Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

njn.. košice sa celé play-off iba trápia.. dúfam, že po dnešnej facke doma sa spamätajú a opäť začnú predvádzať skvelý hokej ako to bolo v základnej časti..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Innocence napísal:Ježiš to ale dopadlo.. Zvolen dal gól z oslabenia tuším v 56. minúte po chybe Húževku, nič no, stávajú sa aj horšie veci a KE teraz musí vyhrať minimálne jeden zápas vo Zvolene, inak je s nimi zle-nedobre..
podl mna huzevka bol ten posledny na koho by som hodil chybu...najprv mu obrancu prihral uplne debilne medzi nohy, tak bola vysoka pravdepdoobnost ze strati puk, a strela zapastim od modrej, tak toto hudacek jednoznacne mal chytit :roll: skoda zapasu...
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

no ak by to chudacek chytil tak by bol ini kapo ved to ani poriadne nevydel a ani to necakal a este to bolo aj perfektne strelene

a Steven666 play-off neni zakladna cast
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

stasne slabo hraju KE v play-off .. dufam, ze sa spamataju a rozbiju ten Zvolen!!!
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Steven666 napísal:neurazte sa fandovia Košíc a Zvolena ale dnešný a včerajší zápas boli pre mňa sklamaním. Čakal som gólovú smršť zo strany Košíc ale tá neprišla. Séria Slovan - Skalica sa mi zatiaľ páči viac.
Súhlasím, KE sa v PO herne aj výsledkovo trápia, vôbec nepredvádzajú to, čo by chceli.. Najprv stroskotávali na BB a teraz na ZV, škoda.. Napriek tomu stále fandím Košiciam a prajem im postup do finále.

//autoeditácia príspevku ( 20 Mar 2009, 6:47 )
A ešte k tomu Húževkovi: Nehovorím, že je to jeho vina ten gól úplne.. Ale svoj podiel na tom má. Nahrali mu medzi nohy, ale veď na to má hokejku, aby si puk spracoval, poprípade sklepol korčuľou.. A Hudáček si myslím že to chytiť nemohol, Zvolenčan trafil výborne, Hudáček nebol pripravený, išlo mu to ponad lapačku, takže ťažko by to chytil. Horšie to ale dopadlo v CZ extralige.. tam dostal nejaký tím (Sparta alebo K. Vary tuším) gól päť sekúnd pred koncom overtime, takže to by naštvalo..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Hudacek ma "naopak ruky"...to bola vyrazackova strana, ale naco vyskakoval do vzduchu to som fakt nepochopil...k huzevkovi...ak si v pohybe a on teda ak sa mi dobre zda tak bol pekne rozbehnuty a dostanes prihravku medzi nohy, tak je fakt sanca ze to spracujes...ci nohy ci hokejka, vsetko su take moznosti ze tazko tazko...treba si vyskusat
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ad Lipovsky/Hudacek: Vie niekto, kto bude za KE chytat vo ZV?
Gajdy napísal:no ak by to chudacek chytil tak by bol ini kapo ved to ani poriadne nevydel a ani to necakal a este to bolo aj perfektne strelene
  • "Tento gól beriem na seba. Strelu z takej diaľky jednoducho musím chytiť. Videl som pritom, že nie sme v správnom postavení a tak som si dával pozor. Sivák to ale trafil dobre. V každom prípade som mal i kusisko smoly, pretože z desiatich takých striel by som určite deväť chytil. Zrejme mám na Zvolen smolu, pretože rovnaký gól som už od nich raz inkasoval."

(Július Hudáček)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Najlepší hráč zápasu na košickej strane môže stiahnuť na seba jeden gól, ale za prehru ho nemožno viniť. Tam majú maslo na hlave ostatní hráči, ktorí nedokázali dať viac gólov..... ako ďalej nasleduje komentár.. s jedným gólom sa vyhrávať nedá.

Inak mirak2 dobre poznamenal.. Hudáček je lapač pukov, na rozdiel od Lipovského, ktorý je vyrážač. Lipovský na svoju vyrážačku mnohokrát doplatil, jediné šťastie bolo, že Košice stále dali o niečo viac gólov ako dostali.. preto mám osobne radšej v bráne Hudáčka ako Lipovského.. obzvlášť teraz, keď sa košičanom nedarí dávať góly..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

udajne lipovskemu planuju nepredlzit zmluvu..ale to je zatial len jedna babka povedala
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

dnešný zápas bol o poznanie lepší ako ten včerajší, hlavne viac gólov aj atmosféra sa mne osobne páčili. Jediné čo ma zožiera je prehra Slovana :( ale musím vyzdvihnúť Pálffyho, gól na 3:3 bol ako z učebnice.
Tomasito
VIP
VIP

Steven666 napísal:dnešný zápas bol o poznanie lepší ako ten včerajší, hlavne viac gólov aj atmosféra sa mne osobne páčili. Jediné čo ma zožiera je prehra Slovana :( ale musím vyzdvihnúť Pálffyho, gól na 3:3 bol ako z učebnice.
Tiez gol priamo z buly (Pištek) hokejovy fan tak casto nevidi. Hokej to bol pre oko hokejoveho fanusika mozno pekny, no ako fanusika SBA ma mrzi mnozstvo vyluceni a absencia povestneho hokejoveho srdiecka v teame SBA- vzdy ked ich vidim hrat tento "profesorsky" hokej "bez srdca", najradsej by som ich nakopal do zadku. Naviac s takouto obranou moze SBA na finale zabudnut. Pevne verim, ze dnesny zapas bude zo strany SBA o niecom uplne inom a SI uz nedaju sancu... Uz teraz je vsak jasne, ze SI sa zasluzene posadila na kona a tak ako minuly rok v play-off vytrapila KE, tento rok vytrapi SBA. Pome Slovan! ; )
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

