k tomu tuningu - Maš uplnu pravduSSemteXX napísal:No na screenoch to vyzerá celkom pekne,bol by som rád keby uz konecne vzniklo nieco ako vnútorný tuning,zvuk,proste hi-fi systém,nejaké tie repráky,nieco nové,sedacky,nejaká nová palubná doska,alebo menenie potahov
Uz ma zacína nudit,ze proste vzdy len karoséria,gumy,karoséria a zase gumy,vzdy to isté dookola,toto ked EA pokazí,u mna uz sancu nemá...
NFS shift
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Royalflush
Guru wannabe
-
DAMON88
Professional
ma to mat o nieco vacsie HW naroky ako UC teda mozno bude trebat niake najslabsie dvojjadro od AMD a niaku 512Mb grafu a tak 1,5Gb ram ale hovoria ze si to bude moct dovolit vacsia hracovRoyalflush napísal:Ak to bude dobre, tak budem moc rad. Konecne nejaka hra na PC v style Gran Turismo. Snad mi to komp potiahne
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Mosko
Expert
NFS boli sra*ky od pro street , underground2 to ked vy slo tak to bola pecka ale od pro street robili hry iba v jednom engine, vzdy ho iba trochu vylepsili no a potom cuduj sa svetu sra*ky no a undercover to neviem ale stahujem takze uvidim, dufam ze to prekvapi v dobrom nie ?Nadeo napísal: Ved to boli sracky od underground...
kto ste hrali inac undercover, je to dobre ????
-
Royalflush
Guru wannabe
-
DAMON88
Professional
co sa tyka tych potahov sedaciek hi-fi neonov a pod. tak jedine co sa tam mozno objavy su vystuze kokpitu, sedacky,volant mozno niake budiky aj ked pochybujem neony hi-fi a podobne zbytocnosti na race autach asi nie vie si niekto zvas predstavit WTCC s Hi-fi sustavami a neonmi ??
asi nie vsak takze mozno tie neony hifi atd akurat tak v WO ale v shifte istotne nie 
Kód: Vybrať všetko
http://games.tiscali.cz/specials/need-for-speed-shift-videoreportaz/-
Royalflush
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP