ako tieto generatory funguju?
Rapid generatory
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Rapid generatory
v poslednej dobe som natrafil na viac stranok kde ked vlozite rapidshare link,tak vam vygeneruje premium odkaz,stahuje to brutalne rychlo...vacsina ich je obmedzena bud casovo alebo na pocet stiahnuti...na jednej som vsak mohol stahovat neobmedzene a podarilo sa mi stiahnut 9GB za hodku co je slusne,na to ze je to rapid...tak naco potom premium? 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.sizlopedia.com/2008/08/12/ra ... rators/sk/sINN3R napísal:nechces tu dat link na tu stranku ?
Tu ich je zopar
-
*****HERO*****
Guru wannabe
neviem, skusil som ich par a stahovalo mi to do 200 kb/s, pricom ako free normalne stahujem 250 kb/s cez downloadery
inak vrelo odporucam JDownloader, mozte si tam nahadzat linkov kolko chcete, nie je to nicim obmedzene .. program obsahuje aj script na zmenu IP, takze pokial mate dynamicku IP a router, tak to je ako premium .. az samozrejme na tu obmedzenu rychlost, ale mne to moze byt jedno kedze mi to takcitak stahuje plnou rychlostou mojho netu aj ked som free (250 kb/s)
inak vrelo odporucam JDownloader, mozte si tam nahadzat linkov kolko chcete, nie je to nicim obmedzene .. program obsahuje aj script na zmenu IP, takze pokial mate dynamicku IP a router, tak to je ako premium .. az samozrejme na tu obmedzenu rychlost, ale mne to moze byt jedno kedze mi to takcitak stahuje plnou rychlostou mojho netu aj ked som free (250 kb/s)