čo sa týka vylúčení tak ma neustále štve Lažo, vie zahrať dobre keď chce ale to čo zase včera predvádzal tak to bolo aj na mňa veľa. Byť trénerom riadne mu vyčistím žalúdok.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Súhlasím, Lažo občas predvedie zbytočné fauly, ktoré položia jeho tím na lopatky.. napríklad včera v tretej tretine to tuším bolo, keď robila Skalica akciu, ktorá bola úplne "nevinná", Kutálek by sa k puku nedostal, no Lažo mu dal zo zadu sekeru či háčik či čo to bolo.. Myslím, že Stavjaňa-Pukalovič mu žalúdok aj vyčistia, resp. ho minimálne napomenu(li), že takéto situácie škodia tímu.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

obcas? Lazo je vymetenec ktory je prilis posrany na to aby hral telom vtedy ked je to povolene a to super caka - teda v blizkosti puku..normalne sa hanbim ze som ho mal na wallpaperi ked hral este za kosice

//edit: tomasito: sak prave sa hanbim za seba..a za tym posranym si stojim
Tomasito
VIP
VIP

Ked ste videli vcerajsi zapas, potom urcite viete, ze problem vyluceni SBA zdaleka nebol len o Lazovi.
mirak2 napísal:obcas? Lazo je vymetenec ktory je prilis posrany na to aby hral telom vtedy ked je to povolene a to super caka - teda v blizkosti puku..normalne sa hanbim ze som ho mal na wallpaperi ked hral este za kosice
Lazo je vsetko mozne, len nie posrany. Inak, je zaujimave, ze si si jeho prchku povahu vsimol az teraz- ked uz nehra za KE

PS: ... dovtedy si ho mal na wallpaperi :wink:

//
mirak2 napísal://edit: tomasito: sak prave sa hanbim za seba..a za tym posranym si stojim
Ved OK. Ak stojite, drzte si... ja si stojim a drzim sa dvoch riadkov vyssie :cookies:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak dnes to Slovan pekne otocil..az som sa cudoval..:)
z 3:1 na 3:6 sa casto nevidi..
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

no dnes Lažo ukázal že vie hrať aj hokej a nie len faulovať. Už som strácal nádej že to nevyhráme hlavne potom čo porábali v prvej tretine tak to som nemohol ani len pozerať a tak som radšej prepol na futbal. Ale potom čo som prepol späť tak som nemohol veriť vlastným očiam. Taký obrat som naozaj nečakal, zaslúžené víťazstvo.
Tomasito
VIP
VIP

Tak sme aj dnes mohli vidiet, preco sa na SI stadione hra tazko. Zelene herecky pri takmer kazdom suboji, ci minimalnom dotyku hokejky teatralne pady na zem, nasledne piskoty burliveho publika a presilovka je na svete. Nezvyknem hodnotit rozhodnutia arbitrov, taktiez netvrdim, ze vsetky vylucenia hracov SBA boli neopravnene, ale to co predvadzali dnes proti SBA uz bolo naozaj vela- 2 tretiny tak trpel v prvom rade hokej (klasifikacia "faulu" Kropaca na Zalesaka ako uder do hlavy bola len ceresnicka na torte tejto rozhodcovskej mizerie). Ci si medzi sebou arbitri pred 3. tretinou v tomto smere nieco povedali spekulovat nejdem, no v 3. tretine uz zelene herecke vykony nastastie zrat prestali... a tak sme konecne mohli vidiet Hokej.

Akokolvek, SBA dnes opat dokazal, ze v hre 5 na 5 je o triedu lepsim teamom ako SI. Preto odhliadnuc od diskutabilnych rozhodnuti arbitrov, snad si daju vacsi pozor na disciplinu (v pripade presiloviek je SI nie len vdaka Palffymu naozaj silna).

BTW. SI fans by sa mohli naucit, ze podporit svoj team treba najma vtedy, ked prehrava- najma pri plnom dome. Na druhej strane, takto aspon prave SI fans vytvorili idealnu atmosferu tym belasym, ktorych bolo vacsinu zapasu pocut ovela viac- a tak o to viac mohli podporit team SBA, ktory to dnes v nelahkych chvilach potreboval... Otocit z 3:1 na 3:6 sa naozaj casto nevidi.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Skaličania, tešte sa na peklo v BA.....
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Tomasito napísal:BTW. SI fans by sa mohli naucit, ze podporit svoj team treba najma vtedy, ked prehrava- najma pri plnom dome. Na druhej strane, takto aspon prave SI fans vytvorili idealnu atmosferu tym belasym, ktorych bolo vacsinu zapasu pocut ovela viac- a tak o to viac mohli podporit team SBA, ktory to dnes v nelahkych chvilach potreboval...
tak toto pise ten pravy..vasi belasi antifans ktori fandia len ked sa vyhrava na nulu, alebo ako som vcera videl transparent "hej zigo na pi*u ti dam" , vulgarne, neoriginalne, nevtipne nic...
Tomasito napísal:Akokolvek, SBA dnes opat dokazal, ze v hre 5 na 5 je o triedu lepsim teamom ako SI. Preto odhliadnuc od diskutabilnych rozhodnuti arbitrov, snad si daju vacsi pozor na disciplinu (v pripade presiloviek je SI nie len vdaka Palffymu naozaj silna).
vcera ked sa robil rozhovor s Palffym bolo vidno ze je hotovy, tak predpokladam ze bol vo vcerajsom zapase utahany a nedokazal urobit to co den predtym...a nemam pocit ze bol SkuBA o triedu lepsim teamom ako skalica :lol: to je ako zly vtip
Zamknuté