Ľudia proti rasizmu
-
Panzerfaust
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ľudia proti rasizmu
Tak píšte názory na túto zvláštnu humanistickú iniciatívu, zaoberajúcu sa národniarstvom bielych ľudí. Poznamenávam, že "ĽPR" je viacmenej zavádzací názov - Ich cieľom je vytvoriť z našeho Slovenska, za ktoré naši predkovia dlhé roky bojovali a umierali, multirasové gheto (Zkrížiť všetky možné rasy vrátane bielych, cigánov a moslimov do jednej).
Rasisti sú takí a takí si nechajte prosím pre seba...
Chcem len počuť názory na túto iniciatívu.
Rasisti sú takí a takí si nechajte prosím pre seba...
Chcem len počuť názory na túto iniciatívu.
-
seth82
Darca
Tato iniciativa pozostava z clenov, ktori (v pripade ciganov) absolutne nevedia o com tocia. Myslim, ze vacsina z nich v zivote nebola v poriadnej ciganskej osade a najzaujimavejsie na tom je, ze clenovia, ktorych som doteraz videl v TV, pochadzali z krajov, kde ozajstna ciganska otazka vobec nie je aktualna a chulostiva. Prestahoval by som ich na rok do Bystran, alebo do Letanoviec, pripadne do inej dediny, blizko ktorej je osada ciganov, a bol by som velmi zvedavy, za aky kratky cas by zmenili nazor na problematiku. Staci si pozriet ich web a tie clanky tam...no, radsej nekomentujem, na Gabora som reagoval uz inde.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
luda z LPR sa mozu aktivizovat niekde v centre Bratislavy a z nejakej smiesnej kancelarie za peniaze danovych poplatnikov vypisovat nenavistne clanky o tom, aky su Slovaci rasisti. myslim, ale ze ludia sa uz voci tym ich pickovinam stavaju imunnymi. takze vyznam takejto skupinky skrachovancov nevidim.
LPR nič nerieši, sedí si niekde v Bratislave v budove, ktorú im bohvie kto zaplatil a tárajú o spolužití bielych a cigánov napríklad v Prešove. Pričom v živote cigána ani nevideli. Pár krát stretli niejakého cigána zo smotánky, ktorý ale vôbec nekorešponduje s výzorom a správaním obyčajného radového cigána.
Tiež je potrebné zamyslieť sa odkiaľ berie ĽPR penaize na bombastické kampane, keď také národné združenia musia šetriť každú korunku aby vôbec prežili. Pri o.z. je to ešte podivuhodnejšie pretože je to nezisková organizácia. Myslím si, že je každému jasné odkaiľ sa peniaze berú, práve odtail, odkiaľ majú penaize lesby a gayovia na bombastické kampane po celej európe.
http://666info.wordpress.com/category/cteni-z-talmudu/
- tu možno vidieť koľko združení je na seba naviazaných od humanistických lóži po feministické portály a gayov a lesby, do tejto skupiny patria aj "antirasistické" združenia.
Istý žid povedal:,, najväčším nepriateľom žida je nacionalizmus, preto preberáme a sme najtvrdšími zástancami liberálnych hodnôt."
Samozrejme rasizmus je len niečo čo vyslovene napáda a ubližuje inému etniku na základe jasne rasovom, čiže len skrze farbu pleti, lenže ja ako človek musím sa priznať mám aj kamarátov cigánov a nevadia mi, ba ale poznám aj kopec iných neprispôbivých rómov a tiež nemienim škatuľkovať. Na základe dvoch slušných rómov nemôžem povedať, že všetci rómovia by slušní mohli byť. Okrem toto ĽPR vyhlasuje, že my bieli sme zodpovední za stav rómskej menšiny, čo je otvorený prevrátený rasimus, teda Ľpr nielenže nieje antirasistická ona je rasistická k vlastným ľudom. Otázka je, čo sú tí vlastní ľudia pre ľpr. Veď pre peniaze človek bude hovoriť čokoľvek, aj že obloha je zelená a tráva modrá.
