Sused mi provokuje psa

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Sused mi provokuje psa

Príspevok od používateľa aughostino »

Mozno sa to niekomu bude zdat minimalne usmevne ale predsa
Mam jedneho suseda, ktory vzdy ked ide okolo nasho domu (denne aj 5-krat) tak vzdy spravi grimasu na nasho psa alebo proste nieco, co ho vyprovokuje k stekaniu. Napriklad ked bol este sneh tak ho vyguloval. Par krat som ho pri tom aj pristihol a aj na neho nahucal no nepomohlo.

Co by nanho mohlo zabrat? Pootvorene dvierka na brane nech si pes pobeha a mlady zasprintuje a zareve? :D

Urcite mate alebo ste mali aj vy podobny problem tak kludne piste fantazii sa madze nekladu :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Preplesni ho ked ho stretnes, alebo s nim "hod rec" troska inak :wink: .
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Myslim ze ked ho stretnes staci mu posepkat do ucha "este raz mi budes provokat psa, zaje*em ta"
qwerty-xyz

Re: Sused provokuje psa

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

aughostino napísal:Mozno sa to niekomu bude zdat minimalne usmevne ale predsa
Mam jedneho suseda, ktory vzdy ked ide okolo nasho domu (denne aj 5-krat) tak vzdy spravi grimasu na nasho psa alebo proste nieco, co ho vyprovokuje k stekaniu. Naproklad ked bol este sneh tak ho vyguloval. Par krat som ho pri tom aj pristihol a aj na neho nahucal no nepomohlo.

Co by nanho mohlo zabrat? Pootvorene dvierka na brane nech si pes pobeha a mlady zasprintuje a zareve? :D

Urcite mate alebo ste mali aj vy podobny problem tak kludne piste fantazii sa madze nekladu :)
tak na nho rob grimasy aj ty, boze. na mna keby dakto pustil psa, tak toho psa zabijem, a veraboze by som sa s nozom este vysantil a policia by mi hovno mohla, ked ma pes napadol a ja som ho zabil, este ty by si mal z toho problem ze si ho nechal pusteneho. Neviem preco ta to stve, ako som pisal rob aj ty na nho grimasy . . . Alebo sa ho spytaj co sa mu na tvojom psovi paci ze ci nie je nahodou zoofil, ze ty sice nevies ako sa balia zvieratka ale ako tak pozeras na svojho psa tak ten zaujem nejavi. :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Re: Sused provokuje psa

Príspevok od používateľa mi-chau »

qwerty-xyz napísal:tak na nho rob grimasy aj ty, boze. na mna keby dakto pustil psa, tak toho psa zabijem, a veraboze by som sa s nozom este vysantil a policia by mi hovno mohla, ked ma pes napadol a ja som ho zabil, este ty by si mal z toho problem ze si ho nechal pusteneho.
Ty rambo, na teba poslu vlkodava tak nebudes vediet kde tu vyskakovacku mas skrz krce zvieracov...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

qwerty-xyz....trapné

no normalne mu povec že ešte raz uvidiš ako ti provokuje psa tak mu rozbiješ hubu .........a uvidime ak bude provokovať dalej tak mu tu hubu rozbi
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Navod

Potrebujeme
  • Stare noviny
    Zapalky/zapalovac, alebo nieco cim sa da zalozit ohen....hoc aj dva kamienky, pre mna za mna...
    Psie hovienko....(ani nie riedke ale ani tvrde)
Postup:

Jeden den trosku posleduj svojho psika....ked zbadas, ze kadi tak rychlo utekaj von a cekni hovienko, ci je vhodne...nesmie to byt riedke, ale nesmie to byt ani tvrde....nejaky stred...
Zoberies to s nejakym sackom na ruke, alebo s lopatkou a svichnes to na roztvorene noviny.....
Pekne to zabalis...poskladas, aby hovienko nebolo vidiet....
Ked bude vhodna chvila a budes si isty, ze je ten debilko doma tak tie noviny s hovniekom zober.....uisti sa, ze mas so sebou zapalky....a odnes to 'dobremu' susedovy pred dvere, tak aby ta nevidel a ani nepocul...
Pekne to poloz hned pred dvere na zem, a zapal tie noviny....
Zazvon/zaklop a utekaj sa skryt aby ta nikto nevidel. A sleduj tu srandu....
Sused by mal vybehnut vonku, a ked uvidi ohen, mal by sa snazit to uhasit dupanim....obcas to funguje, obcas nie....to uvidis az potom.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A aka ma byt spravna chut hovna? Na to si zabudol.
/Lub0$ - si mohol este porozmyslat, mozno by si aj vtipnejsie zareagoval
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jussi »

