zdravim,
mam taky problem. raz ked som si chcel urobit instalacky na projekt tak mi hodilo error. netusil som cim to je a tak som si otvoril samotny program a chcel som ho pustit ale napisalo mi chybovu hlasku (vid obrazok.)
od minuleho buildu som nic neurobil, len som si zozalohoval projekt ako vzdy kazdy jeden den aj s databazou ktoru pouziva (mdb). dnes to pustim a toto ... neviete cim to je? (alebo aspon ako sa toho zbavit) je to dost surne ...
//autoeditácia príspevku ( 18 Mar 2009, 19:11 )
okej tak som po odoslani mailu a nasledovnom zisteni ze adresatovi hadze ze je v prilohe vir som dosiel k tomu ze mam vir W32.Virut.CF. rad by som sa spytal ci to napada iba exe a dll, cim sa stavaju dost dolezite programy na chod PC nepouzitelne, alebo to napada aj ine subory. zaujimam sa o to, lebo mam ulozene projekty ktore su pre mna viac menej nevycislitelnej hodnoty (opakujem, pre mna aby sa ludia neobuvali do mna). idem naformatovat cely disk ale na externom mam poukladane veci, a je dost mozne ze to tam bude, lebo som ho este nedavno pouzival a kopiroval nan. neviete mi povedat ci su tie subory nejako ohrozene? dik
nie C# .NET chyba ale virus
to je ťažká otázka. vždy záleží na type vírusu. pri niektorých ti pomôže iba format. pri niektorých stačí DELETE
skus a hlavne napíš zoznam napadnutých súborov. neviem ako je na tom NOD s vymazávaním výrusov. ale keď nepojde skus LINUX(nemali by ho obmedzovať win práva ale musíš ten vírus najprv nájsť) tak či onak napíš čo si našiel a ako si dopadol
okej ... kedze sa k tomu dostanem najskor v nedelu niekedy tak sa ozvem asi az buduci tyzden ... drzte mi palce ludia
//autoeditácia príspevku ( 22 Mar 2009, 13:30 )
okej tak som tu ...
poriesil som to tak ze som preinstaloval system. zabralo mi to asi 4h aj s programami a updatmi ... nie je tu ani zmienka po vire. na externom disku kde som mal projekty som poodstranoval vsetky zbuildovane projekty exe a presiel som to antivirom cele. vsetky viry boli prec. potom som si preinstaloval PC a vsetko slape uz ... nastastie to napada iba exe a dll subory.
//autoeditácia príspevku ( 22 Mar 2009, 13:30 )
okej tak som tu ...
poriesil som to tak ze som preinstaloval system. zabralo mi to asi 4h aj s programami a updatmi ... nie je tu ani zmienka po vire. na externom disku kde som mal projekty som poodstranoval vsetky zbuildovane projekty exe a presiel som to antivirom cele. vsetky viry boli prec. potom som si preinstaloval PC a vsetko slape uz ... nastastie to napada iba exe a dll subory.