Zdravim potreboval by som pomoc , mam za ulohu nastavit harok vo worde takto:
horny a dolny okraj 2cm
lavy okraj 3cm
pravy okraj 0,5cm
na vazbu 0,8cm
treba nastavit zrkadlove okraje s tym ze umiestnenie vazby bude hore, lenze ked nastavim zrkadlove okraje tak sa neda menit umiestnenie vazby, vid obr.
Word(2003) a okraje
raz excel a teraz word?
ked si to precitam takych 20x a pochopim to, tak vypotim nieco z seba
len mam 2007...
//autoeditácia príspevku ( 22 Mar 2009, 22:42 )
inak ked mam pravdu napisat, tak to bude asi chybne zadanie. lebo ked som si to nechal prebehnut hlavou, tak ta väzba je robena na lavu stranu. teda aspon logicky podla okrajov, ktore si dostal v zadani, mi to jedine ako tak rozumne vychadza. lebo ak by bola väzba hore, tak naco by sa daval lavy okraj 3 cm??? hadam by boli pravy a lavy okraj rovnake. tj co ja viem... 2 cm napriklad.. to je trosku somarina, lebo ak by bola vazba hore, tak by bol vacsi horny okraj. a to s tou hornou vazbou mi nejde nastavit ani na 2007 (zrkadlovy obraz). pohral som sa s tym a aj tak nic...
//autoeditácia príspevku ( 22 Mar 2009, 22:42 )
inak ked mam pravdu napisat, tak to bude asi chybne zadanie. lebo ked som si to nechal prebehnut hlavou, tak ta väzba je robena na lavu stranu. teda aspon logicky podla okrajov, ktore si dostal v zadani, mi to jedine ako tak rozumne vychadza. lebo ak by bola väzba hore, tak naco by sa daval lavy okraj 3 cm??? hadam by boli pravy a lavy okraj rovnake. tj co ja viem... 2 cm napriklad.. to je trosku somarina, lebo ak by bola vazba hore, tak by bol vacsi horny okraj. a to s tou hornou vazbou mi nejde nastavit ani na 2007 (zrkadlovy obraz). pohral som sa s tym a aj tak nic...
-
jaroslavzatko
Medium Expert
xx
Odpoved je jednoducha,,,,umiestnenie väzby moze byt vlavo a hore, takze ak mas nastavene zrkadlove okraje je to hlupost,,,jedine ak by si chcel striedat väzbu hore a dolu, co program nedokaze (vlavo a hore).