Stiahol som si 1. sériu 24 hodín. Rozbalil a napálil všetkých 24 dielov na 2 DVD aby som to mohol pozerať na TV. Prvých 12 dielov som v pohode pozeral ale od 13 dielu majú všetky videá divné rozlíšenie, sú široké a na výšku zúžené, sú z nich také dlhé obdĺžniky. Na TV sa to vôbec nedá pozerať, ako tak je to pozerateľné keď nastavím v TV pomer strán 4:3 ale aj tak je obraz škaredý. Na PC si môžem nastaviť v KMPlayer aký pomer strán chcem, ale na TV nie.
Skúšal som zmeniť rozlíšenie vo VirtualDub ale tam má všetkých 24 dielov rovnaké rozlíšenie - 512x384, takže mi to nejde.
Neviem ako to mám nastaviť aby sa to dalo pozerať.
Snáď ste ma pochopili, díky za rady.
Úzke video
Re: Úzke video
kde sa to dá nastaviť?radek21 napísal:Na PC si môžem nastaviť v KMPlayer aký pomer strán chcem
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Úzke video
pravym na obraz- Screen Controls - Keep 1.33:1 atdswollo napísal:kde sa to dá nastaviť?
K tvojmu problemu..Neviem ci je to nejako mozne..tiez som napaloval divxi a prd z toho som dokazal..mal som tiez take rozlisenie..
Pozri si vsak originalne rozlisenie vo vlasnostiach video do tej 12tej serie a tej v ktorej ti to uz ide zle. a porovnaj.