Lub0$ napísal:Navod

Potrebujeme
  • Stare noviny
    Zapalky/zapalovac, alebo nieco cim sa da zalozit ohen....hoc aj dva kamienky, pre mna za mna...
    Psie hovienko....(ani nie riedke ale ani tvrde)
Postup:

Jeden den trosku posleduj svojho psika....ked zbadas, ze kadi tak rychlo utekaj von a cekni hovienko, ci je vhodne...nesmie to byt riedke, ale nesmie to byt ani tvrde....nejaky stred...
Zoberies to s nejakym sackom na ruke, alebo s lopatkou a svichnes to na roztvorene noviny.....
Pekne to zabalis...poskladas, aby hovienko nebolo vidiet....
Ked bude vhodna chvila a budes si isty, ze je ten debilko doma tak tie noviny s hovniekom zober.....uisti sa, ze mas so sebou zapalky....a odnes to 'dobremu' susedovy pred dvere, tak aby ta nevidel a ani nepocul...
Pekne to poloz hned pred dvere na zem, a zapal tie noviny....
Zazvon/zaklop a utekaj sa skryt aby ta nikto nevidel. A sleduj tu srandu....
Sused by mal vybehnut vonku, a ked uvidi ohen, mal by sa snazit to uhasit dupanim....obcas to funguje, obcas nie....to uvidis az potom.
tak totoo som nemal prečitať :lol: :lol: :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Spravna chut hovienka ma byt taka aby sa mi-cau zhnusil co najviac, ked mu to date do huby.

Michau// neslo o to odpovedat vtipne ale trapne, tak ako aj ty...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

niekto videl film na ktoreho nazov si nespomeniem :-P .. ale chalanovi zomrel otec, on mal domace vezenie lebo napadol ucitela a toto mu spravili nejaki dvaja fagani :-P

// diky anonymovi, ktori mi pripomenul ze sa film vola Disturbia :-) ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nene....nemam to z filmu.....ale skoro z vlastnej skusenosti....nechybalo vela a bolo by treba to urobit...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

suseda (nie je to sused v pravom zmysle slova, byva na konci ulice) stretavam pravidelne kazde rano (najblizsie az v stredu momentalne som PN) na zastavke cestou do skoly tak uvidim ci pomoze dohovor a ked nie daco vymyslim

Lub0$: ako bude vediet, ze ma prestat drazdit mojho psa? ale je to fajn napad :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Kamaratovi tiež pravidelne dráždil sused psa. Cez plot sa po ňom oháňal, hučal po ňom, dráždil ho pri plote a robil zle.

Raz mu to nevyšlo a pes ho kusol - na ulici. Teraz ma kamarat problemy, sused bol na policii a je z toho kopa nepríjemností. Samozrejme sused nie je taký dementný a neprizná, že tomu psovi robil zle a keďže je on poškodený, tak je aj v práve.

Preto si všetci strčte rady typu pustiho naňho (na ňu), je to uplny nezmysel a silácke reči. :roll: Nevyrieši to problém a budú z toho problémy.
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

teraz ked som chory, som doma a mam vela casu ho sledovat, tak suseda skusim natocit na video keby nahodou :D

nedalo by sa to klasifikovat ako tyranie zvierat?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

aughostino napísal:teraz ked som chory, som doma a mam vela casu ho sledovat, tak suseda skusim natocit na video keby nahodou :D

nedalo by sa to klasifikovat ako tyranie zvierat?
urcite nie, pokial nemas dokaz, ze tvojho psa fyzicky napadol.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

aughostino: A čo to je? Muž, žena, nejaké dieťa alebo nesprávne trafený dôchodca?
Ja by som si naňho počkal a keď bude zasa pri plotedráždiť psa, tak by som naňho vybehol a trocha mu prepucoval svedomie, či je kompletný. Veď takéto veci môže robiť buď decko alebo infantilno-senilný dôchodca, resp. niekto kto nemá všetkých pohromade..
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

ani presne neviem kolko ma rokov, je to nejake decko mozno 8-9 rocnik a zacina ma poriadne srat
najblizsie budem na neho striehnut a vyhubujem mu ale predpokladam, ze to zas nepomoze
musim zobrat spravodlivost do vlastnych ruk
:D
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

aughostino napísal:ani presne neviem kolko ma rokov, je to nejake decko mozno 8-9 rocnik a zacina ma poriadne srat
najblizsie budem na neho striehnut a vyhubujem mu ale predpokladam, ze to zas nepomoze
musim zobrat spravodlivost do vlastnych ruk
:D
no lol tak sa kukaj ked ide okolo ak ho uvidis nieco spravit vybehni von strel mu jednu facku slovne upozorni alebo chod za jeho rodicmi nech si to s nim vybavia oni
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

ked sused provokuje tvojho psa tak provokuj ty suseda...:D
Napísať odpoveď