yazoo napísal:Mas to niecim podlozene, ze to tvrdis? Ak by to takto bolo tak podla mna by to nehralo tolko ludi kolko to hra.
NO TAK TO KDO BY SI HO VEZMUL DO KLANU?
ZIADEN BRAIN ZIADEN SKILL AKO BY SA TAM DOSTAL JEDINE NA SKUSKU A HNED BY AJ VYLETEL
a na public zase moc ludi nevydrzi dostavat furt latu ake by to bolo tebe ked hned zabiju a pak cakas kym sa zacne new kolo a pak prides a zas ti da ktosi hlavu z prvej ved to mas ako ked sme hrali mix proti nejekym typkom co tam mali 2 hracov z fu.sk tiez sme to len dohravali z povinosti nebavilo nas to hrali si snami jak z mysami
Naco brat hned niekoho do klanu? Nie kazdy to hra kvoli ligam, turnajom, etc. A polovica teamov, ktore maju velke plany nikdy nebudu progameri, vlastne v SK/CZ ani nikto nie je. Nikto za to nedostava peniaze. Akurat tak FU.sk maju od sponzora vlastny barak...
yazoo napísal:Naco brat hned niekoho do klanu? Nie kazdy to hra kvoli ligam, turnajom, etc. A polovica teamov, ktore maju velke plany nikdy nebudu progameri, vlastne v SK/CZ ani nikto nie je. Nikto za to nedostava peniaze. Akurat tak FU.sk maju od sponzora vlastny barak...
fuha barak ani neviem
sponozoring taky lepsich pre mna zname vybavenie a preplacanie ciest klan ako zamestnanie no neviem neviem xD vsak jediny sponzory riadny co ma tak napadaju su steelseries a razer
a tak klan neni len o tom ze to chces niekam dosiahnut jednoducho to je iny styl hrania o cosi narocnejsi
Na UG su nejake fotky z toho baraku. Niekde v archive clankov to je. Co sa sponzorov tyka, ani SteelSeries nie su taki svaty. Kamarati u nich brigadovali cez leto a ich politika je asi taka, ze zavesit reklamu na web a malokedy poslu nieco.
yazoo napísal:Na UG su nejake fotky z toho baraku. Niekde v archive clankov to je. Co sa sponzorov tyka, ani SteelSeries nie su taki svaty. Kamarati u nich brigadovali cez leto a ich politika je asi taka, ze zavesit reklamu na web a malokedy poslu nieco.
no vsak to prave potrebujem zistit servery len tak mozem najist vzdy a vsade ale ja potrebujem len cisto STEAM chapes? inak by som tu nepisal
tak poradi mi niekto nejake steam servery? CZ Sk ale nech tam su ludia plss
Cafte mam mensi problem, teraz som dostahoval nove plugini na server a chcem to aby fachalo ok...len ak cchem dat pre mapu "RTV" tak mi nic neurobi, akoby amxko nepoznal ten prikaz, ale zas same rockthevote funguje...ako to docielam aby to slo aj cez skratku "rtv"..
a este jeden problem.. ..nahodil som ATAC a chcem to nastavit ako je nas erveri hojko po atakovani spoluhraca aby zdravie zobral tomu kto atakuje dik...teraz mi funguju normalne kde sa davaju tresty pre team attack..
Aky plugin pouzivas na rockthevote? Je ich vela, ten prikaz sa pri niektorych da menit cez config, pri inych editaciou zdrojaku. Ten ATAC nastavis v hre (admin pravami) prikazom amx_atacmenu, tam pohladaj mirror damage
Nj admin prava mam som v hre cez AMX len ked dam do konzol amx_atacmenu nic mi nevypise ale plugin funguje spravne tak mal by ist, ani v hre nejde ked dam ten prikaz..
A co to spravi, zobere to ten prikaz, alebo napise, ze je neznamy? Skusal si amx_atac_menu ? Ukaz nam link odkial si ho tahal, pozreme zdrojaky. Stare verzie fungovali aj cez say prikazom "/atacmenu", potom sa tusim preslo na "atac_menu" do konzoly a nakoniec to skoncilo pri "amx_atacmenu", alebo "amx_atac_menu", kto sa uz v tom ma vyznat