autoantena
autoantena
Chcel by som vediet či je ta antena čo sa lepi vnutri auta na sklo dobra? Alebo radšej klasicka na streche auta?
Re: autoantena
nemam s tym skusenosti ale ono to dost zavisi aj od lokality kde si a aky je tam prijem vseobecne.Co mozem doporucit je klasicka antena co boli na Feliciach(super prijem).a tiez by som asi nedoporucoval tkz.,,plutvu" je to pekne ale kvalitou signalu neprekvapi(pokial nekupis nejaku extra znackovu=drahu)dano696 napísal:Chcel by som vediet či je ta antena čo sa lepi vnutri auta na sklo dobra? Alebo radšej klasicka na streche auta?
A bude mi stacit klasicka antena na strechu alebo si mam radsej kupit tu co je aj so zosilovacom?Fuxxo napísal:nemas v aute origi pripojku na antenu? lebo ta na zadne okno je na TV dobra, ako pisal kibo, avsak na radio uplne zbytocna. radsej na strechu, ale nekupuj tie okrasne chromove tuningace. radsej si kup normal antenu, lebo tie tuningace su na vzhlad pekne ale s radiom si potom toho neuzijes ...
to je len a len na tebe. zalezi len od toho, ako casto pouzivas to radio. antena so zosikom ti bude vhod na miestach kde je slabe pokrytie signalom. este je aj rozdiel ake mas autoradio... neviem uz presne, ale tusim to bol stary Blaupunkt (kazetak) a proste tomu autoradiu stacil drotik a radio hralo cisto.dano696 napísal:A bude mi stacit klasicka antena na strechu alebo si mam radsej kupit tu co je aj so zosilovacom?
je to len na tebe.
ohladom toho co pisal kolega majo20000 vyssie. plutvy . su len okrasne tuningace, pokial nie su seriovo dane na bavoraku, a tusim ich trepali aj na Q7 (avsak to boli anteny s GPS)