Fakulta informatiky a informačných technológií

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

nemozem to porovnat, lebo je to neporovnatelne :P

ak sa niekomu zda tazka aplikovana informatika na UKF tazka, tak by sa mal vazne zamysliet nad tym, ze ci skutocne ma na vysoku skolu a ci by nemal radsej ist niekde robit ako studovat..

mna by zaujimalo, ze na co ti ludia konkretne nadavali a potom ti mozem povedat, ci je to pravda alebo nie..kludne mi napis SS aby sme neboli OT :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Fakulta informatiky a informačných technológií

Príspevok od používateľa addictor »

D3m1 napísal:Dobry den,
chcem sa spytat ci niekto nenavstevuje tuto vysoku skolu Fakulta informatiky a informačných technológií v BA a ci je problem sa tam dostat z statneho gymnazia priemerne vysledky. bavia ma totiz IT vecicky ovladam html ciastocne css a "hard" veci pasivne.

tu je web: http://www.fiit.stuba.sk

Prpripade mozte napisat aj vase odporucanie ale urcite by som chcel ist studovat nieco s informatikou.
Vďaka
Zdarec... ja som teraz uspesne v 4tom semestri... ono skola sa da zvladnut bez vacsich problemov aj s kazdodennym chodenim na beero s kamaratmi :P no niekedy su krute vikendy, kedy musis kodit projekty...
co ma ale na tejto skole neuveritelne stve je, ze ta v podstate nenauci skoro nic... je tu fura zbytocnycch predmetov, ktore po dokonceni skusky aj tak zabudnes... tato skola ti da akurat smer, ale po tej ceste budes musiet uz ist krvopotne sam... :?
ak budes chciet nejake info, kludne sa ozvi... :wink:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Fakulta informatiky a informačných technológií

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ja si myslim absolutne to iste co addictor ale ja som FEI.A tiez si myslim ze zalezi na tom ako ty sam stihas sledovat trendy vo svojom volnom case.Ja sa priznam ze uz absolutne nestiham sledovat novinky zo sveta HW ci SW...na co sa uz len zameral je moj odbor TLK. Ale co sa mi paci je ze tam kazdu chvilku su firmy co nieco ponukaju a su tam kazdu chvilu odborne prednasky tak ale je to vec sameho studenta ako sa mu chce ale ja si osobne myslim ze ak ta to prestane bavit hned prvy rok tak ani nestracaj cas a chod racj hned robit :) FEI nema problem vyrazit studenta aj vo 6 semestri
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

Ja som chodil na matfyz, to je FMFI UK. Ale iba jeden semester. Nebol som ani na skuskach ani na zapoctoch, vzdal som to uz niekedy v novembri. Nebavilo ma to vobec, bolo to prilis zamerane na matiku. Tak teraz smer UKF v Nitre, co mam blizko domu, lahsie a istejsie :)
Napísať odpoveď