Discovery Channel

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Šu-Do presne. Obcas pozeram Discovery po anglicky. Proste prehodim jazyk. Ale aj tak mam vsetky reklamy po madarsky. Ano pocujes dobre. A vies ako ma to se*ie?! Dookola ta ista reklama a donca aj rovnake poradie. (btw madarcina ako jezayk je mi nesmierne protivny, HU kludne mi dajte K- )
Lukas.229
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lukas.229 »

Super kanal... jednoznacne si rad pozriem boricov mytov a american choppers :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ako som mohol zabudnut reklamy :D?! Tri sedemminutove kazdy hodinovy program :D... ale vazne nechapem na co im to je dobre, ked stejnak nereklamuju komercne - len svoje programy... posledna komercna reklama, co som tam videl bola na Chevron ked ide v piatok Discovery Science. Ale boli obdobia, ked isli madarske komercne, sem-tam ceske. No najlepsie boli RUMUNSKE! Oni totizto musia asi precitat vsetky tie "male pismenka" dole. No to bola neskutocna sranda ked tym jazykom precitala zena asi 100 slov za 7 sekund :D! Inak, da sa to hodit na anglictinu, ked mam UPC?
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

discovery je fajn, telku vela nepozeram, ale dobrym dokumentom nepohrdnem
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mna by ani tak nesralo ze tie reklamy chodia tak casto, akurat ze ich chodi asi 7 stale dookola. Ak mam cely den pusteny Discovery v izbe a vecer uz pocujem doslova 40ty krat zas tie iste hlasky z reklamy tak uz mam chut rozbit televizor.
BBCworldsTruth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BBCworldsTruth »

Ja to moc nemusím. Radšej si kuknem History channel alebo explorer, kde sa aj niečo dozviem, discovery je iba stráta času s 20 reklamami za minútu.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tie reklamy sú fakt otravné.. stále ich tam pchajú - a keby dávali niečo komerčné, chápem, ale oni si tam napchajú upútavky na vlastné programy - to mohli v nejakej lište dole pustiť.. Ale inak je to vynikajúci program, bavia ma týpci z Mythbusters, American Chooper, Ultimate Survival, Prototype This, fajné je tiež 5th Gear, How It's Made, Man Made Marvels či ako sa to píše, Dirty Jobs.. Aj moja srdcovka Time Warp je proste super.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

OCC ale uz nebude to, co byvalo... Vinnie odisiel :( ...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

A nevies preco odisiel? Ale necudujem sa mu, robil tam najviac roboty zo vsetkych a ostatni ho len buzerovali alebo sa hadali a dokopy neurobili nic.
BTW ak mate Magio tak vas reklamy netrapia vobec :)
Napísať odpoveď