píše písomka, aby som ju nepokašlal (napriek tomu sa mi to občas podarí, tak dopadol aj polrok)
ale sranda je, keď je niečo z vonku počuť, dákych bláznov
no ale nuda na hodine, to je strašné, čudujem sa, že to viem prežiť, lebo je to maximálne hrozné. Na spomenutých hodinách som k hodine sústredený 100% len vtedy, ak sa píše písomka, aby som ju nepokašlal (napriek tomu sa mi to občas podarí, tak dopadol aj polrok)
ale sranda je, keď je niečo z vonku počuť, dákych bláznov
-
Iron-Eddie
Light Professional
no to sa aj nám stalo, myslím že 2 krát (raz určite).
Prvý krát sme rozplakali (poviem my, lebo do toho bola namočená takmer celá skupina, čiastočne aj ja) lektorku na konverzáciách, keď sme ju úplne ignorovali, a tak nás vyhodila...
Druhý krát jeden náš ex-spolužiak (myslím, to nie je potvrdené) rozplakal našu triednu, keď sa s ňou hádal ohľadom učebníc
Ale je to naozaj kruté pre učiteľa ak ho to dovedie k plaču, no príšerné je aj keby ho to tak napálilo, že by zabudol na všetky zákony (aj on) a zmlátil by žiaka tak, že by mal minimálne ťažké zranenia na celý život
Prvý krát sme rozplakali (poviem my, lebo do toho bola namočená takmer celá skupina, čiastočne aj ja) lektorku na konverzáciách, keď sme ju úplne ignorovali, a tak nás vyhodila...
Druhý krát jeden náš ex-spolužiak (myslím, to nie je potvrdené) rozplakal našu triednu, keď sa s ňou hádal ohľadom učebníc
Ale je to naozaj kruté pre učiteľa ak ho to dovedie k plaču, no príšerné je aj keby ho to tak napálilo, že by zabudol na všetky zákony (aj on) a zmlátil by žiaka tak, že by mal minimálne ťažké zranenia na celý život
-
The Calvin
Star
Dnes sa mi prvykrat podarilo zasapat na zemepise lebo ta ucitelka mi nikdy neda pokoj aby som si kludne od unavy lahol a spal a tak som jej ja nedal dnes pokoj(klopkanie s perom , tahanie za vlasy samozrejme ze spoluziacku atd) a tak ked som bol vazne ze brutalne unaveny mi spadla hlava na lavicu a spal som
a ona nic
este na konci hodiny nas pochavlila ze sme boli dobry 
-
molotov356
Medium Expert
To by si sa čudoval. Ten učiteľ to je jedinec patriaci do výskumného ústavu.tomasito13 napísal:....kluce, mobily, topanky, stolicky, lavice...nie? by som chcel vidiet kde by si ucitel nechal bo sebe hadzat napr. jedlom