Nenabehne PC !!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Nenabehne PC !!!

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

Mám taký problem, dnes mi došiel novy chladič, zhodil som box, vybral CPU, očistil ho liehom, vratil spať, naniesol teplovodivu pastu(mx2), osadil chladičom a zapol, PC sa rozbehne, monitor hodi save mode ( oranzova led) a počujem len ako "ide".Nepočujem zvuky na uvodnej obrazovke (master, slave atd.) takže usudzujem, že počítač sa dalej nedostane (win...)

Možte mi poradiť kde može byť chyba? piny na CPU vyzeraju ok... všetky v poriadku
Nieje problem ze ked som daval CPU dole tak sa mi dostala na socket teplovodiva pasta.. Tak som ju zotrel vatou s liehom... Takže je možné že sa to dostalo do tych dierok... Može to byť sposobene tym?
CPU aj grafiku som skúsil vymeniť ale výsledok rovnaký

Dakujem za napady :cry: :cry: :cry:
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

skus vyresetovať bios
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

:( nemôžem bo na defaultných hodnotách mi BIOS nepobeží nejde vôbec načítať, takto excelentne mi to spravili v jednej firme. Vraciam sa späť k problému vzadu svieti 4x LED na nete som našiel
The D-LED will hang here if the processor is damaged or not installed properly
z čoho vyplýva ked CPU som skúšal vymeniť , že bude niečo so SOCKETOM.
kedze Cpu nieje poškodeny čo tipujete? že je v tych pinoch na sockete daka nečistota? čo s tyM?
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

Hm no neviem. Ak sa ti tá pasta dostala do dierok na sockete tak to bude problém, lebo stačí aby kúsok zatiekla dnu a lieh ti ž vôbec nič nie je platný a môžeš kupovať novú dosku.
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

pýtal som sa niekoľkých ľudí a hovoria že tá pasta nevadi pokiaľ nieje vodiva( tato nieje) :?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ale potom sa pin nedotyka toho, coho sa dotykat ma = fail. Skus to lepsie vycistit alebo odniest odbornikom do tej firmy.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No jediná možnosť už iba vyskúšať inú základku. Najskôr to bude ona. A neviem, či bolo čistenie liehom najšťastnejšie riešenie.
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

takže zistil som že ked som dával do tej dosky CPU tak som ohol pár PINOV na CPU a jeden sa pri ich vyrovnávaní odlomil :lol: to som šikovný ked som tie PINY povyrovnával tak PC išiel a ide stále !!! :D čo ma zarazilo na druhej strane že ked som tam dal druhý CPU tak NESIEL pričom socket aj všetko je v poriadku problémom bol ten CPU. Ten prvý CPU je 3Ghz P4 a ten druhý P4 1.6 Ghz :D dejú sa tu fakt čudné veci :lol: znie to neuveriteľne ale takto to je
Napísať odpoveď