Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
ciliar
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

iphone

Príspevok od používateľa ciliar »

caute nie som skuseny uzivatel tak nenadavajte,chystam sa zajtra na jailbreak svojho iphonu a chcem v tom mat jasno po prepaleni si mozem stahovat hry ,videa ,a rozne aplikacie don zadarmo pomocou nejakeho warez fora ?a co napr mapa SR. alebo poradte ine vyuzitie a dovody preco jailbreak vdaka :roll: .svoj iphone pouzivam standartne ako tel. a na pocuvanie hudby
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

jailbreak ti umozni upravit si iphone podla chuti. Ano mozes donho nahravat hry a aplikacie ktore najdes na nejakom fore atd, su to subory ktore maju koncovku .ipa a ktore po jailbreaku dostanes do iphonu rovnako jednoducho ako napriklad mp3ky atd. Mapy slovenska neviem ci tam dostanes, ja vyuzivam Google maps a tie pouzivaju internet, kedze mam web n walk, toto neriesim.

Samotny jailbreak je proces jednoduchy, hlavne tam neskusaj davat verziu fw 3.0 kt je beta pre developerov ale daj tam verziu 2.2.1. Navody a vsetky potrebne rady najdes na www.iphone.cz -} forum.

JB nema ziadnu nevyhodu, hl si nieco nastuduj, nech vies ako ho mozes vyuzit :)
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

S JB vsak stratis zaruku, avsak pravdepodobne je to nevystopovatelne.
Rattata
Light Professional
Light Professional

???
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ved ked das restore tak neostanu ziadne stopy nie?
Rattata
Light Professional
Light Professional

jasne ze nezostanu.. a vtomto topicu je to riesene aspon tisickrat... preto nechapem Empikov prispevok ktory si v jednej vete navzajom odporuje.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

moosha napísal:Ved ked das restore tak neostanu ziadne stopy nie?
Presne tak Restore cez DFU mod odstrani vsetky znaky po JB ak by sa ti to zdalo malo mozes pouzit funkciu Resset All Settings priamo v iPhone ta by mala kompletne uviest iPhone do povodneho stavu. Tato operacia vsak trva dlho...

Dalsia vec ktoru spomeniem ze vela ludi zanieslo do servisu aj JB iPhone ty im ho vymenili bez skumania... Apple nariadil menit kus za kus ak sa nieco pokazi.

dodo
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

mozete sa niekto pozriet na cydiu ci tam vidite "icomics cyanide and happiness" (modmyi repo)? na nete to najdem v pohode avsak v cydii nech hladam ako chcem, tak mi to nenajde, chcem preto vediet ci je chyba u mna alebo u nich, viac icomics-ov totiz chyba (okrem XKCD, noob a penny arcade)
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Tiey ich tam nemam iba tie co pises na konci...

dodo
ciliar
Light Star
Light Star

caute prave som dal jailbreak na moj iphone a chcel by som si stiahnut nejake hry.len neviem ako ich tam dostat.stiahnute mam napr.crash bandicoot nitro.len neviem co s tym kde to mam synchronizovat alebo co s tym ?poradte aj neake uzitocne aplikacie vdaka
Rattata
Light Professional
Light Professional

prenes ich do i-tunes potiahnutim mysou do okna :) pak daj zosynchronizovat aplikacie aj si mozes vybrat ktore chces...
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

To vsak nie je vsetko... pretiahnutim ich sice do iTunes dostane ale nezosynchronizuje pretoze su nelegalne stiahnute (warez).

dodo
Rattata
Light Professional
Light Professional

? tak ako to ze mne to tak funguje ?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Vychadzal som z toho ze kolega hore pise ze "mam stiahnute hry". Z toho usudzujem ze ich nestiahol ani cez iTunes a ani cez App Store v iPhone. Ak by ich stahoval cez spominane programy urcite by mu fungovali tak ako maju a aj do iTunes by sa pridali automaticky. Ak ich vsak stiahol ako .ipa subory niekde z torrentu tak su cracknute a povazuju sa za Warez a preto mu nefunguju.
Pre to aby si ich mohol dostat do iPhone potrebujes specialne upraveny subor prekopirovat do tvojho iPhone stiahnut jednu free aplikaciu priamo z App Store (musis byt zaregistrovany) a mat autorizovany PC.

Ak toto vsetko splnas tak cracknute veci nainstalujes do iPhone bez problemov.

Este odpoviem na otazku kolegovi ze ake uzitocne app by ste poradili... podla toho ake potrebujes... ;)

dodo
Rattata
Light Professional
Light Professional

no ja som to tak mal, taky chalan mi tam dal minipiano. Teraz mam iphone rozbity a este som tam po flashi neskusal dat aplikaciu ipa. Takze to neni take jednoduche? on to spravil za par minut... hl co znamena autorizovany pc?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Zapni iTunes > pripoj iPhone > Store > Autorize Computer > Zadaj tvoje prihlasovacie meno a heslo > OK

dodo
ciliar
Light Star
Light Star

stiahol som warez hru .nie som registrovany az sa regisstrujem ktoru free aplikaciu si mam stiahnut ? ako sa regnem bez kreditky ?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ciliar napísal:stiahol som warez hru .nie som registrovany az sa regisstrujem ktoru free aplikaciu si mam stiahnut ? ako sa regnem bez kreditky ?
asi milionkrat to tu bolo
ked mas nastavene slovensko, das stiahnut nejaku free aplikaciu a vtedy ta vyzve aby si sa regol, a budes tam mat aj moznost no credit card...
ciliar
Light Star
Light Star

will.i.am napísal:asi milionkrat to tu bolo
ked mas nastavene slovensko, das stiahnut nejaku free aplikaciu a vtedy ta vyzve aby si sa regol, a budes tam mat aj moznost no credit card...
ja viem ze vy ste tu vsetci profici ale aj vy ste raz zacinali,slovensko mam nastavene ako regionalny format pri pripojeni na itunes hlaska NIE JE V TEJTO KRAJINE PODPOROVANY .ja vas tiezz nechcem otravovat ale tiez by som svoj iphone chcel vyuzit aj na nieco ine nez ako tel.ak viete o nejakom navode tak poradte ale neodkazujte ma na warez fora pretoze tam navody sice su ale vsetky ich precitat a spravne pochopit to nie je hracka.navyse som to skusal viackrat s nejakym dotazom a vzdy ma odbili {ban}ze som amater a nech studujem navody .vdaka za pochopenie ak by sa nasiel nejaky dobry clovek co by to vysvetlil aj laikovi jak som ja .inac mam akurat drahy dotykovy telefon. este vdaka uzivatelovi STOPA ktory poradil cez ss ale pojmy ako nastav REPOZITAR pre mna spanielska dedina :roll:
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

ciliar napísal:itunes hlaska NIE JE V TEJTO KRAJINE PODPOROVANY
Pretoze to je pravda! iTunes nie je podporovany na SK/CZ musis sa zaregistrovat v aplikacii App Store! nie v iTunes to je sakramentsky rozdiel.

Navrhujem citaj citaj citaj naozaj sa vela naucis.

dodo
Napísať odpoveď