fakt si nerobim, naozaj som nevedel, co to jepryja napísal:ades, teraz fakt neviem, ci si robis prdel, alebo sa vazne pytas
Maximalna nechutnost
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Cerstve maso na trhu v Tunise. Vonku 40 stupnov, kusy masa pohadzane po stoloch, na koloch napichane kravske a prasacie hlavy s vyplestenymi ocami a po zem vysiacim jazykom, v kybloch creva a ine vnutornosti, viac much ako masa, pod nohami krv a smrad sa neda ani opisat. Pride nejaka stara domaca babca, vypyta si tu prasaciu hlavu, da si ju do pruteneho kosika, zaplati a potom dalej pobehuje po trhu
- nezabudnutelny zazitok z dovolenky.
1. ked som bola mala a u babky na prazdninach tak z hniezda vypadli 2 lastovicky, ja som sa o ne starala (mala som ich v starej klietke po andulkach) a raz som ich vypustila, vedla bol chliev s prascami a kedze nevedeli lietat takpo chvili tam spadli na zem a prasce zozrali najprv jednu a potom druhu...
2. festne ma striaslo ked som videla autonehodu-nejaku babku ozivovali na ceste(nebola tam este zachranka)
3. video: asi 6 sikmookych do kruhu, v polohe na lopatkach(ako ked sa ide robit kotul) zadky vypucene hore a na odratavanie spustili srackovu "fontanu"
4. nechutnosti z rotten.com /dufam ze sa to nepocita za reklamu/
a ja som s tych stastnejsich- zatial som nezjedla plesnivy rozok ani ziaden bordel v nom,dokonca ani taky nevidela
2. festne ma striaslo ked som videla autonehodu-nejaku babku ozivovali na ceste(nebola tam este zachranka)
3. video: asi 6 sikmookych do kruhu, v polohe na lopatkach(ako ked sa ide robit kotul) zadky vypucene hore a na odratavanie spustili srackovu "fontanu"
4. nechutnosti z rotten.com /dufam ze sa to nepocita za reklamu/
a ja som s tych stastnejsich- zatial som nezjedla plesnivy rozok ani ziaden bordel v nom,dokonca ani taky nevidela
k tomu masu ma napadlo ked si veselo papkam kuriatko a zrazu tak zchuti zahryznem do chrupavky
- inak to je tiez trosku blbe ked vidite 2 homosexualov ako sa bozkavaju a je vam to neprijemne ale takto vidiet 2 a viac baby tak s kamosmi bez problemov aj zatlieskate ........ tych chlapov si neobzeram ale tak nie zeby som sablil z toho
- inak to je tiez trosku blbe ked vidite 2 homosexualov ako sa bozkavaju a je vam to neprijemne ale takto vidiet 2 a viac baby tak s kamosmi bez problemov aj zatlieskate ........ tych chlapov si neobzeram ale tak nie zeby som sablil z toho
Doxorubicin...pochopi kto zazil...pri pomysleni na hocico ine sa mi zaludok tak nezdvyha...
to mi pripomenulo: bol som pri operacii jednej, chlapovi- asocialovi museli amputovat nohu. prva nechutnost je, ze niektora zo sestier sa musi prekonat a zobrat tu amputovanu koncatinu do biologickeho odpadu, je to fakt humus vidiet to. druha nechutnost bola, ze ten chlap kedze bol z ulice tak mal medzi prstami cervov
-
Iron-Eddie
Light Professional
Ked som bol maly tak som mal vonku na sidlisku tanier s kolacmi s makom a boli polozene na zemi. Ako som tak hral vycarpane futbal, tak som sa rozbehol, ze si dam tie kolace.Zjedol som jeden, potom aj dalsie a pozeram do taniera a co nevidim? Kolace plne mravcov (boli v maku cize to nebolo vobec vidno, nie na tanieri). Dodnes nechapem ako som si to nemohol vsimnut, ale chutilo to dobre. Kolace s makom a masom.