A nemyslím si, že je za rasimus chcieť aby váš vlastný národ tejto krajine žil aj ďalšie stáročia. Veď práve na to vznikali národy, pretože len pospolu mali šancu prežiť, nie na to aby ich z vnútra rozbili. Okrem toho nik si nepoloží otázku, čo bude, keď nás cigáni prerastú, niektoré naivky si myslia, že s nami budú žiť tak slušne ako my s nimi.
Ľpr v skutočnosti nič nerieši, ani rasizmus ani spolužitie s cigánmi. Rómsku otázku je opotrebné urýchlene riešiť ale nie zatváraním bielych.
No je riešenie pozatvárať všetkých bielycha nehcať tu žiť iba cigánov? No samozrejme že je ale čo ak príde niekto s opačným názorom a síce pozatvárať všetkcýh cigánov a bielych nehcať nech si tu v pojoji žijú? Hneď by sa vykrikovalo že je to rasizmus, pritom dotyčný, ktorý by to navrhoval by nenavrhol nič iné len obrátený postup aký navrhuje ĽPR.
Preto medzi rasistom a ĽPr nieto rozdielu. Cigánsky problém treba vyriešiť niejakým rozumným spôsobom, avšak zatiaľ sa o to nik ani len nepokúsil čo je najväčšia chyba.
Otázkou je, dokedy si ešte necháme skákať po hlavách len preto, že sme v tomto štáte väčšina a potencionálne sme tí zlí lebo nás je viac a mohli by sme utláčať menšiny. Tento štát sa volá Slovensko bol budovaný pre Slovákov a spolčuje Slovákov, tento štát nemá byť rajom pre menšiny, v tomto štáte sa má vláda v prvom rade starať o štátotvorný národ, až potom o iné a toto si musíme už konečne uvedomiť. Načo sme inak tento štát vytvárali aby sme každému okrem seba vyhoveli? Čo je to za blbosť?
Samozrejme to neznamená, že o menšiny sa starať netreba ale to čo robíme dnes je prevrátené naruby.
Tiež je potrebné zamyslieť sa odkiaľ berie ĽPR penaize na bombastické kampane, keď také národné združenia musia šetriť každú korunku aby vôbec prežili. Pri o.z. je to ešte podivuhodnejšie pretože je to nezisková organizácia. Myslím si, že je každému jasné odkaiľ sa peniaze berú, práve odtail, odkiaľ majú penaize lesby a gayovia na bombastické kampane po celej európe.
http://666info.wordpress.com/category/cteni-z-talmudu/
- tu možno vidieť koľko združení je na seba naviazaných od humanistických lóži po feministické portály a gayov a lesby, do tejto skupiny patria aj "antirasistické" združenia.
Istý žid povedal:,, najväčším nepriateľom žida je nacionalizmus, preto preberáme a sme najtvrdšími zástancami liberálnych hodnôt."
Samozrejme rasizmus je len niečo čo vyslovene napáda a ubližuje inému etniku na základe jasne rasovom, čiže len skrze farbu pleti, lenže ja ako človek musím sa priznať mám aj kamarátov cigánov a nevadia mi, ba ale poznám aj kopec iných neprispôbivých rómov a tiež nemienim škatuľkovať. Na základe dvoch slušných rómov nemôžem povedať, že všetci rómovia by slušní mohli byť. Okrem toto ĽPR vyhlasuje, že my bieli sme zodpovední za stav rómskej menšiny, čo je otvorený prevrátený rasimus, teda Ľpr nielenže nieje antirasistická ona je rasistická k vlastným ľudom. Otázka je, čo sú tí vlastní ľudia pre ľpr. Veď pre peniaze človek bude hovoriť čokoľvek, aj že obloha je zelená a tráva modrá.
A nemyslím si, že je za rasimus chcieť aby váš vlastný národ tejto krajine žil aj ďalšie stáročia. Veď práve na to vznikali národy, pretože len pospolu mali šancu prežiť, nie na to aby ich z vnútra rozbili. Okrem toho nik si nepoloží otázku, čo bude, keď nás cigáni prerastú, niektoré naivky si myslia, že s nami budú žiť tak slušne ako my s nimi.
