www.pokec.sk
-
dzefo666777
Novice
-
agy
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
pokec
Myslim si ze toto je tam asi zbytocne riesit tazko ti tam niekto vyhovie.
Taky nazor na pokec.. ako tu uz niekto spominal ze myslia len na peniaze.
Je to strasne prereklamovane je jasne ze z toho maju pekne cash pretoze navstevnost to ma vysoku a sluzieb takisto vela... A je skoda ze vdaka pokecu upadlo vela dobrych webovych chatov, pretoze im odobral uzivatelov.
Taky nazor na pokec.. ako tu uz niekto spominal ze myslia len na peniaze.
Je to strasne prereklamovane je jasne ze z toho maju pekne cash pretoze navstevnost to ma vysoku a sluzieb takisto vela... A je skoda ze vdaka pokecu upadlo vela dobrych webovych chatov, pretoze im odobral uzivatelov.
nech jej posle mail na azet a v hlavicke mailu by mala byt ip adresa
//autoeditácia príspevku ( 15 Jan 2009, 17:10 )
//autoeditácia príspevku ( 15 Jan 2009, 17:10 )
je im jedno ci niekto porusi pravidla...cim viac zobrazeni reklamy a klikov tym viac zarobia.Frikso napísal:Ja sice nastastie na pokec nechodim, ale keby blokovali IPcky, tak by si tam vela ludi nezachatovalo.. Napr. ja sa pripajam pod IPckou mojho DNS serveru a takisto aj vsetci, susedia a kamarati, co maju toho isteho providera, lebo sme pospajany vnutornou Wi-Fi sietou![]()
+deti v skole: Pripoji sa jeden a cele 2 ucebne budu cakat? Sak to by tam mali doobeda 3 ludi v miestnosti a pokec je ryza azetu..
-
djxtreme
Light Professional
ak si kliknes len na zobrazenie priatelov vpravo ked si v miestnosti tak nie,ale ak si kliknes na neho a zobrazi sa ti fotka a aj s jeho profilom,tak urcite ano...mas to to iste ako keby si pozrel profil,aj ked nie si v miestnostiBX napísal:Prosim vas mam taku mini otazku. Ak ma niekto plusko tak mu pocita za prezretie profilu aj to ze na nho kliknem v pravo v liste priatelov?
btw. 300. prispevok
POMOOOOC
Potrebujem vazne pomoct, potrebovala by som zistit prihlasovacie heslo na pokec mojho priatela, kto my pomoze ako sa k nemu dostanem, alebo my ho zisti, velmi velmi prosim o pomoc, napiste my na meil [email protected], vazne vsetkym dakujem za pomoc
PS: myslim, ze ma podvadza
PS: myslim, ze ma podvadza
EDIT: nesmejem sa tomu, že ta tvoj priatel podvádza ale tomu, že sa takto verejne pokúšaš zistit heslo k jeho účtu
Re: www.pokec.sk
nemohla by si proste dat ked jej niekto napise sa tam da dat že obťažuje ma, apol roka jej dotycny nemoze napisat hocijaku postu, a moze ich zaroven nahlasit adminovi azet-u!kanagon napísal:chcem sa opytat ci by sa dalo zistit ked vam pise niekde RP s akej ip to bolo poslane ,ide mi o segru jednoducho ju stale otravuju iste typy ludi ,a myslim si ze su to jej spoluziaci ,oni si s nou pisu aj so svojho normalneho nicku ale potom si vzdy urobia a este jeden a maju blbe navrhy ,staci mi aby som mal istoto ze ti dve ip rovnake .envie dakdo helfnut s tymto
-
winni
Medium Star
sorry insiu temu som nenasiel kam by som toto hodil, vlastne mna by zajimalo ako si nekdo moze vytvorit nick dlhy 30 pismen s vekom 1rok a slahnut si tam fotku dakeho haluzneho decka... pretoze mam taky dojem ze pokec nedovoluje taketo fotky, tak fakt neviem ako sa to tam dostalo... mozno ten niekdo pozna admina abo co ja nwm...
(ete raz sorry ze otvaram zasa tuto temu, viem ze sa to dakde riesilo cosik podobneho ae neviem to najst)
obrazok v prilohe
(ete raz sorry ze otvaram zasa tuto temu, viem ze sa to dakde riesilo cosik podobneho ae neviem to najst)
obrazok v prilohe
K tomu dlhému nicku - pozri sem:
http://www.hojko.com/ako-sa-da-spravit- ... 71159.html
http://www.hojko.com/ako-sa-da-spravit- ... 71159.html