Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som dal hlas Martinákovej, lebo mi je zo všetkých kandidátov najsympatickejšia a nepatrí do tej 3 - člennej skupiny, ktorá má asi najmenšie šance. Gašparovič plnil dobre svoju reprezentačnú funkciu a ak by sa do 2. kola dostal s Radičovou, tak by som jednoznačne volil jeho.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Pilifo napísal: Gašparovič plnil dobre svoju reprezentačnú funkciu a ak by sa do 2. kola dostal s Radičovou, tak by som jednoznačne volil jeho.
môžeš sa o tom, ako dobre plnil svoju reprezentačnú funkciu rozpísať viac? Lebo ja som presne opačného názoru, tak si rád vypočujem tvoje argumenty. Ja som už odvolil, čiže moje rozhodnutie to aj tak neovplyvní, no vrámci debaty...
molotov356
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa molotov356 »

No na Hojko vyhráva Radičová bol by som radšej ak by vyhralo ona ako Gašparovič.

Pilifo - aj mňa by zaujímalo čo myslíš pod pojmom dobre si plnil rezprezantačné povinnosti.

Ešte všimol som si že často sa spomína s Gašparovičomjeho vetu že idem za za starým chu.... Ale veď aspoň 90 percent bežných ľudi si občas zanadáva tak prečo mu to vyčítať až tak veľmi.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Však náš slabý prezident má iba jedinú úlohu - reprezentovať štát. Myslím si, že Gašparovič je na medzinárodnej úrovni celkom rešpektovaný a určite sa mi jeho prejavy páčia viac ako napr. prejavy Radičovej. Proste podľa mňa je pre Slovensko Gašparovič lepší reprezentant ako Radičová.
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Voliči chceli v Stupave voliť Obamu a Mečiara :lol:
http://dnes.atlas.sk/slovensko/548197/v ... -a-meciara
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

.. celkom usmevne ze sa niekto spolieha na druhe kolo, ked na prve sa vysral :) .. len aby este nejake druhe kolo bolo.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Dnes som bol volit aj ja. Este pri vsupe do volebnej miestnosti som nebol rozhodnuty komu dam hlas. Rozhodoval som sa medzi Gasparovicom a Radicovou.
Ludia, ale povedzme si na rovinu ake kompetenciu ma v nasej repuklike, hlava statu. Takmer ziadne. Reprezentuje nas na medzinarodnej urovni ale povedzme si pravdu. To by urcite dokazala aj polovicka z nas.
Pokial to nevyhra Bollova (to by sme sa potom museli oslovovat pan sudruh) je mi jedno kto vyhra. Ale ak to bude zena tak potom jej manzel bude co? Prva dama?
Moj hlas nakoniec dostala Iveta. Aby sa aj iny dostali ku korytku (aj k malemu kormidku) A taka dozivotna renta nie je od veci.
Ivan je sice trocha senilny ale jedine co sa mi na nom pacilo bolo to ze bol konzervativny.
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

...veď ani pred 4 rokmi sa nerátalo, že Gašparovič sa dostane do ,,finále" a to nakoniec vyhraje. Ľudia šli hlasovať v druhom kole už len kôli tomu, aby nevyhral Vladko. :roll:
...a nedivil by som sa, keby Radičová skončila fiaskom, ako predtým Edo Kukan.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Verim ze bude druhe kolo medzi Gasparovicom a Radicovou. Na vysledok si este trocha pockame. Inak neviete kedy bude prve oficialne info. o skonceni volieb?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No prave ja si myslim, ze vela ludi z tych, ktori pred 5timi rokmi chcelo volit Kukana je teraz volicmi Radicovej a asi sa uz aj poucili, takze jej hlas dali. Ale je zbytocne teraz vytvarat nejake teorie, ucast bola vraj nizka a je otazne, ci si teraz prave volici Gasparovica nepovedali, ze pojdu volit az v druhom kole...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Prvé výsledky: Na Luníku IX vyhral Gašparovič o dva hlasy

Voliči na košickom rómskom sídlisku Luník IX odovzdali najviac hlasov Ivanovi Gašparovičovi, ktorý získal 19 hlasov, Ivetu Radičovú podporilo 17 voličov. Tretia skončila Zuzana Martináková, ktorá získala 15 hlasov.

...

K urnám spolu prišlo 59 z celkového počtu 3091 oprávnených voličov zapísaných do voličských zoznamov. Účasť bola len 1,908 percenta.
http://volby.sme.sk/c/4359585/prve-vysl ... hlasy.html
:D
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Podľa prvých predbežných výsledkov po spočítaní 47 % okrskov vedie Ivan Gašparovič pred Ivetou Radičovou o 10 percentuálnych bodov.

Tretia je Zuzana Martináková tesne pred Františkom Mikloškom, obaja získali podľa doteraz spočítaných hlasov tesne nad 5 %.

Spočítaných 2822 okrskov z 5915
http://volby.sme.sk/c/4359585/prve-vysl ... akalo.html
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Priebežné výsledky potvrdené štatistickým úradom
http://volby.sme.sk/volby2009/
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Ja som dal svoj hlas Radicovej a dam aj v druhom kole. V druhom kole by som dal hlas inak hocikomu okrem Gasparovica (no a Sidorovi a Bollovej).

Clovek, ktory ma spinavu minulost ako Gasparovic by nemal co robit v politike.
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Je absolútne jedno, či bude prezidentom Gašparovič alebo Radičová, obaja sú, bohužiaľ, riadni tupci. :surrender:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

KoCi napísal:.. len aby este nejake druhe kolo bolo.
Urcite bude. A aj za predpokladu, ze by Gasparovic ziskal v 1. kole cez 50%, teoreticky, som presvedceny, ze by neurobil taku chybu, aby poziadal Ustavny sud o potvrdenie vitazstva uz v 1. kole- kvoli nejasnemu clanku tykajuceho sa volby prezidenta, resp. jeho roznym pravnym vykladom. V pripade potvrdenia 2. kola Ustavnym sudom by mu tento krok mohol vyrazne uskodit.
GothaR napísal:Ale je zbytocne teraz vytvarat nejake teorie, ucast bola vraj nizka a je otazne, ci si teraz prave volici Gasparovica nepovedali, ze pojdu volit az v druhom kole...
To je otazne, avsak najvacsie riziko pre Gasparovica pre 2. kolo by paradoxne mohol predstavovat prilis velky naskok uz v 1. kole. Prave tento naskok by totiz mohol mnohych z jeho volicov- najma tych mladsich- demobilizovat a s pocitom pohodlneho naskoku by tyto volici v 2. kole volit nesli. Takato pozicia sa v poslednych prezidentskych volbach vypomstila Kukanovi. Rozdiel presahujuci 10% medzi Gasparovicom a Radicovou by teda pre vitaza 1. kola vobec nemusel byt pozitivom... prave naopak...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No môžem povedať, že výsledok týchto volieb ma potešil. Nielen tým, že ma milo prekvapil výsledok Radičovej, ale sčasti aj tým, že mi priniesol 28 Eur :D, ktoré som vyhral Niké. (Účasť bola nad 41 %, Melník mal viac hlasov ako Sidor a Martináková mala menej ako 6 %) :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Tomasito napísal:A aj za predpokladu, ze by Gasparovic ziskal v 1. kole cez 50%, teoreticky, som presvedceny, ze by neurobil taku chybu, aby poziadal Ustavny sud o potvrdenie vitazstva uz v 1. kole
ako keby si pan Gasparovic niekedy nieco robil z rozhodnutia Ustavneho sudu... :roll:
Napísať odpoveď