Ľpr v skutočnosti nič nerieši, ani rasizmus ani spolužitie s cigánmi. Rómsku otázku je opotrebné urýchlene riešiť ale nie zatváraním bielych.
No je riešenie pozatvárať všetkých bielycha nehcať tu žiť iba cigánov? No samozrejme že je ale čo ak príde niekto s opačným názorom a síce pozatvárať všetkcýh cigánov a bielych nehcať nech si tu v pojoji žijú? Hneď by sa vykrikovalo že je to rasizmus, pritom dotyčný, ktorý by to navrhoval by nenavrhol nič iné len obrátený postup aký navrhuje ĽPR.
Preto medzi rasistom a ĽPr nieto rozdielu. Cigánsky problém treba vyriešiť niejakým rozumným spôsobom, avšak zatiaľ sa o to nik ani len nepokúsil čo je najväčšia chyba.
Otázkou je, dokedy si ešte necháme skákať po hlavách len preto, že sme v tomto štáte väčšina a potencionálne sme tí zlí lebo nás je viac a mohli by sme utláčať menšiny. Tento štát sa volá Slovensko bol budovaný pre Slovákov a spolčuje Slovákov, tento štát nemá byť rajom pre menšiny, v tomto štáte sa má vláda v prvom rade starať o štátotvorný národ, až potom o iné a toto si musíme už konečne uvedomiť. Načo sme inak tento štát vytvárali aby sme každému okrem seba vyhoveli? Čo je to za blbosť?
Samozrejme to neznamená, že o menšiny sa starať netreba ale to čo robíme dnes je prevrátené naruby.
-
Panzerfaust
Expert
Povráva sa, že bitkou nič nedosiahneš ale ako sledujem rôzne správy a čo sa šíri na internete - mám na to iní názor. Konkrétne mám na mysli cigánov zo sídliska Janov v Litvínove, keď sa "vyhrážali" štátu, že ak štát nezruší extrémistov, budú hromadne emigrovať! - Podľa mňa toto je jediný spôsob riešenia tejto veľmi aktuálnej problematiky. Ivo - Ty máš na to aký názor?
Teraz k téme:
Pripomeňme si mladého hrdinu Branislava Slamku, ktorý upozornil deduška v bratislavskej električke, že ho chcú cigáni okradnúť. Jednému s cigánov sa nepáčilo, že im chalan skazil kšeft a tak ho jednoducho zabili. Podľa narkomana a bratislavského feťáka ďurkoviča bol dobodaný právom, pretože Braňo Slamka bol podľa neho neonacista (Ani zďaleka to pravda nebola) a jeho priblblá iniciatíva Ľudia proti rasizmu demonštrovala za prepustenie cigánskeho vraha Mária Banga, z ktorého sa stal automaticky antirasista. Na ich stránke úboho žobrú od ľudí peniaze na podporu menšinám žijúcich na Slovensku, aby nemuseli pracovať a snažia sa oblbnúť ľudí, že cudzinci nám obohacujú našu kultúru (To všetci vieme) a aby som nezabudol, treba im zabezpečiť byty a tolerovať ich skutky, aby z toho náhodou nevznikol nejaký rasový problém ... Podľa ďurkoviča sú všetci slováci rasisti, ktorí si zaslúžia basu.
Na nsinfo (Gúgľujte) je o tíchto veciach písané dosť a všetko, čo tam autor napísal je svätá pravda - Odporúčam pozrieť si všetky články a posúdiť, kto má naozaj pravdu.
Ľudia, odkryte si oči!
