Nehrá mi všetkých 5.1 reproduktorov prečo?
-
Kvako
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nehrá mi všetkých 5.1 reproduktorov prečo?
Zdravím mám také problém, že mi nehrajú zadné dva reproduktory. Neviem všade mám nastavené 5.1 sústavu a nič.
Prosím poradte mi nejak. Dakujem.
Prosím poradte mi nejak. Dakujem.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Akej sú značky tie repráky? Používaš software od výrobcu? Všetky ostatné repráky ti hrajú? Skúšal si, či sú v poriadku a zapojiť ich namiesto predných? Robí ti to pri rôznych prehrávačoch (winamp, windows media player atd) a pri rôznych súboroch (.mp3, .avi)? Aký Codec Pack máš nainštalovaný?
Podľa mňa to bude problém v nastaveniach softwaru, tak sa v nich skús ešte pohrať. Ak máš nainštalovaný AC3 filter, ktorý je súčasťou CodecPack-u, alebo K-Lite Codec Pack-u, tak si aj v ňom nastav 5.1...
Podľa mňa to bude problém v nastaveniach softwaru, tak sa v nich skús ešte pohrať. Ak máš nainštalovaný AC3 filter, ktorý je súčasťou CodecPack-u, alebo K-Lite Codec Pack-u, tak si aj v ňom nastav 5.1...
-
Kvako
Medium Star
Reproduktory mám značky Genius konkretné model 5100.Zvukovkú kartu som kupoval novú a je 5.1. Kodeky mám nainštalovaný K-lite Codec Pack 4.7 a aj vnom som nastavil 5.1 v software ktorí je pri zvukovke mám taktiež všade nastavené 5.1. No počúval so pesničky cez WMP 11 a zadné nešli a aj pri videou teda filmy v BS playery alebo power dvd to niež nešlo.
Neviem čo to hovoríš to tom ac3 filtri to som celkom nepochopil.
Neviem čo to hovoríš to tom ac3 filtri to som celkom nepochopil.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
Kvako
Medium Star
Tak som to skúsil vymeniť a zadné reproduktory hrajú takže to nebude chyba hardware. Idem skúsiť preinštalovať Ovládač zvukovky a kodeky.Ale poradte čo robiť??
Edit:Preinštaloval som aj ovládače aj kodeky..Dal som tam ten AC3 filter a aj tak zadné nehrajú.Dokonca teraz mám taký problém.Ked je ticho akože nič nehrá s pc a na icq sa mi niekto prihlási tak ako keby sa subák musí zapnúť tak pukne vnom taký zvuk ako ked sa zapne. A furt to robí. Ale to neni až také strašné hlavne aby hrali tie zadné repdáky. Oto mi ide.
//autoeditácia príspevku ( 21 Mar 2009, 16:05 )
Tak čo máte šete dáke nápady?
Edit:Preinštaloval som aj ovládače aj kodeky..Dal som tam ten AC3 filter a aj tak zadné nehrajú.Dokonca teraz mám taký problém.Ked je ticho akože nič nehrá s pc a na icq sa mi niekto prihlási tak ako keby sa subák musí zapnúť tak pukne vnom taký zvuk ako ked sa zapne. A furt to robí. Ale to neni až také strašné hlavne aby hrali tie zadné repdáky. Oto mi ide.
//autoeditácia príspevku ( 21 Mar 2009, 16:05 )
Tak čo máte šete dáke nápady?
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
pocuj a davas to do spravneho portu ?? lebo ja som s tym mal kedysi tiez problem . som si kupil 5.1 logitechy. zapojil som to- zeleny do zeleho otvoru, hnedy do hnedeho a potom som tam mal cierny a tak som ho dal do cierneho otvoru. lenze cierny je pre bocne repro a nie pre zadne. takze som to odtial vytiahol a dal to do siveho otvoru ktory je pre zadne repro a pak to uz slo
...tak sa kukni:P
-
Kvako
Medium Star
Takže repráky sú zapojené podla návodu čo je ku zvukovke.Neskúšal som žiadnu hru z 5.1 zvukom.A aplikácia ktorá sa nainštaluje s driverom tak v nej tiež repráky nefungujú. Takže čím to je?? Zapojil som ich ako predné a hrali.
//autoeditácia príspevku ( 21 Mar 2009, 21:31 )
Všimol som si ,že ked aktivujem v ovladači na zvukovku funkciu Using Xear 3D a predné rapráky v panely stíšim tak aj tak hrajú a až ked stíšim zadné vtedy sú ticho.
//autoeditácia príspevku ( 21 Mar 2009, 21:42 )
Zapojil som to takto ako píše a zadné začali hrať hurá.......A potom neskôr počúvam a nehrá center.
//autoeditácia príspevku ( 21 Mar 2009, 21:31 )
Všimol som si ,že ked aktivujem v ovladači na zvukovku funkciu Using Xear 3D a predné rapráky v panely stíšim tak aj tak hrajú a až ked stíšim zadné vtedy sú ticho.
//autoeditácia príspevku ( 21 Mar 2009, 21:42 )
Zapojil som to takto ako píše a zadné začali hrať hurá.......A potom neskôr počúvam a nehrá center.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Ja som mal tiež 5.1 od Genius. V tých nastaveniach bola taká možnosť - zameniť kanál subwoofera a centera. Ono to síce je na jednom jacku, ale môžno ide nesprávny signál na nesprávny kanál. Bolo to také zaškrtávacie políčko s názvom niečo ako Swap subwoofer/center...
Takže sa ešte pohraj s tými nastaveniami...
Takže sa ešte pohraj s tými nastaveniami...