Stepping E8400 na Alze / overclocking
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Stepping E8400 na Alze / overclocking
Neviete nahodou, s akym krokovanim predavaju na Alze E8400-vky? E0 alebo C0? Opytat sa ich cez komentare neviem, lebo som si este nic nekupil stamad... ci je to loteria? A este klasicka otazka... nema niekto naozaj kvalitny a podrobny navod ako ho pretocit na doskach Asus s chipsetom P45?
-
Mosko
Expert
no tak hladal som a na alze maju jadro Penryn ale vacsinou naslo o jadre Wolfdale ale tak revizia je C0 ale neviem ti to povedat na 100% ale na 99% !
no a o E8400 mas tu nieco : http://www.hojko.com/e8400-na-4-0-ghz-t106769.html no ved si tam aj pisal hned ako druhy co som si vsimol ale inac tu mas v poho stranku o E8400 http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=25889 a tam si popozeraj ale inac normalne to taktuj pomaly co najvyssie hore s FSB
PS : na jednej stranke som sa docital ze chlapik vytlacil FSB na 570 co mu potom dalo 4.7GHz (jadro Penrym) ale to radsej nerob hned na prvy krat
PS : na jednej stranke som sa docital ze chlapik vytlacil FSB na 570 co mu potom dalo 4.7GHz (jadro Penrym) ale to radsej nerob hned na prvy krat
Len na vysvetlenie.. ako Penryn niekde všeobecne označujú rodinu všetkých 45nm procesorov od Intelu.. a tieto všetky 45nm Penryny sa delia na procesory Wolfdale (všetky dvojjadrové 45nm procesory E5xxx, E7xxx, E8xxx) a na procesory Yorkfield (všetky štvorjadrové 45nm procesory - Q8xxx a Q9xxx)..
Aj keď v skutočnosti Penryn je kódové označenie pre mobilné 45nm procesory..

Aj keď v skutočnosti Penryn je kódové označenie pre mobilné 45nm procesory..
-
moosha
Darca
Napisal som im mail dneska okolo obeda, este neodpovedali... pisal som na [email protected], je to dobre? Ak zajtra do siestej neodpovedia, volam im.
moosha.. veď ani Ty nevieš, aký procesor kupuješ.
Ale zase ak by boli normálni, tak by kukli na sklad, akú majú revíziu a napísali by Ti niečo v zmysle, že momentálne máme na sklade tú a tú revíziu, avšak konkrétna revízia sa môže meniť s každou dodávkou od ich dodávateľa.
A možno majú sklady úplne niekde mimo svojej centrály (niektoré veľkoobchody majú sklady dokonca v zahraničí) a tým pádom naozaj nevedia povedať revíziu..... museli by volať skladníka a ak je skladník počítačový antitalent, tak mu môžu aj 2 hodiny vysvetľovať, kde na krabičke má vidieť číslo revízie.. aj tak by im nadiktoval niečo úplne iné.
Ale zase ak by boli normálni, tak by kukli na sklad, akú majú revíziu a napísali by Ti niečo v zmysle, že momentálne máme na sklade tú a tú revíziu, avšak konkrétna revízia sa môže meniť s každou dodávkou od ich dodávateľa.
A možno majú sklady úplne niekde mimo svojej centrály (niektoré veľkoobchody majú sklady dokonca v zahraničí) a tým pádom naozaj nevedia povedať revíziu..... museli by volať skladníka a ak je skladník počítačový antitalent, tak mu môžu aj 2 hodiny vysvetľovať, kde na krabičke má vidieť číslo revízie.. aj tak by im nadiktoval niečo úplne iné.
Že to expedujú ešte v ten istý deň neznamená, že sklady majú v BA. 
Poznám jeden slovenský veľkoobchod, ktorý má centrálu v Prahe, kde každý deň prijímajú objednávky myslím do 14:00 alebo 15:00.. a tento tovar je ešte v ten samý deň vyexpedovaný zo skladu nachádzajúceho sa v Poľsku a na druhý deň je u zákazníka na Slovensku.
A opäť už som niekde písal.. pre Teba je 1300€ kopa peňazi.. ale pre alzu to môže byť šmece.. v porovnaní s inými ich zákazníkmi, ktorí u nich v tejto hodnote nakupujú každý deň.
Ale skús im zavolať a požiadať ich, či sa nemôžu pozrieť do svojho skladu.. určite Ti dajú nejakú odpoveď ako som už spomenul (podľa mňa ich hlavný sklad bude v Čechách).
Poznám jeden slovenský veľkoobchod, ktorý má centrálu v Prahe, kde každý deň prijímajú objednávky myslím do 14:00 alebo 15:00.. a tento tovar je ešte v ten samý deň vyexpedovaný zo skladu nachádzajúceho sa v Poľsku a na druhý deň je u zákazníka na Slovensku.
A opäť už som niekde písal.. pre Teba je 1300€ kopa peňazi.. ale pre alzu to môže byť šmece.. v porovnaní s inými ich zákazníkmi, ktorí u nich v tejto hodnote nakupujú každý deň.
Ale skús im zavolať a požiadať ich, či sa nemôžu pozrieť do svojho skladu.. určite Ti dajú nejakú odpoveď ako som už spomenul (podľa mňa ich hlavný sklad bude v Čechách).