Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ok tu je ten obsah a ten team control si vygooglim..
Kód: Vybrať všetko
AMX Mod X plugins
;amxbans.amxx
admin_amxbans.amxx
; Admin Base - Always one has to be activated
admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)
; admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)
; Basic
admincmd.amxx ; basic admin console commands
adminhelp.amxx ; help command for admin console commands
adminslots.amxx ; slot reservation
multilingual.amxx ; Multi-Lingual management
; Menus
menufront.amxx ; front-end for admin menus
cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings)
plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.)
;telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!)
mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel)
; Chat / Messages
adminchat.amxx ; console chat commands
antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server
scrollmsg.amxx ; displays a scrolling message
imessage.amxx ; displays information messages
adminvote.amxx ; vote commands
; Map related
nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle
mapmanager.amxx
;mapchooser.amxx ; allows to vote for next map
timeleft.amxx
; displays time left on map
; Configuration
pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins
statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands
; Counter-Strike
restmenu.amxx ; restrict weapons menu
statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!)
miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike
;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!)
; Enable to use AMX Mod plugins
;amxmod_compat.amxx ; AMX Mod backwards compatibility layer
; Custom - Add 3rd party plugins here
atac.2.5.5.5.amxx
;amxx_atac_cfg.1.1.09.amxx
afkkicker2.amxx
hpk.amxx
admin_chatcolor.amxx
rs_swearfilter.amxx
amx_restartround.amxx
admin_freelook.amxx
admin_spec_esp.amxx
amx_autorestart.amxx
pbk.amxx
advanced_damage_report.amx
bad_camper.amxx
mapmanager.amxx
speclist.amxx
admin_check.amxx
roundsound.amxx
;hitplace_details.amxx
amx_show_ip.amxx
;serverredirect.amxx
amxx_fuckoff.amxx
;xredirect.amxx
;roundsound.amxx
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
Andrew007
Guru wannabe
Nj prave to mozem ta poprosit..no chcem aby moj server ktory bezi uz cca mesiac aby tam neboli nahadzovane same sprostosti tak ake veci by si odtial vybral.??
ATAC: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=55452 dufam ze je to ono..
mas odomna za pomoc K+..
ATAC: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=55452 dufam ze je to ono..
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
nejde o to ci to server utiahne, ono pluginy nemaju az taku velku zataz, ale ide o hratenlost ..
neviem co by som odtial vyhodil .. nie vsetky poznam, ale pokial to nejak vyrazne nezasahuje do hry, tak by som nechal .. ale urcite by som v AMX vypol veci typu /me /hp a zobrazovanie obeti a utocnikov po svojej smrti
//autoeditácia príspevku ( 20 Mar 2009, 20:40 )
neviem co by som odtial vyhodil .. nie vsetky poznam, ale pokial to nejak vyrazne nezasahuje do hry, tak by som nechal .. ale urcite by som v AMX vypol veci typu /me /hp a zobrazovanie obeti a utocnikov po svojej smrti
//autoeditácia príspevku ( 20 Mar 2009, 20:40 )
to asi nebude ono, pisu tam ze SourceAndrew007 napísal:Nj prave to mozem ta poprosit..no chcem aby moj server ktory bezi uz cca mesiac aby tam neboli nahadzovane same sprostosti tak ake veci by si odtial vybral.??
ATAC: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=55452 dufam ze je to ono..mas odomna za pomoc K+..
amxmod help
Cus, pls ako vypnem amx, ale tak aby mi siel ug plugin... teraz to mam tak spravene, ze ked dam /rank, /me, /hp tak nic neukazuje, ale ked dam nextmap tak mi ukaze a ked sa napojim mi dole ukaze, ze amx_help a take veci, a pocas hrania mi ukazuje na strede obrazovky, ze tento server pouziva AMX... len chcel by som to dat prec, ze ked sa niekto napoji tak to tam nebude ukazovat, ani nextmap aby neslo iba cisto ug plugin... ak to ide pls poradte ako, thx...
A este pls ak mate niekto it plugin alebo gaming plugin, tak mi ho tu hodte lebo som nikde nenasiel download, thx...
//obrazky pridavajte do priloh
A este pls ak mate niekto it plugin alebo gaming plugin, tak mi ho tu hodte lebo som nikde nenasiel download, thx...
//obrazky pridavajte do priloh
-
Hellboy248
Guru wannabe
non steam vs steam cs
//t0m4s3 - pripojena tema "Steam vs. non-steam hraci"
muslite ze hraci su si rovnoceny?
k tejto teme ma priviedol jeden user kery mi napisal
Neviem ale pripadas mi jak jedno z tych deciek co si myslia ked maju steam tak su nieco viac nez ostatny
ja mam taky nazor je taky ze teoreticky si rovnoceny byt mozu ale v praxi hraci vlastniaci steam aspon rok su lepsi ako non steam ( steam si len prilezitostny hrac asi nekupi nie?)
k odpoved mi pripiste plies aj ci ste majitelom steam thx
muslite ze hraci su si rovnoceny?
k tejto teme ma priviedol jeden user kery mi napisal
Neviem ale pripadas mi jak jedno z tych deciek co si myslia ked maju steam tak su nieco viac nez ostatny
ja mam taky nazor je taky ze teoreticky si rovnoceny byt mozu ale v praxi hraci vlastniaci steam aspon rok su lepsi ako non steam ( steam si len prilezitostny hrac asi nekupi nie?)
k odpoved mi pripiste plies aj ci ste majitelom steam thx
Preco by si prilezitostny hrac nemohol kupit CS1.6 na steam? Ak sa teda bavime o 1.6 pretoze Steam je program kde sa daju nakupit rozne hry. Dnes to stoji okolo 10 euro co je podla mna ako zadarmo. Nemusi to byt pravidlo, ze NS hraci su slabsi ako steam. To zalezi na skusenostiach a nie na tom ci mas steam alebo nie.
ako som pisal teoreticky to tak moze byt ( a ked odpisjes docitaj prispevky inac je pre mna tvoj postred zbytocny)Gangy napísal:Suhlasim s userom ktory ti to napisal.
To ci mas steam alebo non-steam nijako neovplyvni tvoj vykon, ked si porovnas hraca ktory hraval rok na steame a druheho ktory hral rovnaky cas na non-steame, ani jeden nema byt preco zbyhodneny. Pride mi to uplne logicke takze aj tato tema uplne zbytocna...
tak vies ako moze ale takych je malo ja som tez mal asi ze 6 rokov ns az pak som presiel. A kedy skor chytnes dovednosti od skusenych hracov alebo od zaciatocnikoch?yazoo napísal:Preco by si prilezitostny hrac nemohol kupit CS1.6 na steam? Ak sa teda bavime o 1.6 pretoze Steam je program kde sa daju nakupit rozne hry. Dnes to stoji okolo 10 euro co je podla mna ako zadarmo. Nemusi to byt pravidlo, ze NS hraci su slabsi ako steam. To zalezi na skusenostiach a nie na tom ci mas steam alebo nie.
UPRIMNE KED SI TO KUPI UPLNY NOVACIK TAK SA AJ HNED ODPOJI A PRESTANE HO TO BAVIT ALEBO SIAHNE PO NEJAKEJ NEPOVOLENEJ POMOCKEyazoo napísal:To mas jasne, ze od skusenich hracov lenze dnes by som sa tak na to uz nepozeral. Kopu ludi aj takich co to nevedia poriadne hrat si ten steam kupili. Takze na to by som uz vobec nebral ohlad.