Co by ste privitali nove na fore???
>Lub0$ napísal:Podla mna by sa to fakt hodilo niekde v teme Navody.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1120229#1120229
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1120283#1120283
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ked vidim "argumenty" niektorych (citaj vacsiny) ludi pisucich do temach v "Poradni pri kupe" tak neviem ci sa mam smiat alebo plakat. Ak by ti isti ludia mali pisat nejake "recenzie" tak to si radsej kupim vyrobok naslepo.Lub0$ napísal:Nj ale nic take nefunguje pre ine veci.....film je pomerne rozdielna vec od CPU, VGA atd, atd. Podla mna by sa to fakt hodilo niekde v teme Navody.
-
hojko
Site Admin
Lub0$: Problem s chapanim tu mas zrejme len ty. Recenzie na CPU, GPU, HDD a ine veci..., tak tych mas na nete stovky, tisice..., len si treba vybrat spravny web. Netreba ani dlho hladat a hned clovek najde pctuning.cz, svethardware.cz, cdr.cz, hwmag.cz atd... Tie recenzie ci informacie su podstatne lepsie spracovane ako by si ich robit ty, navyse mas k nim diskusie a skusenosti uzivatelov, takze podla mna je podstatne lepsie precitat si nazor odbornika - nazor niekoho z oboru, ktory sa venuje danej problematike dostatocne dlho a ma potrebne vybavenie na to, aby mohol napisat kvalitnu recenziu..., k tomu este ked priratam nazory ludi v diskusiach, tak mas vsetko co potrebujes.
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
drewodrewo
Medium Star
vizuálne je all OK dosť prehladné....ja by som skor uvýtal niečo okolo merania rýchlosti pripojenia down....up...ping.....
niečo poriadne
bo už mi idú na nervy stránky kde výsledok merania behá 2,5Mbps hore dole je tam málo info....stabilita a tak..
a nemám ani šajn či také existuje ale bolo by super ak by to meranie prebiehalo dynamicky.....a nie odmerať jeden výsledok a hotovo.....
DD iba nápad

niečo poriadne
bo už mi idú na nervy stránky kde výsledok merania behá 2,5Mbps hore dole je tam málo info....stabilita a tak..
a nemám ani šajn či také existuje ale bolo by super ak by to meranie prebiehalo dynamicky.....a nie odmerať jeden výsledok a hotovo.....
DD iba nápad
-
drewodrewo
Medium Star
-
hojko
Site Admin
drewodrewo: Cakas, ze si niekto bude robit zbytocne traffic??? Rychlost si zmerat dokazes hocikde, kludne si daj tahat nieco velke z rychleho servera. A ping dokazes merat stale, len to by si miesto vypisovania hluposti musel otvorit manual pre ping a pozriet si jeden jediny prepinac: ping sme.sk -t