Teraz k téme:
Pripomeňme si mladého hrdinu Branislava Slamku, ktorý upozornil deduška v bratislavskej električke, že ho chcú cigáni okradnúť. Jednému s cigánov sa nepáčilo, že im chalan skazil kšeft a tak ho jednoducho zabili. Podľa narkomana a bratislavského feťáka ďurkoviča bol dobodaný právom, pretože Braňo Slamka bol podľa neho neonacista (Ani zďaleka to pravda nebola) a jeho priblblá iniciatíva Ľudia proti rasizmu demonštrovala za prepustenie cigánskeho vraha Mária Banga, z ktorého sa stal automaticky antirasista. Na ich stránke úboho žobrú od ľudí peniaze na podporu menšinám žijúcich na Slovensku, aby nemuseli pracovať a snažia sa oblbnúť ľudí, že cudzinci nám obohacujú našu kultúru (To všetci vieme) a aby som nezabudol, treba im zabezpečiť byty a tolerovať ich skutky, aby z toho náhodou nevznikol nejaký rasový problém ... Podľa ďurkoviča sú všetci slováci rasisti, ktorí si zaslúžia basu.
Na nsinfo (Gúgľujte) je o tíchto veciach písané dosť a všetko, čo tam autor napísal je svätá pravda - Odporúčam pozrieť si všetky články a posúdiť, kto má naozaj pravdu.
Ľudia, odkryte si oči!
-
Panzerfaust
Expert
-
Panzerfaust
Expert
-
Panzerfaust
Expert
-
Panzerfaust
Expert
-
Panzerfaust
Expert
Vybral som jeden zo zverejnených mailov, ktorý ľudia proti rasizmu zverejnili. Je rasistický preto, lebo občan necigánskeho pôvodu žiada o také isté práva, aké majú cigáni.
"Súhlasím so všetkými bodmi v deklarácii.
Žiadam aby všetky body boli uplatňované aj voči mne, občanovi necigánskeho pôvodu. Rovnaké práva pre všetkých, aj pre slušných občanov na východe Slovenska, ktorí majú iba smolu, že žijú v blízkosti privilegovanej, z ľudských práv sa vysmievajúcej kriminálnej skupiny."
Čo na to poviete?
"Súhlasím so všetkými bodmi v deklarácii.
Žiadam aby všetky body boli uplatňované aj voči mne, občanovi necigánskeho pôvodu. Rovnaké práva pre všetkých, aj pre slušných občanov na východe Slovenska, ktorí majú iba smolu, že žijú v blízkosti privilegovanej, z ľudských práv sa vysmievajúcej kriminálnej skupiny."
Čo na to poviete?
-
Majro
Light Star
tie keltske/zelezne krize nosi hocikto.. raperi, nejaky anarchisti ako privesky a vobec si neuvedomuju, ze to je akoze propagacia nacizmu, ale ked to ma nejaky vyholenec, tak uz je fasista..jackb napísal:no neviem... ked za propagaciu nacizmu povazuju keltsky kriz, ci "crosshair" tak uz je to dost na zvazenie...
no to som uz milion krat pocul v TV/RADIU, ze nejaka zenska tam keca o ciganoch, aki su to slusni a usilovni ludia.. no tak uz by so chcel vidiet ako by sa usmievala, kebyze sa sama prejde cez nejaku poriadnu cigansku osadu s usmevom.. ak by vobec prezila(sice okradnuta
LPR ked tolko mudruju o ciganoch, ze sa s imi ma jednat ako s norlamnimi ludmi, tak prosim.. nech si ich navlacia k sebe do bytu a tam nech si ich chovaju ked sa im tak paci sa o nich starat.. ostatni Slovaci sa maju posrat kvoli nejakym desiatim chuderom z LPR, co maju radi ciganov, a pritom zivot alebo situaciu s ciganskymi maniermi v zivote nezazili (myslim, ti LPR)?..
tu priklad tricka, ktore zvacsa vidim na raperoch.. znak a la Keltsky kriz cez cely chrbat.. je to v poriadku ?.. lebo pre afakov asi hej..
ja mam tricko pretorian, kde je mozno nejake to bleskove S a hned som fasista ?.. hm..
ceska policia ma na boku auta take tie lepky z kosostvorcov, ktore uplnou nahodou davaju tvar pismen SS.. neviem no ci to bolo naschval tak spravene alebo fakt len nahoda( uz sa to riesilo v TV a aj tak nic nevyriesili
http://zpravy.idnes.cz/podivejte-se-jak ... domaci_cen